FairyWill FW-508 Szónikus fogkefe fejkészlettel és tokkal, 2 db (fekete és rózsaszín)
  • FairyWill FW-508 Szónikus fogkefe fejkészlettel és tokkal, 2 db (fekete és rózsaszín)

FairyWill FW-508 Szónikus fogkefe fejkészlettel és tokkal, 2 db (fekete és rózsaszín)

528546
FairyWill
10 370 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

FairyWill FW-508 hangtis fogkefékek csúcskészlettel és tokkal (fekete és rózsaszín)

Álmodott már arról, hogy gyönyörű, egészséges, hófehér fogai legyenek? Van valami, amit kifejezetten Önnek ajánlunk! A FairyWill FW508 hangtis fogkefe akár 40 000 rezgést / perc frekvenciával képes vibrálni, és 5 módot kínál választásra. A fogkefe okos 2 perces időzítővel és hosszú élettartamú akkumulátorral van ellátva, amely egyetlen töltéssel akár 30 napig is használható. A készlet tartalmaz 2 FairyWill FW-508 fogkefét, tokot és cserélhető csúcsokat. Ajándékozzon egy fogkefét szeretettének és indítsa a napot mosolyogva!

 

Érezze az általános frisssesség élményét!

A fogkefe rezgést használ, amelynek frekvenciája akár 40 000/ perc. Ez azt jelenti, hogy mindössze 2 perc elengedhetetlen a fogmosáshoz! A FairyWill FW-508 okos időzítővel is rendelkezik, amely emlékezteti az ember, hogy 30 másodpercenként váltsa ki a szájüregében mosott területet egy rövid szünettel. 2 perc után a fogkefe automatikusan kikapcsol. Ennyi elég a tisztaság és frissesség érzéséhez!

 

Válassza ki a kedvenc módot!

A FairyWill akár 5 működési módot kínál, így a működést az Ön igényeihez és preferenciáihoz igazíthatja. A Clean mód a mindennapi használatra kiváló. Van egy White (Feher) mód is a makacs fogkő és foltok eltávolításához, Massage (Masszázs) mód a fogíny masszírozásához, és egy Polish (Csiszolás) mód a frontfogak csiszolásához. Ha azonnal érzése, hogy érzékeny a fogai, akkor az Sensitive (Érzékeny) mód lesz az ideális az Ön számára.

 

Kényelemben, a tiéd!

A FairyWill FW-508 akár fürdőben vagy zuhanyzóban is elkísérheti. A fogkefe IPX7 minősítéssel különbözik, ami azt jelenti, hogy cseppálló! Szórakozás nélkül is mossa le, hogy meghosszabbítsa az élettartamát és csökkentse a baktériumok szaporodásának kockázatát.

 

További javaslatok

Cserefogkefét is talál a csomagban. A legjobb eredmények érdekében rendszeresen cserélje ki a fogkefét Cseréjére emlékezteti a fogkefe is - a csúcs színes sörtései elkezdnek elhalványulni - ez a legjobb ideje az új használatának.

 

Hatékony teljesítmény

A fogkefe tartós akkumulátort használ, egyetlen töltéssel akár 30 napig használható. A fogkefe energiájának pótlásához körülbelül 4 óra szükséges. Az eszköz 110-240 V-os feszültségtartományt támogat, ami azt jelenti, hogy egyszerűen csatlakoztathatja nemcsak az általános hálózati töltőhöz, hanem például egy powerbankhez vagy laptophoz is.

 

Tartalmaz

  • Hangtis fogkefe x 2
  • Cserélhető csúcsok
  • tok

 

Gyártó FairyWill
Modell FW508 Szín rózsaszín és fekete
Rezgési frekvencia Akár 40 000/perc
Vízálló IPX7
Működési idő Akár 30 nap
Töltési idő Körülbelül 4 óra
Feszültségtartomány 110-240 V
Termék részletei
FairyWill
528546
20 db

Megadott referenciák

ean13
6973734202368
MPN (Gyártói cikkszám)
FW-508+case
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on