Vipfan 7in1 multifunkciós tok GSM tartozékokhoz (fekete)
  • Vipfan 7in1 multifunkciós tok GSM tartozékokhoz (fekete)

Vipfan 7in1 multifunkciós tok GSM tartozékokhoz (fekete)

307913
Vipfan
2 840 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

GSM kiegészítő szett 7in1 + multifunkcionális tok, Vipfan X18 (fekete)

Mindig kéznél akarod tartani az alapvető dolgokat? Próbáld ki a Vipfan 7 az 1-ben multifunkcionális tokját, amely egy praktikus kábelt és adaptereket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik akár 6 különböző felületkombináció létrehozását, hogy megfeleljenek több felhasználó igényeinek. A tokban van hely SIM és micro SD kártyák számára, valamint tű, amely lehetővé teszi kártya könnyű eltávolítását és cseréjét. A tok kompakt és könnyű. Ráadásul rendkívül elegánsan néz ki.

1.jpg

Egy kábel - sok lehetőség

A Vipfan multifunkcionális kábele lehetővé teszi a villámgyors adatátvitelt, és az adapterekkel akár 6 csatlakozó változatot hozhatsz létre (USB-C/USB-C, USB-C/Lightning, USB-C/Micro USB, USB-A/USB-C, USB-A/Lightning, USB-A/Micro USB). Ha az USB-C/USB-C verzióját használod, akkor élvezheted a PD 65W gyorstöltési technológiát. Ráadásul az USB-A/USB-C és az USB-C/Micro USB változatok 3A adatátvitelt támogatnak, míg az USB-C/Lightning változat 2,4A-t támogat.

2.jpg

Kártyáid kényelmes tárolása

Tárold biztonságosan memóriakártyáidat egy helyen. A Vipfan tok micro SD és SIM kártyák számára nyújt helyet (kártyák nélkül). Ráadásul egy tű áll a rendelkezésedre a kártyák hatékony és kényelmes eltávolításához vagy cseréjéhez. Ne aggódj többé fontos fájlok elvesztése miatt! Mindig tartsd kártyáidat magadnál a praktikus Vipfan toknak köszönhetően!

4.jpg

Tökéletes mindennapi használatra

A tok rendkívül könnyű és kompakt, így nem lesz felesleges terhelés a mindennapokban. Kényelmes hozzáférést biztosít azokhoz az eszközökhöz, amelyekre szükséged van, és úgy lehetővé teszi, hogy biztonságosan tárold őket. Mostantól minden, ami szükséges, kéznél lesz. Az elegáns tok szerelt egy jól átgondolt kialakítással, amelynek köszönhetően élvezheted egy jól szervezett belsőt. Ahogy látod - minden részletre ügyelték. Bízz a funkcionalitásban, a kényelemben és a jó stílusban a Vipfan-nal!

7.jpg

Tartalom:

  • Tok x1
  • USB-C/USB-C kábel x1
  • USB adapter x1
  • Lightning adapter x1
  • Micro USB adapter x1
  • Kártya tű x1
Gyártó Vipfan
Modell X18
Interfészek Micro-USB + Lightning + USB-C + USB
Anyag ABS
Kábelhossz 30 cm
Szín Fekete
Termék részletei
Vipfan
307913
20 db

Megadott referenciák

ean13
6971952433670
MPN (Gyártói cikkszám)
X18##Vipfan
12 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on