BlitzWolf BW-CLT1 Intelligens mennyezeti lámpa
  • BlitzWolf BW-CLT1 Intelligens mennyezeti lámpa
  • BlitzWolf BW-CLT1 Intelligens mennyezeti lámpa
  • BlitzWolf BW-CLT1 Intelligens mennyezeti lámpa

BlitzWolf BW-CLT1 Intelligens mennyezeti lámpa

304282
BlitzWolf
17 540 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Blitzwolf okos mennyezeti lámpa

A Blitzwolf mennyezeti lámpája két módban alkalmas bármilyen alkalomra. A hang és az alkalmazásvezérlés könnyen használhatóvá teszi, a minimalista design pedig azt jelenti, hogy a készülék bármilyen belső térbe beilleszkedik.

1.jpg

2az1-ben

A helyzetnek megfelelően választhatja ki a készülék működési módját. Az első mód bekapcsolásakor a BW-CLT1 egységes meleg fényt tölt be a szobában, így tud relaxálni. Másrészt a 16 millió szín közül választható RGB mód tökéletes a bulikhoz és a barátokkal való találkozóhoz. A lámpát úgy is beállíthatja, hogy mindkét mód egyszerre legyen bekapcsolva.

2.jpg

Igazodjon igényeihez

A Blitzwolf készülékében van színhőmérséklet-beállítási funkció, így igényeihez igazíthatja. A fény lágy és kellemes a szemnek, nem okoz diszkomfortot. Ezenkívül három színből választhatják a fehéret. A meleg fény olvasáshoz ideális, a semleges szín mindennapi tevékenységekhez segít. Másrészt a nappali szín például számítógép előtt végzett munka során lehet hasznos.

3.jpg

Használja az alkalmazást

Az alkalmazással hozzáférhet sokféle funkcióhoz és beállításhoz. Ki/be kapcsolhatja a fényeket, beállíthatja a fényerőt vagy a színt és sok minden mást. Az alkalmazás sokkal egyszerűbbé teszi a használatát, nem is kell felkelnie a kanapéról vagy otthon lennie, csak egyet érintse meg és kész. A BW-CLT1 kompatibilis a BlitzWolf, Smart Life és a Tuya alkalmazással.

4.jpg

Hangvezérlés

A lámpából származó hangvezérlés is szerepel. A lámpa be- vagy kikapcsolásához csak hangparancsot kell adnia. A BW-CLT1 az Amazon Echo-val és a Google Home-mal is működik.

5.jpg

Még több lehetőség

A BW-CLT1 számos praktikus funkcióval rendelkezik, a még nagyobb kényelem érdekében. Az időzítő funkció lehetővé teszi, hogy személyre szabott ütemtervet állítson be a fény be- és kikapcsolásához, amikor beállítja. Ezenkívül az alkalmazás lehetővé teszi, hogy kiválassza a helyzetnek megfelelő megvilágítást, például éjszakára vagy születésnapi buli idejére. Ez még nem minden! Mivel az alkalmazás távirányítóként működik, összevonhatja az összes fényt csoportokba, és egyszerre vezérelheti azokat. Az alkalmazás emellett megjegyzi a beállításait, így a készülék következő használatánál az előző módot kapcsolja be.

6.jpg

Minimalista design

A lámpa egyszerűségével és szilárd kivitelezésével tűnik ki. Az akril lámpabúra egyenletesen szórja a fényt, és a szoros szerkezet megakadályozza, hogy rovarok essenek belé. A burkolat deformációálló. Ezenkívül a csuklós konzol nagyon könnyűvé teszi a lámpa felszerelését.

7.jpg
Márka Blitzwolf
Modell BW-CLT1
Termék mérete ?300 * H32MM
Bemeneti feszültség AC100-240V 50-60Hz
Lumen 2200lm
Színhőmérséklet 2700-6500K + RGB
Fénysugár szöge 135°
Kapcsolat Wi-Fi 2.4GHz
Tanúsítvány CE/RoHS
Anyag PMMA + PC + AL
Működési páratartalom 0%-80%
Működési idő >20000h
Teljesítmény 32W
LED 78 db SMD2835 + 42 db SMD5050 RGB
CRI >80
APP vezérlés BlitzWolf / Tuya / Smart Life
Kompatibilitás Amazon Echo / Google Home
Működési hőmérséklet -20°C - + 40°C
Termék részletei
BlitzWolf
304282
20 db

Megadott referenciák

ean13
5907489606493
MPN (Gyártói cikkszám)
BW-CLT1
14 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on