Smartmi Rainforest Humidifier  okos párásító
  • Smartmi Rainforest Humidifier  okos párásító
  • Smartmi Rainforest Humidifier  okos párásító
  • Smartmi Rainforest Humidifier  okos párásító
  • Smartmi Rainforest Humidifier  okos párásító
  • Smartmi Rainforest Humidifier  okos párásító
  • Smartmi Rainforest Humidifier  okos párásító

Smartmi Rainforest Humidifier okos párásító

307755
Smartmi
64 440 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
11 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Smartmi Rainforest párásító, elpárologtató párásító

Teremtsen egészséges és biztonságos környezetet otthonában. Rossz hangulat, száraz szemek és bőr - ezek és más problémák már a múlté. A Smartmi párásító 3 literes tartállyal rendelkezik és 200 ml/ó képességgel bír, így képes hatékonyan működni akár 35 m2-es területen is. Ráadásul a készüléknek átlátszó falai vannak, amelyek lehetővé teszik, hogy megfigyelje a vizet utánzó cseppeket. Sőt, az LED kijelző a legfontosabb információkat szolgáltatja a készülék működéséről. Ráadásul a párásító működését megkönnyíti a Smartmi Link alkalmazás és az Apple HomeKit. A készülék a Hey Google-lal és az Amazon Alexa-val is együttműködik - egy egyszerű hangparanccsal testreszabhatja működését.

7.jpg

Okos párásítás

A Smartmi Rainforest párásító elpárologtató párásító technológiát alkalmaz. Ez azt jelenti, hogy felszerelve van egy ventilátorral, amely a száraz levegőt a készülékbe szívja, és átenereszti egy szűrőn. A környezetbe visszajuttatott levegő ezután megnedvesített és a nagyobb szennyeződések eltávolításra kerülnek. Ráadásul nem termel ködöt - így biztos lehet benne, hogy nem károsítja a fa bútorokat. Másrészről, a párásító által generált anionok javítják a hangulatát és a koncentrációját.

10.jpg

Felhasználóbarát

A Smartmi Rainforest párásító megkülönbözteti gondosan megtervezett designja. A készülék rendelkezik egy LED kijelzővel, amely tájékoztat a kiválasztott működési módról, a Wi-Fi állapotáról, a páratartalom szintjéről és a tankban lévő vízmennyiségről. Sőt, a készülék fő elemei könnyen szétszerelhetők és tisztíthatók, a tartály feltöltése pedig nem jelent problémát és csak egy pillanatot vesz igénybe.

6.jpg

Szennyeződésszűrés

A készülék polimer szűrővel van felszerelve, amely hatékonyan szűri ki a szennyeződéseket, megakadályozza a baktériumok, penész és kellemetlen szagok elszaporodását. Sőt, folyó víz alatt is tisztítható.

13.jpg

Akkár 15 órás párásítás

A párásítónak 3 literes víztartálya van, ami csökkenti a feltöltés gyakoriságát. Ennek eredményeképpen egyetlen töltéssel akár 15 órán keresztül is működhet. Ráadásul nem kell eltávolítania, hogy vizet adjon hozzá. A kupola kijelzőn keresztül tölti fel a szintet. Másrészről, az LED kijelző tájékoztatja Önt a vízmennyiségről és automatikusan leállítja a működést, ha a tartály üres.

1.jpg

Csendes működés

A Smartmi Rainforest párásító rendkívül csendesen működik - a zajszintje <=50 dB(A), így nem kell aggódnia a zavaró zajok miatt. Sőt, a nyugtató hang segít megnyugodni, így tökéletes a hálószobába.

11.jpg

Alakítsa testreszabott igényeire

A párásító 3 működési módot kínál, így különböző felhasználói igényeket elégíthet ki. Automatikus módban a készülék automatikusan beállítja a párásítás intenzitását a környezeti feltételekhez, míg a Max módban gyorsan és hatékonyan párásítja a levegőt. Az Alvás módban viszont relaxálhat lefekvés előtt.

17.jpg

Öntisztító mód

A készülék rendelkezik egy öntisztító móddal, amit a Smartmi Link alkalmazásból indíthat el. Ez megtisztítja a készüléket a tartály falán lévő üledékektől és szemcséktől. Nincs többé koszos kéz, csak néhány kattintás az alkalmazásban.

8.jpg

Távirányítás

A készülék a Smartmi Link és az Apple HomeKit alkalmazásokkal működik, így távolról is vezérelheti. Ráadásul a párásító kompatibilis az Amazon Alexa-val és a Google Assistanttal - így egy egyszerű hangparancs elegendő a készülék bekapcsolásához vagy a mód kiválasztásához.

12.jpg

Tartozékok

  • Okos elpárologtató párásító
  • Adapter
  • Felhasználói kézikönyv
Gyártó Smartmi
Modell Rainforest párásító
Párásítási módszer Elpárologtató
Párásítási kapacitás 200 ml/ó
Ajánlott működési terület 35 m2-ig2
Víztartály kapacitása 3 L
Szín Fehér
Zajszint <=50 dB(A)
Névleges teljesítmény 7 W
Névleges feszültség 12 V
Tápegység névleges bemenete 100-240 V~, 50/60 Hz, 0.3 A
Vezeték nélküli kapcsolat Wi-Fi IEEE802.11b/g/n 2.4GHz
Kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit
Alkalmazás Smartmi Link
Üzemi hőmérséklet 10 - 40 °C
Relatív páratartalom Nem több, mint 80% (25 °C-nál)
Működési módok Maximális / Auto / Alvás
Súly Körülbelül 3.3 kg
Méretek ?220 x 422 mm
Termék részletei
Smartmi
307755
11 db

Megadott referenciák

ean13
6970403202537
MPN (Gyártói cikkszám)
HU5160WHEU
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on