Soundpeats Life TWS fülhallgató (black)
  • Soundpeats Life TWS fülhallgató (black)
  • Soundpeats Life TWS fülhallgató (black)
  • Soundpeats Life TWS fülhallgató (black)
  • Soundpeats Life TWS fülhallgató (black)

Soundpeats Life TWS fülhallgató (black)

321351
Soundpeats
16 940 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 19., csütörtök   -  Foxpost automata

2024. szeptember 19., csütörtök   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 20., péntek   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Soundpeats TWS Life fejhallgató

Vágja le a zajt, és élvezze a kiváló hangminőséget. A TWS Soundpeats Life fejhallgatók ANC zajcsökkentő technológiát támogatnak, és prémium 12mm-es meghajtókkal vannak felszerelve. A Bluetooth 5.2-n keresztül csatlakoznak az eszközökhöz, és körülbelül 60ms késleltetést biztosítanak (játékmódban). Hosszú működési idejük és ergonomikus, mégis stílusos kialakításuk is kiemeli őket.

1.jpg

ANC zajcsökkentés

A Soundpeats Life fejhallgatóknak köszönhetően elfelejtheti az idegesítő zajokat. Haladó ANC zajcsökkentő technológiát kínálnak, amely hatékonyan kiiktatja a környezeti zajokat 25dB-ig. Most már összpontosíthat kedvenc dalaira, és élvezheti a csendet! Inkább tudni szeretné, mi történik körülötte? Válassza a Transpency módot, és kényelmesen hallgathat zenét anélkül, hogy elveszítené a kapcsolatot a környezetével!

5.jpg

Tökéletes beszélgetésekhez

A Soundpeats segítségével kényelmesen beszélgethet telefonon, bárhol is legyen - akár a buszon, akár a plázában. Minden fejhallgatóban két mikrofon található, amely könnyedén rögzíti a hangját, és tiszta, természetes hangot biztosít. A Life modell ENC zajcsökkentést is támogat, amely a felesleges háttérzajok kiszűréséért felel. Már nem kell attól tartania, hogy a hívója nem hallja Önt!

6.jpg

Bluetooth 5.2

Felejtse el a jelminőségi problémákat. A fejhallgatók a Bluetooth 5.2-t használják, tehát gyors, stabil átvitelt biztosítanak, és kompatibilisek a legnépszerűbb Bluetooth-eszközökkel. A gyártó különleges meglepetést is készített a játékosok számára - csak kapcsoljon a játékmódra, és élvezze a körülbelül 60ms késleltetést. Menjen bele a játékba, ne lepődjön meg, és győzze le ellenfeleit!

10.jpg

Hosszú működési idő

Ne aggódjon, hogy a fejhallgatói túl gyorsan lemerülnek. A Soundpeats Life akár ötméteres dallamokat is képes lejátszani egyetlen töltéssel (ANC zajcsökkentés nélkül), és a mellékelt tokkal könnyedén meghosszabbíthatja ezt az időt körülbelül 25 órára. Így akár a munkahelyen, akár utazás közben zökkenőmentesen hallgathatja a zenét! A tokban beépített fényjelző is található, amely tájékoztatást nyújt töltöttségi szintjéről.

9.jpg

Magas hangminőség

Fedezze fel, hogy kedvenc dalai még jobban is szólhatnak. A nagy, 12 mm-es meghajtókkal felszerelt fejhallgatók felejthetetlen élményt nyújtanak zenehallgatás, filmnézés és játék közben. A Soundpeats Life kivételes részletgazdagságot, dallamos magas hangokat és erőteljes basszust biztosít. Érezze magát, mintha koncerten lenne, és fedezze fel újra a szeretett dalokat!

4.jpg

Könnyű, kényelmes, stílusos

A Soundpeats Life fejhallgatók könnyűek, mint a toll - mindegyik csak körülbelül 4,5g. Ráadásul ergonomikus kialakításuknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek a fül formájához, nem esnek ki belőle, és kivételes kényelmet nyújtanak. Tehát olyan sokáig hallgathat zenét, amíg csak akar, anélkül hogy elfáradna! Megemlítésre érdemes a tok modern, mégis elegáns kialakítása is, ami tartós és kellemes tapintású anyagokból készült.

2.jpg

Kényelmes működtetés

A Soundpeats fejhallgatóknál minden szükséges dolog kéznél van. A fejhallgatók kényelmesen használható érintőpadokat kínálnak, amelyek például lehetővé teszik a hangerő gyors beállítását, a mód megváltoztatását, a lejátszás megállítását, a dal váltását vagy a telefon fogadását. További képességekre vágysz? Töltse le a SoundPeats ingyenes alkalmazását, amely többek között lehetővé teszi az EQ beállítások módosítását.

8.jpg

A dobozban

  • Fejhallgatók
  • Töltőtok
  • Cserélhető gumi szalagok (3 pár)
  • Töltőkábel (USB-A / USB-C)
  • Felhasználói kézikönyv
Márka Soundpeats
Modell Life
Szín Fekete
Bluetooth 5.2
Meghajtó 12mm
ANC zajcsökkentő Akár 25dB
Üzemidő Kb. 5h (fejhallgató), kb. 25h (tokkal)
A tok töltőportja USB-C
Mikrofonok száma 4 (2 minden fülhallgatóhoz)
Vízállóság IPX4
Súly (egy kézibeszélő) kb. 4.5g
App SoundPeats
Termék részletei
Soundpeats
321351
20 db

Megadott referenciák

ean13
6941213608697
MPN (Gyártói cikkszám)
Life
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on