QCY HT05 TWS earphones, ANC (white)
  • QCY HT05 TWS earphones, ANC (white)
  • QCY HT05 TWS earphones, ANC (white)
  • QCY HT05 TWS earphones, ANC (white)
  • QCY HT05 TWS earphones, ANC (white)
  • QCY HT05 TWS earphones, ANC (white)
  • QCY HT05 TWS earphones, ANC (white)

QCY HT05 TWS earphones, ANC (white)

307318
QCY
12 950 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

QCY HT05 TWS fülhallgató (fehér)

Olyan fülhallgatót keresel, amely kiváló zajcsökkentést nyújt, és elzár téged a külső zajoktól? Az QCY HT05 talán a legjobb választás. Az TWS fülhallgatók ANC technológiát alkalmaznak, ami akár 40 dB-re is csökkenti a zajt, és szélzaj-csökkentővel rendelkezik, hogy szélmélyen is hallgasd kedvenc zenéidet és podcastjeidet. Emellett 6 mikrofon található az ENC technológiával, dinamikus 10 milliméteres vezérlőkkel, valamint a hosszú működési idő akár 30 óráig is.

8.jpg

Felejtsd el a zajt

Az HT05 fülhallgatót másoktól az különbözteti meg, hogy kiváló az ANC zajcsökkentése, ami hatékonyan csökkenti a zajt akár 40 dB-ra is. Így zavartalanul hallgathatod a zenét vagy a podcastot egy zsúfolt buszon vagy bevásárlóközpontban. Választhatsz továbbá 3 zajcsökkentő módot is. Az Indoor kiválóan alkalmas a könyvtárban és az irodában való használatra, a Commuting pedig az nyilvános közlekedés közben, míg a Boosted a legzajosabb helyeken is működik, például üzletekben.

3.jpg

Bármikor és bárhol beszélhetsz

Az QCY HT05 6 mikrofonnal és ENC technológiával van ellátva, ami tökéletes telefonhívásokra. A zajszűrő mikrofonok pontosan rögzítik hangodat, az ENC pedig hatékonyan szűri a környezeti zajokat. Egyéb jellemző funkció a Wind noise cancellation módban is biztosítja, hogy könnyedén beszélgethess még erős széllökések közepette is.

2.jpg

Kiváló minőségű hangzás

A 10 mm-es LCP dinamikus vezérlők kiváló hangminőséget biztosítanak. Így magas minőségű audiót élvezhetsz, a kedvenc dalaid pedig tisztán és mély basszussal örvendeztetnek meg. A fülhallgatók transzparencia módját is kínálják, amely lehetővé teszi, hogy kapcsolatban maradj a környezeteddel - például hasznos lehet a vonatállomáson.

7.jpg

Hosszú akkumulátor élettartam

Az TWS QCY HT05 fülhallgatók hosszú akkumulátor-üzemidejükkel is lenyűgözőek. Az ANC móddal 3,5 óra telefonálási időt és 6 óra lejátszási időt biztosítanak, míg az ANC nélküli móddal ez 4 és 7,5 órára növekszik, illetve a töltőtokkal az fülhallgatók akár 24 órán keresztül működnek (ANC móddal), illetve akár 30 órán keresztül működnek az ANC nélküli módban.

10.jpg

Kényelmes kezelés

Az HT05 fülhallgatók praktikus érintőpaneleket tartalmaznak, amelyek segítségével sok funkciót kezelhetsz anélkül, hogy ki kellene venned a telefonodat. Csak a megfelelő számú érintéssel válaszolhatsz vagy fejezheted be a hívást, szüneteltetheted és újra folytathatod a lejátszást, váltoghatsz dalokat vagy elindíthatod a hangasszisztenst. Innen indíthatod a játék módot is.

9.jpg

További funkciók az alkalmazásban

Adj magadnak hozzáférést további funkciókhoz! Egyszerűen töltsd le az QCY alkalmazás applikációt, amely lehetővé teszi a zajcsökkentés szintjének kiválasztását, a Sleep móddal való bekapcsolást vagy a hangszint egyensúlyának beállítását. Segítségével azonnal párosíthatod a fülhallgatókat. Az alkalmazás kompatibilis az Android és az iOS rendszerekkel.

11.jpg

A csomag tartalma:

  • QCY HT05 fülhallgató
  • Töltőtok
  • 3 pár, szilikonos fülhallgató betét (S, M, L)
  • USB-C kábel
  • Felhasználói kézikönyv
Márka QCY
Név Headphones TWS QCY HT05
Modell HT05
Zajcsökkentés ANC Igen
Zajcsökkentés ENC Igen
Szenzor 10 mm
Bluetooth verzió 5.2
Párosítási név QCY MeloBuds ANC
Kompatibilitás Android, iOS
Távolság Akár 10 méter
Telefonálási idő 3,5 óra (ANC bekapcsolva), 4 óra (ANC kikapcsolva)
Lejátszási idő 6 óra (ANC bekapcsolva), 7,5 (ANC kikapcsolva)
Bluetooth profilok HFP / HSP / A2DP / AVRCP
Akkumulátor kapacitása (tok) 380 mAh
Töltő port USB-C
Szín Fehér
Termék részletei
QCY
307318
20 db

Megadott referenciák

ean13
6957141407424
MPN (Gyártói cikkszám)
HT05-White
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on