Joystick PXN-2113 PRO Repülésvezérlő
  • Joystick PXN-2113 PRO Repülésvezérlő
  • Joystick PXN-2113 PRO Repülésvezérlő
  • Joystick PXN-2113 PRO Repülésvezérlő
  • Joystick PXN-2113 PRO Repülésvezérlő
  • Joystick PXN-2113 PRO Repülésvezérlő

Joystick PXN-2113 PRO Repülésvezérlő

397188
PXN
16 200 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
3 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Joystick PXN-F16

Úgy érezheti, hogy egy valódi repülőgép irányításánál van. A PXN-F16 joystick valósághű rezgési rendszert kínál, így még nagyobb mértékben merülhet el a játék világában. Emellett 8 irányú kalapkapcsolóval és programozható gombokkal rendelkezik. Az eszköz kivételesen pontosan működik, és tökéletesen kompatibilis a legnépszerűbb repülős játékokkal. Ráadásul ergonomikus kialakításának köszönhetően fantasztikusan illeszkedik a kezebe. A joystick használható Windows XP, 7, 8 és 10 operációs rendszerrel.

3.jpg

A tökéletes választás a játékokhoz

Microsoft Flight Simulator vagy talán War Thunder? A PXN-F16 joystick segítségével új szintre emelheti a játékélményét! Az eszköz tökéletesen utánozza a valódi világ társaik funkcióit. 8 irányú kalapkapcsolóval van felszerelve, amely lehetővé teszi a nézet gyors változtatását, és beépített gázkarja is van. Programozható gombok is rendelkezésre állnak, hogy tovább testre szabhassa a joystickot az Ön szokásaihoz!

2.jpg

Fejlesztett design

Élvezze a álomszerű kényelmet akár hosszantartó játék közben is. A PXN-F16 joystick ergonomikus kialakítással rendelkezik, és kiváló minőségű anyagokat használtak a kivitelezéséhez. Ennek eredményeként nagyon kellemes tapintású és tökéletesen illeszkedik a felhasználó kezébe. A nem csúszós szilikon pad pedig biztosítja, hogy az eszköz ne csússzon az asztal felületén. Koncentráljon a játékra és érje el a legjobb eredményét!

4.jpg

Új szintű valóságérzet

Vegye át az irányítást és érezze magát profi repülőgép pilótának. A PXN-F16 joystick nagyobb szintű valóságérzetet nyújt, és olyan érzést kelt, mintha izgalmas események közepén lenne, miközben az íróasztalán ül! Az eszközben beépített vibrációs motor található, aminek köszönhetően minden virtuális ütközés még valóságosabbá válik. Emellett érdemes megemlíteni a Rapid-Fire ravaszt is, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén zuhogó káprázattal árassza el ellenfeleit. A PXN-nel még több szórakozást nyújt a játék!

8.jpg
Márka PXN
Modell PXN-F16
Csatlakozás Vezetékes (USB)
Tápfeszültség DC 5V
Működési áram 20mA-100mA
Programozható gombok Igen
Rezgés Igen
Gázkar Igen
Rapid-Fire ravasz Igen
Kalapkapcsoló 8 irányú
Működési hőmérséklet 10°C és 40°C között
Méretek Kb. 198x190x220mm
Súly Kb. 517g
Kompatibilitás Windows XP / 7 / 8 / 10
Termék részletei
PXN
397188
3 db

Megadott referenciák

ean13
6948052900692
MPN (Gyártói cikkszám)
PXN-F16
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on