Elektromos LED Liberex sarokreszelő
  • Elektromos LED Liberex sarokreszelő
  • Elektromos LED Liberex sarokreszelő
  • Elektromos LED Liberex sarokreszelő

Elektromos LED Liberex sarokreszelő

304176
Liberex
6 880 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 24., kedd   -  Foxpost automata

2024. szeptember 24., kedd   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 25., szerda   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Elektromos talpápoló a Liberextől

Unod a száraz, berepedezett sarkakat? Félsz, hogy az alsóneműdbe akcidentálisan beleakad ezek miatt? Vagy talán közeleg a nyár, és szeretnéd széppé varázsolni a lábfejedet, hogy strandpapucsban vagy szandálban, komplexusok nélkül sétálhass? Az Electric callus remover a Liberex-től tökéletes választás mindkét helyzetben. Akár 4 cserélhető fej, 2 sebességfokozat és gyors USB-s töltés - amely mindössze 3-4 órás - élvezd ezeket és az eszköz sok más előnyét.

A1.jpg

2 típusú henger jár a csomagban

A csomagban 4 darab henger található, köztük két durva és két finom. Az elsőt akkor érdemes használni, ha nagyobb sebek és nagyon száraz bőr jelentkezik. Segíthet a sarkak korábbi ragyogó kinézetének a helyreállításában. A második henger típusát pedig minden nap használhatod a talp bőrének karbantartására. Az Electric callus remover a Liberex-től sokoldalú eszköz, amely kielégíti a felhasználók különböző igényeit.

4.jpg

Válassza azt a sebességfokozatot, amely a legjobban megfelel Önnek

Az eszköz m?ködését a saját igényeihez igazíthatja. Az alacsony sebességű 1700x/perc az mindennapi használatra alkalmas és segíti a kallusz felépülésének megelőzését. A magas sebességű 2000x/perc inkább a nehezebb esetekre javasolt.

7.jpg

Hosszú akkumulátor élettartam – gyors töltés

Az erős 1200mAh-s akkumulátor körülbelül 120 perc üzemidőt biztosít. Az eszköz gyors töltést támogat, így nem kell örökké várakoznia, hogy újra használható legyen. Opcionális módon csatlakoztathatja az USB-töltőt nem csak egy töltőre, hanem powerbank-re, laptopra vagy számítógépre is. A készülék éppen megfelelő töltöttséget jelző kijelzővel rendelkezik.

3.jpg

Használatbiztonság

Az eszköz kényelmes és biztonságos használatot biztosít. Ha túl nagy nyomást gyakorol rá, automatikusan kikapcsol, hogy megakadályozza a bőr károsodását. A beépített LED lámpa azonnal felkapcsol, amikor elkezdi a reszelést, tehát könnyen kezelhető a hexagonfogantyús kivitelezésnek köszönhetően jól illeszkedik a tenyerébe, és nem csúszik el, így kényelmesen használható.

2.jpg

Vízbiztos

Az eszköz IPX6 vízálló minősítéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy véletlen kipattanás nem jelent nagy veszélyt rá. Így a fürdőszobában is használható áztatás mellett. Mind szárazon, mind nedvesen hatékonyan használható. Az eszköz fejét is el lehet mosni, ezáltal higiénikus és hosszú ideig megőrizheti a kalluszmentesítő remek állapotát.

6-.jpg

Egyszerű megoldás a szép, sima sarkakért

Az eszköz használata kellemesen egyszerű. Mossa meg a lábát, vagy áztassa őket forró vízben körülbelül 10 percig, majd alaposan szárítsa meg. Válassza a megfelelő fejet és sebességet, majd óvatosan távolítsa el a keményedést. Biztosítson megfelelő hidratálást a sarkaknak, és ha még jobb eredményeket szeretne elérni, masszírozza őket lassan.

5.jpg

A dobozban található

  • Electric callus remover for feet x1
  • Roller head x4 (rough x2, fine x2)
  • USB cable (no adapter) x1
  • Protective cap x1
  • Cleaning brush x1
  • User manual x1
Márka Liberex
Név Liberex Electric Callus Remover for Feet
Súly 240g
Méretek 16x16.7x4cm
Teljesítmény 5W
Akkumulátor kapacitás 1200mAh
Működési idő Körülbelül 120 perc
Töltési idő Körülbelül 3-4 óra
Vízállóság IPX6
Termék részletei
Liberex
304176
20 db

Megadott referenciák

ean13
6931446930559
MPN (Gyártói cikkszám)
CP007117
5 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on