UGREEN CM390 Bluetooth 5.0 USB adapter (fekete)
  • UGREEN CM390 Bluetooth 5.0 USB adapter (fekete)
  • UGREEN CM390 Bluetooth 5.0 USB adapter (fekete)
  • UGREEN CM390 Bluetooth 5.0 USB adapter (fekete)

UGREEN CM390 Bluetooth 5.0 USB adapter (fekete)

308026
Ugreen
3 310 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

UGREEN CM390 Bluetooth 5.0 USB adapter (fekete)

A kompakt Bluetooth adapter akár 20 méteres hatótávolságával számos alkalmazásban hasznos segítség lehet. Segítségével akár 5 eszközt is könnyedén csatlakoztathatunk vezeték nélkül a számítógéphez egyszerre. Kényelmesen hallgathatunk zenét, használhatunk nyomtatót vagy akár fájlokat is átvehetünk telefonról - a lehetőségek valóban számosak. A Bluetooth 5.0 pedig az elérhető legjobb minőségű gyors, stabil és megbízható adatszolgáltatást biztosít.

10.jpg

Hasonlóképpen akár 5 eszközt is csatlakoztathat egyszerre

Számos új funkcióval gazdagodhat. Az UGREEN adapter lehetővé teszi akár 5 eszköz vezeték nélküli csatlakoztatását is, például fejhallgatókat, hangszórókat, egér, billentyűzet, okostelefont, tablettát, játékvezérlőt vagy nyomtatót a számítógéphez egyidejűleg. Mostantól akár még kényelmesebben hallgathatunk zenét, veszünk részt online megbeszéléseken és használjuk számítógépünket.

12.jpg

Megbízható vezeték nélküli kapcsolat hosszú hatótávolsággal

A Bluetooth 5.0 stabil, megbízható és zavarmentes kapcsolatot biztosít. Az akár 20 méteres hatótávolság szinte korlátlan szabadságot ad. Az eszköz emellett gyors párosítást és az eszközök automatikus újracsatlakoztatását teszi lehetővé. Felejtsd el az időbeli késéseket, a akadozó hangot vagy a másodpercenkénti hangminőség-problémákat - az UGREEN-nél akadálytalanul hallgathatod zenét, vezeték nélküli egeret használhatsz, vagy bármilyen dokumentumot kinyomtathatsz.

8.jpg

Felhasználóbarát

Az adapter Windows 7, 8.1, 10 és 11 operációs rendszerekkel kompatibilis, és a megfelelő illesztőprogramnak telepítve kell lennie ahhoz, hogy megfelelően működjön (nem vonatkozik a 10 és 11 verziókra). A termék emellett gyakorlati LED jelzővel van felszerelve, amely a legfontosabb információkat nyújtja a státuszáról. Párosításkor villog, és ha az adapter megfelelően csatlakozik, akkor állandó fényt bocsát ki.

3.jpg

Telepítsd zökkenőmentesen az alkalmazásaidat okostelefonodról a számítógépedre

Az adapterrel továbbá kényelmesen átviheted az adataidat a számítógép és a telefon között. Már nem kell minden alkalommal megkeresned a megfelelő kábelt! Vezeték nélkül csatlakoztathatod a telefonodat a laptopodhoz, és pillanatok alatt átmásolhatod az összes szükséges fájlt. Az UGREEN segítségével gyorsan áttöltheted az utazási fotóidat a számítógépedre!

7.jpg

A zsebedbe is befér

Ez a praktikus eszköz könnyű és kompakt kialakításáról ismert, így mindig magaddal viheted. Az adapter könnyedén beilleszthető táskádba vagy hátizsákodba, akár a zsebedbe is. Ezen felül egy különleges fogantyú lehetővé teszi, hogy nyakba akaszthasd. Az UGREEN CM390 olyan sikeres kombinációja a kompakt méretnek és az extrém funkcionalitásnak.

9.jpg
Gyártó Ugreen
Modell CM390
Szín fekete
Bluetooth verzió 5.0
Chip RTL8761BUV
Jelhatótávolság 20 m (akadálymentes)
Bluetooth profilok A2DP, H2DP, HSP, AVRCP, HID
Hang codec SBC
Méretek 30 x 15 x 5 mm
Súly 4 g
Termék részletei
Ugreen
308026
20 db

Megadott referenciák

ean13
80890
MPN (Gyártói cikkszám)
6957303888900
9 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on