USB-C to USB-C Mcdodo 60W Cable, 2m (Black)
  • USB-C to USB-C Mcdodo 60W Cable, 2m (Black)
  • USB-C to USB-C Mcdodo 60W Cable, 2m (Black)
  • USB-C to USB-C Mcdodo 60W Cable, 2m (Black)
  • USB-C to USB-C Mcdodo 60W Cable, 2m (Black)
  • USB-C to USB-C Mcdodo 60W Cable, 2m (Black)

USB-C to USB-C Mcdodo 60W Cable, 2m (Black)

308511
Mcdodo
2 070 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 24., kedd   -  Foxpost automata

2024. szeptember 24., kedd   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 25., szerda   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Mcdodo gombos 60W USB-C to USB-C kábel, 2m

Ez a praktikus kábel a Mcdodótól kifejezetten játékosok számára készült. Az 90 fokban ívelt csatlakozók kényelmes játékot tesznek lehetővé töltés közben is, és az 60W-os nagy teljesítmény rövid idő alatt képes helyreállítani az eszközök áramellátását. Az adatátviteli sebessége pedig akár 40MB/s is lehet. Ugyanakkor a kábel rendkívül strapabíró is. Beépített LED világítása is kiemeli a kábelt.

5.jpg

Ideális játékosok számára

Gyakran használja az eszközeit feltöltés közben? Biztosan akar lenni abban, hogy a telefonja ne merüljön le a játék döntő pillanatában? A Mcdodo gombos kábelé az Ön segítségére lesz! A csatlakozói 90 fokban íveltek, így nem lógnak ki vagy zavarnak az okostelefon vagy a tablet használata közben. Ezzel páratlan kényelmet biztosít az Ön számára!

2.jpg

60W teljesítmény

A Mcdodo gombos kábel 60W-os teljesítménnyel támogatja a gyorstöltést. Például lehetővé teszi, hogy egy 13?-os MacBook Pro-t vagy Samsung Galaxy S20-at kb. 2 óra alatt, egy Nintendo Switch konzolt kb. 2,5 óra alatt, és egy 11?-os iPad Pro-t kb. 2,4 óra alatt töltsön fel. A termék széles körű kompatibilitása is kiemelkedik. Képes problémamentesen tölteni MacBookek, Dell vagy Lenovo laptopok, Xiaomi és Samsung okostelefonok, iPad-ek, Nintendo Switch és még sok mást is.

4.jpg

Gyors fájlátvitel

Gyakran adatokat szeretne átvinni eszközök között? A Mcdodo gombos kábel erre is segítséget nyújt! A termék szabványos USB 2.0 interfészt kínál, amely lehetővé teszi az adatok akár 40MB/s sebességgel történő átvitelét. Ez azt jelenti, hogy kb. 30 másodperc alatt lehet átvinni 1 GB adatot! Nem kell tovább várnia, míg a szükséges fotók vagy videók az úticéljukhoz érnek.

1.jpg

Javított design

A kábel megbízható teljesítményéért minőségi vezetékek felelnek, hosszantartó használat után sem lazulnak ki a tartós csatlakozók pedig. Érdemes megemlíteni a nylonfonatot is, ami növeli a termék tartósságát, és megvédi a kopás, törés és más károsodásoktól. Emellett mindkét csatlakozónál elhelyeztek egy-egy LED-t, ami megkönnyíti a kábel megtalálását, és információt szolgáltat az áramellátás állapotáról. A termék továbbá két fényerősségű üzemmódot kínál - nappali és éjszakai világítást.

3.jpg
Márka Mcdodo
Modell CA-8081
Szín Fekete
Típus USB-C to USB-C
Áramerősség Max. 3A
Teljesítmény Max. 60W
Átviteli sebesség Akár 40MB/s
Hossz 2m
Termék részletei
Mcdodo
308511
20 db

Megadott referenciák

ean13
6921002680813
MPN (Gyártói cikkszám)
CA-8081
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on