Baseus Glimmer USB-C - Lightning töltőkábel, 20W, 1m (fekete)
  • Baseus Glimmer USB-C - Lightning töltőkábel, 20W, 1m (fekete)
  • Baseus Glimmer USB-C - Lightning töltőkábel, 20W, 1m (fekete)
  • Baseus Glimmer USB-C - Lightning töltőkábel, 20W, 1m (fekete)
  • Baseus Glimmer USB-C - Lightning töltőkábel, 20W, 1m (fekete)
  • Baseus Glimmer USB-C - Lightning töltőkábel, 20W, 1m (fekete)

Baseus Glimmer USB-C - Lightning töltőkábel, 20W, 1m (fekete)

320774
BASEUS
2 470 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
15 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Baseus Glimmer USB-C to Lightning kábel, 20W, 1m (fekete)

Szükséged van egy olyan kábelre, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan töltsd fel telefonodat és azonnal adatot is átadhass? A Baseus Glimmer USB-C a Lightning kábel támogatja a PD gyorstöltési technológiát, 20 wattos teljesítménnyel rendelkezik és széles körűen kompatibilis Apple készülékekkel. Az adatátviteli sebesség akár 480 Mbps is elérhető. A termék gondos és átgondolt designnal rendelkezik, amely biztonságos használatot és hosszú élettartamot biztosít. A kábel hossza 1 m. A Velcro szalag a könnyű tároláshoz tartozik.

9.jpg

Gyorstöltés

A Baseus Glimmer kábel támogatja a 20W Power Delivery gyorstöltési technológiát, amely 30 perc alatt az Apple készülék akkumulátora töltöttségi szintjét 50%-ra emeli. A szokásos kábelekkel ugyanebben az időben a telefon akkumulátora csak 20%-kal töltődne fel. A hőmérséklet alacsony szinten marad, még akkor is, ha a telefont játékra, filmnézésre vagy közvetítésre használod fel töltés közben, így nem kell aggódnod a készülék túlmelegedése miatt. A kábel automatikusan tartós töltési módba kerül, így feltöltheted telefonodat éjszaka anélkül, hogy aggódnál az túltöltés miatt.

8.jpg

Azonnali adatátvitel

Használva a Baseus Glimmer kábelt, elfelejtheted, hogy mit jelent a várakozás! Az adatátviteli sebesség akár 480 Mbps is elérhető, így a képeid és fájljaid csak néhány másodperc alatt kerülnek át a kiválasztott eszközödre. Hatékonyan és könnyedén kezelheted adataidat bárhol és bármikor!

6.jpg

Széles kompatibilitás

A Baseus Glimmer kábel USB-C / Lightning csatlakozóval kompatibilis az Apple címkével ellátott eszközökkel. Az iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max, 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max, 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max, SE2, 11/Pro/Pro Max, Xs/Xs Max, X / XR8/8 Plus és az iPad 8/10.2 ", Pro 12.9" (2. generáció), Pro 10.5", Air3 10.5 ", Mini5 7.9" segítségével Power Delivery 20W gyorstöltési technológiával töltheted. Az iPhone 7 / 7 Plus, 6 / 6 Plus, 6s / 6s Plus és az iPad Pro 12.9 "(1. generáció), Pro 9.7", Pad 9.7 ", Air 9.7", Mini 7.9" esetében támogatott a szabványos töltés. Ahogy láthatod - az lehetőségek végtelenek!

5.jpg

Átgondolt design

A Baseus termék egy okos chipet tartalmaz, amely biztosítja a megbízható töltést és a kapcsolatot az Apple rendszerekkel, valamint egy E-Marker chipet, amely teljesen biztonságossá teszi a kábel használatát. Az 5 vastagabb magdrótworvány felgyorsítja a töltési folyamatot, míg a jó minőségű cinkötvözet szilárd, tartós és karcolásálló kábelt készít. Ezen felül az optimált SR szerkezet lehetővé teszi az integrált dugóvilla védelmét és hosszabb élettartamot. A kábel egy új szövési technikával készült.

3.jpg

Stílusos design

Amikor a Baseus Glimmer kábel tervezéséről szó volt, akkor a hangsúly nem csak a funkcionalitáson volt, hanem a vizuális rétegen is. A terméket az elegancia és a finom háttérvilágítás jellemezi, amely akkor kapcsol be, amikor a kábel csatlakoztatva van az eszközhöz. A fény intenzitása alacsony, így nem zavarja az alvást, így akár éjjel is kényelmesen töltheted az iPhone-odat vagy az iPad-odat. A csomagban találsz egy Velcro szalagot is a termék könnyű tárolásához, amely kizárja az összegabalyodás lehetőségét és kényelmes szállítást biztosít.

7.jpg

Tartalom:

  • USB-C/Lightning kábel
  • Velcro
Gyártó Baseus
Név Baseus Glimmer sorozatú gyorstöltő adatkábel Type-C to iP 20W
Modell CADH000001
Csatlakozók USB-C/Lightning
Teljesítmény PD 20W
Adatátviteli sebesség 480 Mbps
Anyag Cinkötvözet + nylon
Hossz 1 m
Súly 34,3 g
Szín Fekete
Termék részletei
BASEUS
320774
15 db

Megadott referenciák

ean13
6932172617844
MPN (Gyártói cikkszám)
CADH000001
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on