EarFun Free Pro 2 TWS fülhallgató, ANC (black)
  • EarFun Free Pro 2 TWS fülhallgató, ANC (black)
  • EarFun Free Pro 2 TWS fülhallgató, ANC (black)
  • EarFun Free Pro 2 TWS fülhallgató, ANC (black)
  • EarFun Free Pro 2 TWS fülhallgató, ANC (black)
  • EarFun Free Pro 2 TWS fülhallgató, ANC (black)

EarFun Free Pro 2 TWS fülhallgató, ANC (black)

306764
Earfun
18 040 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

EarFun Free Pro 2 TWS fülhallgató

Az EarFun Free Pro 2 sokoldalú TWS fülhallgató, amely kiváló hangzást és kényelmet biztosít a használó számára. 6 mm-es hangszóróval van felszerelve, amely wQuietSmart 2.0 hibrid ANC zajcsökkentő technológiát kínál akár 6 beépített mikrofonnal való hanghívásokhoz. Bluetooth 5.2 segítségével stabil kapcsolatot talál, a beépített érintőpadok pedig gyors hozzáférést biztosítanak az összes hasznos funkcióhoz. Az akkumulátortokkal kombinált akkumulátor-élettartam elérheti a 30 órát.

Earfun/TW303B/4

QuietSmart 2.0 zajszűrés

Zajmentes környezetben bárhová is megy. Az EarFun Free Pro 2 fülhallgató QuietSmart 2.0 hibrid ANC zajcsökkentő technológiát alkalmaz, amely akár 40 dB-ig kiszűri a környezeti zajokat. Ez tökéletes választás a legkülönbözőbb helyzetekben, legyen szó munkáról vagy utazásról. Mondjon búcsút a zajnak, és összpontosítson a következő podcast epizódra vagy kedvenc dalaira!

Earfun/TW303B/7

Kiváló hangminőség

Hallja meg, milyen friss hangzást adnak kedvenc dalai. A Free Pro 2 6 mm-es hangszórókat használ, amelyek tiszta hangot, gazdag részletekkel teli hangot, kiegyensúlyozott harmóniát és erős basszust biztosítanak alacsony torzítással. Fogja fel új fülhallgatóját, indítsa el kedvenc lejátszási listáját, és fedezze fel újra a zene varázslatát!

Earfun/TW303B/9

Zökkenőmentes telefonhívások

Most már zökkenőmentesen beszélhet telefonon, még zajos környezetben is, például egy zsúfolt buszon, a bevásárlóközpontban vagy a szupermarketben. Mindkét fülhallgatóban 3 beépített mikrofon található, amelyek támogatják az ENC zajszűrést, így kristálytiszta hangminőséget biztosítanak a hívásokhoz.

Earfun/TW303B/8

Álomszerű kényelem

Élvezze a fülhallgató kényelmes illeszkedését. Jól illeszkednek és stabilan a helyükön maradnak, még akkor is, ha mozgásban van vagy az edzés közben. Minden fülhallgató mindössze 4,1 grammot nyom. Ráadásul IPX5 vízállósági minősítéssel rendelkeznek, vagyis védettek a víz és az izzadtság ellen. A csomagban cserélhető füldugóképű szilikon betétek találhatók 4 méretben (XS, S, M és L), valamint 3 különböző méretben (S, M és L) különleges akaszthatók. Ez lehetővé teszi, hogy még inkább személyre szabhassa a Free Pro 2 fülhallgatóját, és még stabilabbá tegye a használatát.

Earfun/TW303B/5

Akkumulátorműködési idő akár 30 óráig

Ne aggódjon, hogy túl gyakran kell töltenie a fülhallgatót. A Free Pro 2 fülhallgató akár 6 órán át is tud zenét játszani egyetlen töltéssel (ha az ANC zajcsökkentés ki van kapcsolva). A csomagban talál egy praktikus alumíniumötvözet tokot, amellyel további 30 óráig nagyjából meghosszabbíthatja az akkumulátor-élettartamot. A fülhallgató támogatja a gyorstöltést: csupán 10 perc alatt képesek 2 órán át működni! Emellett a tok USB-C kábellel és vezeték nélkül is tölthető.

Earfun/TW303B/1

Csak egy kis érintés

A fülhallgatójának kezelése rendkívül egyszerű és kényelmes - nem kell mindig elővennie a telefonját. A Free Pro 2 beépített érintőpanellel rendelkezik, amellyel például szüneteltetheti és folytathatja a lejátszást, átválthat dalra, fogadhat és elutasíthat hívásokat, letöltheti a telefonját, bekapcsolhatja a hangsegédet, kiválaszthatja a módokat és akár a hangerőt is beállíthatja. Most minden, amire szüksége van, kéznél van!

Earfun/TW303B/2

Bluetooth 5.2

A Free Pro 2 egy AIROHA AB1562A chipet használ és támogatja a modern Bluetooth 5.2 verziót, amely alacsony energiájú és gyors, stabil és megbízható átvitelt biztosít. Ráadásul mindkét fülhallgató külön csatlakozik a választott eszközhöz, így a használatuk szabad. Van játékmód is, ahol az alacsony, körülbelül 80 ms-os késleltetés lehetővé teszi a zavartalan játékmenet élvezetét és jó eredmények elérését!

Earfun/TW303B/6

A csomag tartalma:

  • Free Pro 2 fülhallgató
  • Töltőtok
  • Füldugóképű szilikon betétek (XS, S, M, L)
  • Akaszthatók (S, M, L)
  • USB-C kábel
  • Kezelési útmutató
Gyártó EarFun
Termék neve Free Pro 2
Modell TW303B
Szín Fekete
Hangszóró 6mm
A mikrofonok száma 6 (fülhallgatónként 3)
Bluetooth verzió 5.2
Bluetooth frekvencia 2.402-2.48 GHz
Bluetooth átviteli teljesítmény <7dBm
Bluetooth profilok A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Hatótávolság akár 15 m (akadály nélkül)
Akkumulátor kapacitása 2x 35mAh (fülhallgató), 420mAh (tok)
A fülhallgató töltési ideje Körülbelül 1 óra
A tok töltési ideje Körülbelül 2 óra (USB-C kábel) / körülbelül 3,5 óra (vezeték nélküli töltés)
Lejátszási idő ANC zajcsökkentés kikapcsolva akár 6 óra / akár 30 óra tokkal
ANC zajcsökkentés aktív akár 5 óra / akár 25 óra tokkal. (A működési idő a hangerőtől és az audió tartalomtól függ.)
Bemeneti értékek DC 5V / 1A
Vízállóság IPX5
Méretek 66.6x25x28.5 mm
Súly 38g
Egy fülhallgató súlya 4.1g
Termék részletei
Earfun
306764
20 db

Megadott referenciák

ean13
6974173980114
MPN (Gyártói cikkszám)
TW303B
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on