Cable USB-C Mcdodo CA-3151 6A, 1.8m (black)
  • Cable USB-C Mcdodo CA-3151 6A, 1.8m (black)

Cable USB-C Mcdodo CA-3151 6A, 1.8m (black)

528651
Mcdodo
3 370 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
1 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Mcdodo CA-3151 USB-C kábel, 6A, 1,8 m (fekete)

Keres egy kábelt, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és biztonságosan újítsa fel okostelefonja teljesítményét? Az Mcdodo CA-3151 kábel biztosan megfelel az elvárásainak. A kábel akár 100 watt teljesítményű és 6A áramerősségű töltést kínál. A használat közben maximális biztonságot nyújt, és a tervezése kiemelkedik a tartósság és a rugalmasság felett. Emellett világító jelzővel rendelkezik, amely tájékoztatja Önt a töltés állapotáról.

2.jpg

Élvezze a gyors töltést

Már nem kell végtelenül várnia, amíg készüléke újra használatra kész lesz. A kábel akár 100 watt és 6A áramerősségű maximális teljesítményű töltést tesz lehetővé. Ez pár pillanat alatt feltölti az okostelefonját vagy táblagépét. Emellett a kábel lehetővé teszi a töltési és adattovábbítási folyamatok egyidejű végzését.

4.jpg

Magas minőségű kivitelezés

Az időtálló, nylon fonott kábel kivételes kopás- és mechanikai sérülésállósággal jellemezhető. Háromszori hajlításának ellenáll, nem csomósodik össze. A kábel vége külön erősítést kapott, így biztos lehet benne, hogy a kábel hosszú időn át szolgálni fogja Önt. Ráadásul számos tesztet végrehajtottak a tartósságának megerősítésére. A magas minőségű réz kábel pedig gyors és stabil töltést garantál.

1.jpg

A biztonság érdekében

Töltse biztonságosan készülékeit anélkül, hogy aggódnia kellene a sérülésüktől. A termék speciálisan kifejlesztett MSC technológiát használ, és két chipet tartalmaz, amelyek folyamatosan figyelik a töltési folyamatot, és szükség esetén védelmet biztosítanak a csatlakoztatott eszközök számára. A kábel emellett innovatív MAPO technológiát használ, amely automatikusan leállítja a töltést, amikor a töltési szint eléri a 100%-ot, hogy elkerülje a túltöltést.

3.jpg

Okos LED jelző

A kábel okos LED lámpa jelzővel rendelkezik, amely tájékoztatja Önt a készülék töltési állapotáról. Az orange fény gyors töltést jelent, míg a kék fény tartós töltést jelent. Az épített jelzők segítenek megtalálni a csatlakoztatott eszközöket sötétben is.

5.jpg
Gyártó Mcdodo
Modell CA-3151
Szín Fekete
Hossz 1,8m
Anyag Cink ötvözet + nylon fonat
Maximális teljesítmény 100W
Áramerősség 6A (maximum)
Csatlakozók USB-A / USB-C
Termék részletei
Mcdodo
528651
1 db

Megadott referenciák

ean13
6921002631518
MPN (Gyártói cikkszám)
CA-3151
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on