Cable USB to Lightning Duracell 1m (black)
  • Cable USB to Lightning Duracell 1m (black)
  • Cable USB to Lightning Duracell 1m (black)

Cable USB to Lightning Duracell 1m (black)

321014
DURACELL
3 350 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
7 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Duracell USB to Lightning kábel 1 m (fekete)

A Duracell kábel kompatibilis a Lightning csatlakozóval rendelkező eszközökkel, mint például az Apple okostelefonokkal és táblagépekkel. Feszültsége 5 V / 3 A, így ezeket az eszközöket gyorsabban tölti, mint más termékek. A kábel sebessége 480 Mbps, így lehetővé teszi a fájlok gyors átvitelét. Hossza 1m.

5.jpg

Azonnali fájlátvitel

Szüksége van arra, hogy átjuttassa a képeit az okostelefonjáról a laptopjára? Vagy szeretné rögzített és mentett videóit egy másik eszközre tölteni? A Duracell kábel segítségével mindezt azonnal átviheti! Az USB5012A lehetővé teszi a fájlok 480 Mbps sebességgel történő átvitelét. Ne korlátozza magát, és gyorsan transferálja a kiválasztott fájlokat bármelyik eszközre.

2.jpg

Gyors töltés

Unod már, hogy sokáig kell várni a készülékek feltöltésére, hogy újra használni tudjad azokat? A Duracell kábel segítségével ez a probléma a múlté lesz! Az USB5012A támogatja a gyorstöltést, és a feszültsége elérhet akár 5V / 3A-t is. Ismerd meg, milyen gyorsan tudod tölteni az eszközök akkumulátorait!

3.jpg

Használati kényelem

Az USB5012A nem csak rendkívül sokoldalú és praktikus, de használata is nagyon kényelmes. A kábel hossza 1 m, így szabadon használhatja az éppen töltés alatt lévő eszközt. Merüljön el a kényelemben és funkcionalitásban a Duracell segítségével!

6.jpg

Széles körű kompatibilitás

A Duracell kábel USB-A és Lightning csatlakozóval van ellátva, így nagyon sokoldalú, és sokféle eszközzel használható. Kényelmesen tölthetők fel az USB-A és Lightning csatlakozóval rendelkező okostelefonok és táblagépek, mint például az iPhone-ok, iPad-ek és iPod-ok, és gyors fájlátvitellel élvezheti a kényelmet!

1.jpg
Gyártó Duracell
Modell USB5012A
Szín Fekete
Hossz 1 m
Feszültség 5V / 3A
Adatátvitel 480 Mbps
Súly 20 g
Csatlakozók USB, Lightning
Termék részletei
DURACELL
321014
7 db

Megadott referenciák

ean13
5055190136737
MPN (Gyártói cikkszám)
USB5012A
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on