Duracell USB-C cable for Lightning 1m (Black)
  • Duracell USB-C cable for Lightning 1m (Black)
  • Duracell USB-C cable for Lightning 1m (Black)

Duracell USB-C cable for Lightning 1m (Black)

321161
DURACELL
2 370 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Duracell USB to Lightning kábel 1m (fekete)

A Duracell USB-Lightning kábele lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt töltsd fel kiválasztott eszközeidet vagy átadj fájlokat. Akár 480Mbps átviteli sebességet és akár 3A töltőáramot biztosít. Az eszköz rendkívül tartós és kopásálló, 1 méteres hossza révén.

2.jpg

Hassle-free töltés

A kábel segítségével egyszerűen tölthetsz kiválasztott Lightning interfészű eszközökkel, például az iPhone-oddal vagy az iPad-del. Az eszköz 3A / 5V feszültséget és áramot kínál, így sokkal gyorsabb töltést tesz lehetővé, mint az előírt kábelek (2,4A / 5V). A Duracell segítségével időt takaríthatsz meg!

3.jpg

Gyors fájlátvitel

Már nem kell sokáig várnod, amíg az összes szükséges fájl a céljához ér. A Duracell márka kábele lehetővé teszi, hogy akár 480Mbps sebességgel is átvihesd a fotókat, videókat, zenéket vagy dokumentumokat. Tudd meg, hogy az adatátvitel akár még gyorsabb is lehet!

9.jpg

Fejlett design

Válassza a legmagasabb minőségű építészetet. A kábel csatlakozói a hihetetlen kopásállóságukról ismertek - akár hosszú idő után is jól szolgálnak majd. Emellett a rézből készült kábel megbízható teljesítményt és magas töltési hatékonyságot biztosít, miközben a dupla nylonfonás és a Dupont Kevlar rost védi az eszközt a károsodástól és növeli a tartósságát.

4.jpg

Széles kompatibilitás

A kábellel könnyen töltheted a legtöbb Lightning csatlakozóval rendelkező eszközt. Például az eszköz tökéletesen működik az iPhone-okkal, az AirPods-szal és a kijelölt iPad modellekkel. A kompatibilitási problémák a múlté - válassza az igazolt megoldásokat, és élvezze az eszközei gyors töltését!

1.jpg
Márka Duracell
Modell USB7012A
Szín Fekete
Típus USB-Lightning
Kimeneti áram 3A / 5V
Átviteli sebesség Akár 480Mbps
Hossz 1m
Termék részletei
DURACELL
321161
20 db

Megadott referenciák

ean13
5056304399987
MPN (Gyártói cikkszám)
USB7012A
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on