LDNIO LS421 1m microUSB Cable
  • LDNIO LS421 1m microUSB Cable

LDNIO LS421 1m microUSB Cable

529081
LDNIO
1 430 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

LDNIO LS421 microUSB kábel 1m

A LDNIO LS421 kábel rendkívüli kényelmet biztosít a telefonod töltésekor. 2.4A áramerőssége révén a telefonod pillanatok alatt feltölti az energiáját. Az irányított kialakításának köszönhetően kényelmes használatot biztosít miközben töltöd eszközödet. Segítségével egyszerűen töltődhet a telefonod, tableted vagy vezeték nélküli fejhallgatód. A kábel rendkívül tartós és masszív kivitelezésű.

 

Gyors töltés

Gyors töltési lehetőséget biztosít. A kábel akár 2.4A maximális áramerősséggel is tölthet, így a telefonod pillanatok alatt feltölti az energiáját. Ezen felül lehetőséget biztosít az adatátvitelre és az eszközeid töltésére is egyszerre.

 

Játékosoknak

Az irányított kábel tervezése lehetővé teszi egyszerű használatát a telefonodnak és kivételes kényelmet biztosít számodra a használat során. Az speciálisan kialakított csatlakozó 90 fokos szögben hajlik, így a kábel nem sérülhet meg vagy törhet el. Ez lehetővé teszi, hogy zavartalanul játszhass a telefonoddal még akkor is, ha éppen töltöd azt.

 

Tartós kivitel

Az átlagosnál tartósabb anyagokat használtak a kábel készítéséhez, amelyek kiemelkedő ellenállóképességet biztosítanak. Az erős fonat felveszi a harcot a kábelek csomózódásával és az apróbb sérülésekkel szemben. Ezen felül, a kábel számos szigorú biztonsági teszten is átesett - így nem kell aggódnod eszközeid biztonsága miatt a töltés során.

 

Gyártó LDNIO
Modell LS421
Hossz 1 m
Kimeneti áramerősség 2.4A
Szín Piros
Csatlakozók USB-A / microUSB
Termék részletei
LDNIO
529081
20 db

Megadott referenciák

ean13
5905316143258
MPN (Gyártói cikkszám)
LS421 micro
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on