Body Camera SJCAM A50
  • Body Camera SJCAM A50
  • Body Camera SJCAM A50
  • Body Camera SJCAM A50
  • Body Camera SJCAM A50
  • Body Camera SJCAM A50
  • Body Camera SJCAM A50

Body Camera SJCAM A50

531543
SJCAM
56 600 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
1 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

SJCAM A50 személyi kamera

Vegyen fel felejthetetlen videókat és készítsen lenyűgöző fotókat az SJCAM A50 többfeladatú személyi kamerával. 5 módban készíthet nagy felbontású videofelvételeket és 3 kiváló minőségű fotót. Az eszköz lehetővé teszi az éjszakai felvételek készítését, GPS-t használ és rendelkezik IP65 vízállósággal.

1.jpg

Megbízható éjszakai látás

Az SCJAM A50 személyi kamera LED-es és infravörös lámpákkal van felszerelve, a hőmező látószöge akár 135° is lehet - mindez azért, hogy sötétben is nagy minőségű felvételeket készíthess. Ráadásul az eszköz automatikus torzításkorrekciós rendszerrel van felszerelve, így az éjszakai fényképek és videók képkockái még részletesebbek lehetnek. Mostantól felejthetetlen felvételeket készíthetsz az általad látogatott városok bájos sarkain túrázva.

3.jpg

Kiváló képminőség

Őrizd meg a szép emlékeket hosszabb ideig és játszd le őket, amikor csak szeretnéd! Az SCJAM A50 4K felbontásban rögzít videót 30 FPS simasággal, ami azt jelenti, hogy a felvételeid élethűen tükrözik a valóságot. Ráadásul a beépített mikrofon rögzíti a környezeti hangot, lehetővé téve, hogy pontosabban megörökítsd a felejthetetlen pillanatokat.

4.jpg

Kísérletezz a módokkal

Az A50 személyi kamerával művészi kifejeződést nyerhetsz, vagy praktikus célokra használhatod. Az eszköz normál és időzített módokat kínál - ezek segítenek emlékezetes képeket és érdekes hatásokat létrehozni. A mindennapi használathoz jól jöhet az autómód, amellyel könnyedén rögzíthetsz bármilyen eseményt az úton. Aggódsz, hogy elfogy a hely a memóriakártyán? Ne tedd! A loop rögzítési mód rövid videókat rögzít, és amikor a memória megtelik, a legkorábbiakat újak cserélik fel, így biztos lehetsz benne, hogy a kamera nem áll meg a legváratlanabb pillanatban. Egy érdekes funkció a Pre-recorded. Használatakor a kamera néhány másodperccel a rögzítés bekapcsolása előtt felvételt készít.

9.jpg

Beépített GPS

Az SCJAM A50 GPS modult használ, ezért nagyon jó autós DVR-ként használni. Könnyen meghatározhatod a földrajzi helyzeted, szinkronizálhatod az útvonalad vagy megállapíthatod a vezetési sebességed. Ráadásul a sugárzó segítségével a kamera értesít a műholdas dátum és időről.

5.jpg

Egyszerű kezelés

Az eszköz 2 hüvelykes érintőképernyővel van felszerelve, így könnyedén kiválaszthatod az érdeklődésedre számot tartó beállításokat és áttekintheted a tárolt felvételeket. Emellett használhatsz egy dedikált alkalmazást is, és szabadon kezelheted a kamera beállításait okostelefonodról.

7.jpg

Masszív kivitel

A kamera nem igényli túl gyakran az újratöltést. A hosszú munkaidőt egy 2250 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor biztosítja. Ráadásul a vízállósági besorolása IP68. Mit jelent ez? A kamera mindenféle időjárási körülmények között nagyszerűen működik - ne engedd, hogy a nagy eső korlátozzon téged, amikor a lélegzetelállító tájakat szeretnéd felvenni!

8.jpg

Memóriakártya

A kamera egy 128 GB kapacitású micro SD kártyával van felszerelve. Gyors működést biztosít a kamera számára és azonnali adatátvitelt. Nem kell vég nélkül várnod, hogy a fotóid betöltődjenek. A csomagban találhatsz egy USB-C kábelt is, amellyel könnyedén átviheted videóidat és fényképeidet a laptopodra vagy telefonodra.

2.jpg

A csomag tartalma:

  • Kamera x1
  • Táska csipesz × 1
  • Csipesz × 1
  • Kapcsoló tartó × 1
  • Type-C adatkábel × 1
  • Felhasználói kézikönyv × 1
Gyártó SCJAM
Modell A50
Felvételi felbontás 4K 30FPS, 2K 30FPS, 1080P 30FPS, 720P 30FPS, WVGA 30FPS, VGA 30FPS
Fényképfelbontás 20MP, 16MP, 14MP, 12MP, 10MP, 8MP, 5MP, 3MP
Videómódok Normál, Loop rögzítés, időzített, auto, Pre-recorded
Fénykép módok Egyedi, sorozatban, intervallum lövés
Éjszakai látás LED + infravörös
FOV 135° torzítás korrekcióval
GPS Igen
Videó formátum MP4
Videó kódolás H.254/H.265
Fénykép formátum JPG
Beépített mikrofon Igen x 1
Külső mikrofon Type-C (külön vásárolható)
Beépített hangszóró Igen x 1
Képernyő típus 2 hüvelykes érintőképernyő
Alkalmazás SCJAM ZONE
WiFi 2,4 GHz
Távvezérlő Külön vásárolható
Rendelkezésre álló portok Type-C
Akkumulátor típusa Lítium-ion
Akkumulátor kapacitása 2250 mAh
Méretek 87 x 55 x 24 mm
Vízállóság IP65
Memória típus Max 128 GB micro SD
Termék részletei
SJCAM
531543
1 db

Megadott referenciák

ean13
6972476162213
MPN (Gyártói cikkszám)
A50##SJCAM
5 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on