Fejhallgató TWS QCY T17 (fekete)
  • Fejhallgató TWS QCY T17 (fekete)
  • Fejhallgató TWS QCY T17 (fekete)
  • Fejhallgató TWS QCY T17 (fekete)
  • Fejhallgató TWS QCY T17 (fekete)
  • Fejhallgató TWS QCY T17 (fekete)
  • Fejhallgató TWS QCY T17 (fekete)

Fejhallgató TWS QCY T17 (fekete)

305244
QCY
6 270 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

QCY T17 Wireless Fülhallgató

Élvezd a szabadságot és a kristálytiszta HIFI hangminőséget a QCY T17 fülhallgatóval! Fedezd fel kedvenc dalaid gazdag részleteit és éld át őket újra. Az ultra-alacsony késleltetés és a Bluetooth V5.1 chip az audio lejátszást egy új szintre emeli. Az okos érintőpanel lehetővé teszi, hogy könnyedén kezelhesd a fülhallgatókat anélkül, hogy ki kellene venned a telefonod a zsebedből, az ergonomikus kialakítás és a könnyű súly pedig lehetővé teszi, hogy a helyén maradjon, amíg te mozogsz.

2.jpg

Szuper könnyű és kényelmes

Az ergonomikus forma és a fülhallgatóval együtt érkező gumiszalagok tökéletes illeszkedést biztosítanak a füledben, így órákig használhatod őket kényelmetlenül. Minden fülhallgató mindössze 4,2 g-ot nyom. Ez ugyanannyi, mint egy A4-es méretű lap súlya. Kényeztesd magad egy új élménnyel és fedezd fel a T17 lehetőségeit.

3.jpg

Kiváló hangminőség

Az alkatrészek profi hangolásával és összetett membránnal rendelkező beépített dinamikus meghajtó tiszta hangot és gyors választ nyújt az átmeneti zajokra a kristálytiszta hangzás érdekében, így kedvenc dalaidat torzítás nélkül élvezheted bármikor.

4.jpg

Mindig veled

A fülhallgatók nagy kapacitású akkumulátora lehetővé teszi, hogy akár 7,5 óráig élvezd a fülhallgatók hangzását. A 380 mAh-s töltőtokkal kombinálva akár 26 órányi lejátszási időt is elérsz! Az akár 390 dal és 13 film lejátszására ad lehetőséget. Vigyél magaddal QCY T17 fülhallgatódat a legtávolabbi utazásokra és töltsd ezt az időt szórakozással.

8.jpg

Zavarmentes hívások

Az ENC technológia blokkolja a legtöbb háttérzajt, hogy biztosítsa a hívó pontos hallását. Így még zsúfolt helyeken is élvezheted a szeretteiddel vagy barátaiddal való beszélgetéseket.

7.jpg

Innovatív technológiák

Az innovatív technológiák bevezetésének köszönhetően a Bluetooth 5.1 chip határtalan világába kalandozhatsz, garantálva az észrevehetetlen késleltetést, amely az legfanatikusabb játékosok számára is előnyt jelent. Válaszd ki, hogy szeretnél-e használni egy vagy két fülhallgatót a módok között váltva és igazítsd őket az igényeidhez.

6.jpg

Okos megoldások

Használja ki a QCY T17 fülhallgató képességeit és kövesse utasításait, anélkül, hogy ki kellene húznia a használt eszközt. Állítsd le, indítsd újra, és tekerj vissza dalokat, válaszolj és utasítsd el hívásokat a mutatóujjad gyengéd érintésével. A bal fülét tripla kattintással egyszerűen csatlakoztathatja Siri, Alexa és Xiao Ai asszisztenshez.

9.jpg

Tartalom

  • 3 pár gumiszalagok S/M/L
  • USB Type C kábel
  • Felhasználói kézikönyv
Gyártó QCY
Modell T17
Tanúsított modell BH21Q17A
Párosítási név QCY - T17
Bluetooth verzió 5.1
Bluetooth codec AAC
Támogatott iOS / Android
Működési távolság 10m
Akkumulátor élettartam 4.5 órányi telefonbeszélgetés, 7.5 órányi lejátszási idő
Bluetooth profil HFP / A2DP / AVRCP
Akkumulátor kapacitása (tok) 380mAh
További tápellátás a tokhoz Lehetővé teszi mindkét fülhallgató 2,5-szeri feltöltését
Töltési port Type-C
Szín Fekete
Termék részletei
QCY
305244
20 db

Megadott referenciák

ean13
6957141407028
MPN (Gyártói cikkszám)
T17-Black
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on