Choetech T524-S wireless inductive charger, 10W (black)
  • Choetech T524-S wireless inductive charger, 10W (black)
  • Choetech T524-S wireless inductive charger, 10W (black)

Choetech T524-S wireless inductive charger, 10W (black)

320983
Choetech
3 570 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
17 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Choetech 10 W Gyors Vezeték nélküli indukciós töltő (fekete)

Töltse fel okostelefonját azonnal, és spóroljon időt! A Choetech 10 wattos gyors vezeték nélküli indukciós töltő sok népszerű okostelefonnal kompatibilis, széles töltő támasszal rendelkezik, amely lehetővé teszi a vízszintes töltést és növeli a telefon használatának kényelmét. A készülék LED háttérvilágítással és csúszásgátló funkcióval rendelkezik, és döntő szögük akár 60 ° is lehet. A töltő használata teljesen biztonságos.

4.jpg

Széles kompatibilitás

A Choetech indukciós töltő hatalmas előnye a széles körű használhatóság. Segítségével 10 wattos teljesítménnyel tölthetők Samsung modellek: Samsung Galaxy S10E / S10 / S10 +, Note 8 / Note9, S9 / S9 +, S8 / S8 +, Note5, S7 / S7 Edge, S6 Edge+ (Qc 2.0 vagy QC 3.0 gyorstöltési technológiát támogató megfelelő adapter szükséges). 7,5 wattos teljesítménnyel iPhone modellek töltése lehetséges, mint például: 11 Pro / 11 Pro Max, 11, XR / XS / XS Max, X, 8/8 Plus. Másfelől, Qi-képes eszközök, például a Samsung S6 / S6 Edge esetén, lehetőség van az 5 W-os töltésre.

5.jpg

Gyors töltés

A Choetech vezeték nélküli indukciós töltővel lerövidítheti az időt, amíg a telefonja akkumulátora feltöltődik. A Samsung Galaxy 10-et teljesen 3 óra és 14 perc alatt lehet feltölteni, más töltőkkel ez az idő 3 óra 45 perc lenne. Az iPhone X modellt 3 óra 40 perc alatt teljesen fel lehet tölteni, míg a szabványos töltőkkel ez az idő körülbelül 4 óra lenne. A Choetech töltővel az átlagos töltésidő rövidül kb. 30 perccel. Felejtse el a hosszú várakozási időt!

6.jpg

Nagy kényelem

Két magas minőségű indukciós tekercsnek köszönhetően a termék szélesebb töltőfelülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a vízszintes és függőleges elhelyezkedésű eszközök töltését egyaránt. Ez lehetővé teszi a telefon kényelmes használatát a töltés közben is. Kényelmesen nézheti a filmeket, olvashat és játszhat. A töltő dőlésszöge 60 °, ami további növeli a kényelmet. Ha telefon tokjának vastagsága nem haladja meg a 4 mm-t, nem szükséges eltávolítani a töltés előtt. Azonban szükséges eltávolítani a mágneses vagy fém alkatrészeket.

2.jpg

Még több kényelem

A töltő talpának nem csúszó szilikonrészei biztosítják, hogy a töltő stabilan álljon a helyén. Így nem kell aggódnia a feltöltött telefon biztonsága miatt. Az LED háttérvilágítás, amely tájékoztatja Önt a készülék működéséről, nagyon lágy fényű, így nem zavarja az éjszakai töltés alatt alvást. A töltő egy okos chipet is tartalmaz, amely többszintű védelmet biztosít a túláram, túlmelegedés, túlfeszültség és rövidzárlat stb. ellen.

1.jpg

Tartalom:

  • Choetech vezeték nélküli indukciós töltő
  • USB / Micro USB kábel (1,2 m)
  • Használati útmutató
Gyártó Choetech
Modell T524-S
Teljesítmény 10 W (max.)
Szín Fekete
Kábel csatlakozók USB / Micro USB
Kábel hossza 1,2 m
Termék részletei
Choetech
320983
17 db

Megadott referenciák

ean13
6971824970166
MPN (Gyártói cikkszám)
T524-S
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on