Baseus A3 15000Pa vezeték nélküli autós porszívó (fekete)
  • Baseus A3 15000Pa vezeték nélküli autós porszívó (fekete)
  • Baseus A3 15000Pa vezeték nélküli autós porszívó (fekete)
  • Baseus A3 15000Pa vezeték nélküli autós porszívó (fekete)
  • Baseus A3 15000Pa vezeték nélküli autós porszívó (fekete)
  • Baseus A3 15000Pa vezeték nélküli autós porszívó (fekete)
  • Baseus A3 15000Pa vezeték nélküli autós porszívó (fekete)

Baseus A3 15000Pa vezeték nélküli autós porszívó (fekete)

304382
BASEUS
28 260 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Baseus CRXCQA3-0A vezeték nélküli autóporszívó

Még mindig egy gyenge minőségű autóporszívót használ, ami nem tisztít alaposan, és néhány perc után kimerül? Ideje cserélni! A Baseus vezeték nélküli eszköze akár 15000 Pa szívóerővel és akár 45 perc működési idővel tűnik ki - segítségével hatékonyan porszívózhatja ki az egész autót és még többet! A beépített zseblámpa megkönnyíti a sötét sarkok tisztítását, a mellékelt tartozékok pedig lehetővé teszik, hogy minden sarkot elérjen.

0_02.jpg

Csendes és hatékony motor

Mitől ilyen hihetetlenül teljesítményű a porszívó? Attól a kefé nélküli motorjától, ami percenként 80 000 fordulaton működik, és akár 15 000 Pa szívóerőt biztosít! Ugyanakkor meglepően csendes, a hangszintje kevesebb, mint 75 dB. Ezzel a különleges eszközzel pillanatok alatt megszabadulhat a szeméttől, morzsáktól és hajtól, és könnyedén gondoskodhat az autójában lévő tisztaságról!

0_03.jpg

Megbirkózik a szennyeződésekkel

Felejtse el a legbosszantóbb szennyeződéseket! A porszívó olyan speciális, légáramlat-érzékelő modullal van felszerelve, amely automatikusan megnöveli a szívóerőt, amikor különféle, nehezen eltávolítható szemcsékre bukkan. Szóval nagyszerűen boldogul velük! Van két működési szintje is. Az első a por vagy a haj mindennapi porszívózására alkalmas. A második lehetővé teszi a nagyobb szemcsék még hatékonyabb tisztítását.

0_08.jpg

Egy töltéssel ki fogja porszívózni az egész autót

Kompakt mérete ellenére a porszívó lenyűgöző teljesítményével tűnik ki. A 4 darab 2000mAh kapacitású, újratölthető akkumulátor akár 45 perces üzemidőt biztosít. Feltételezve, hogy körülbelül 15 percet vesz igénybe az autó kiporszívózása, egy teljes töltés akár 3 használatra is elegendő! A nagy szívóerővel rendelkező módban a termék körülbelül 17 percig tart. Az eszköz támogatja a QC3.0 gyorstöltési protokollt - így nem kell örökké várnia, hogy újra használatra kész legyen!

16A.jpg

Tartozékok is mellékelve

Használja a mellékelt tartozékokat arra, hogy minden zugot tisztán tartson. A 2 az 1-ben kefe tökéletes az ülések repedéseiben és más felületeken, hasadékokban való porszívózásra. Ragyogni fog az autója beltere! A praktikus fúvókával pedig könnyedén megszabadulhat a portól, ami például az autó ajtaján rakódik le.

0_10.jpg

Hatékony szűrés

A kettős szűrőrendszer rendkívül hatékonyan szünteti meg a legfinomabb poros részecskéket. E tekintetben a hatékonysága körülbelül 99,7%. A HEPA szűrő lehetővé teszi a kibocsátott levegő tisztaságának megőrzését. A nagy sűrűségű acélszűrő hatékonyan választja el a nagy poros részecskéket. Mindez megakadályozza az újrakontamináció előfordulását is. A 70 ml-es, ciklon szeparátorú hulladékgyűjtő könnyen szétszedhető és kiüríthető. A szűrőelemeket is lemoshatja folyó víz alatt, akárcsak a porgyűjtőt.

0_11.jpg

Vezeték nélküli kialakítás - sok használat

Fedezze fel a vezeték nélküli kialakítás előnyeit. A praktikus Baseus porszívót nemcsak az autó tisztítására használhatja. Segítségével például könyvespolcokat, kanapékat és matracokat, pultokat és sok más felületet is porszívózhat. Csak vigye oda, ahol szüksége van rá, és élvezze a funkcionalitását - semmilyen kábel nem korlátozza a mozgásszabadságát!

0_15.jpg

Felhasználóbarát

Az eszköz könnyű és kompakt, átmérője mindössze 56,5 mm. Ez kevesebb, mint egy átlagos termosz! A porszívó zseblámpával is felszerelt, így alaposan kitakaríthatja még a legsötétebb sarkokat is - semmilyen szennyeződés nem rejtőzhet el előled! A kék jelzők segítségével gyorsan ellenőrizheti az akkumulátor töltöttségi szintjét. Az eszköz fém szövetű textúrája modern, elegáns karaktert kölcsönöz neki - tökéletesen kiegészíti járműve belső terét.

0_13.jpg

A dobozban

  • Autóporszívó
  • 2 az 1-ben fúvókák
  • Fúvócső
  • Töltőkábel
Márka Baseus
Név A3 Autóporszívó
Modell CRXCQA3-0A
Szín Fekete
Méretek 56,5x56,5x296mm
Szívóerő 15,000Pa
Bemenet 5V/2,1A (max.)
Névleges teljesítmény 135W
Akkumulátor kapacitása 4x 2000mAh
Akkumulátor teljesítmény 28,8Wh
Töltési idő 3-5 óra
Üzemidő Nagy szívóerő mód: kb. 17 perc; Normál mód: kb. 45 perc
Zajszint <75dB
Töltőcsatlakozó USB-C
Töltési protokoll Támogatja az QC 3.0 gyorstöltést
Termék részletei
BASEUS
304382
20 db

Megadott referenciák

ean13
6953156205673
MPN (Gyártói cikkszám)
CRXCQA3-0A
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on