Angle cable USB2.0 Male to USB-C UGREEN 3A, 2m (black)
  • Angle cable USB2.0 Male to USB-C UGREEN 3A, 2m (black)

Angle cable USB2.0 Male to USB-C UGREEN 3A, 2m (black)

529227
Ugreen
3 520 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

USB2.0 hímzettel USB-C kábel, ferde UGREEN 3A, 2 m (fekete)

Gyakran használod a telefonodat, miközben töltöd? Az UGREEN US311 kábel tökéletes választás lesz számodra! A termék USB-C csatlakozója 180°-os szögben van hajlítva (U-alakú), így nem áll ki és nem zavar téged. Érdemes még megjegyezni, hogy akár 3 A gyorstöltést és akár 480 Mbps sebességgel történő fájlátvitelt is lehetővé teszi. A kábel rendkívül strapabíró és ellenálló a sérülésekkel szemben.

1.jpg

Kifejezetten tervezett csatlakozó

Szereted játszani a mobiljátékokat? Gyakran nézel filmeket a táblagépeden vagy a telefonodon? Az US311 segítségével kényelmesen használhatod az eszközeidet töltés közben! A kábel USB-C csatlakozója 180°-os szögben van hajlítva, így nem áll ki és nem zavar téged. Ez lehetővé teszi, hogy kényelmesen tartsd a táblagépedet vagy okostelefonodat is. Nem kell többé aggódnod a játék crucial pillanatában lemerülő akkumulátor miatt!

2.jpg

Gyorstöltés

Nem kell túl sokáig várni, amíg használható lesz a telefonod. A kábel támogatja a Quick Charge 3.0/2.0 gyorstöltést, és akár 3 A-t is biztosít. Ez gyorsan feltölti a táblagépedet vagy okostelefonodat! Ráadásul a beépített 56KO-s pull-up ellenállás felelős a feszültség stabil megtartásáért, védve az akkumulátort a sérülésektől. Ennek eredményeképpen a töltés nem csak gyors, hanem biztonságos is!

3.jpg

Széles körű kompatibilitás

Felejtsd el a kompatibilitási problémákat. Az UGREEN US311 kábel könnyen feltölti a sok ismert gyártó eszközeit. Például tökéletesen együtt fog működni a Samsung Galaxy S10, a Xiaomi Mi 8 vagy a Sony Xperia XZ Premium okostelefonokkal, valamint a Nintendo Switch konzollal, a MiPad 2 táblagépekkel és a Huawei MateBook X vagy MacBook Pro 13 2017 laptopokkal.

4.jpg

Magas minőségű kidolgozás

Válassz egy olyan kábelt, amely hosszú ideig briliánsan szolgál téged. Az ónozott réz kábel garantálja a sima, stabil jelátvitelt, és a termék legérzékenyebb részeit további védelemmel látták el. Az US311 rendkívül ellenálló a hajlítással, húzással és kopással szemben. Ráadásul az anyagot védő nylonfonat védelmet nyújt a kábelnek.

8.jpg

Gyors fájlátvitel

A kábellel nem csak gyorsan töltheted fel a telefonodat, hanem pillanatok alatt átviheted azokat a fájlokat is, amelyekre szükséged van. Az US311 legfeljebb 480 Mbps sebességgel teszi lehetővé a fájlátvitelt. Ez azt jelenti, hogy nem kell sok időt szánnod a fényképek, videók vagy dokumentumok másolására. Nem kell többé hosszú várakozásra!

6.jpg
Gyártó UGREEN
Modell US311
Szín Fekete
Típus USB-A 2.0 to USB-C
Töltési intenzitás Max. 3 A
Átviteli sebesség Akár 480 Mbps
Ház Alumíniumötvözet
Anyag Nylon fonott + TPE
Kábel Ónozott réz
Kábelhossz 2 m
Termék részletei
Ugreen
529227
20 db

Megadott referenciák

ean13
6957303873159
MPN (Gyártói cikkszám)
70315
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on