Headphones OneOdio Pro C black
  • Headphones OneOdio Pro C black

Headphones OneOdio Pro C black

527988
OneOdio
15 940 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Oneodio Pro C fekete fejhallgató

Szeresd újra a zenét! Az Oneodio Pro C fejhallgató 55 mm-es hangszóróival Hi-Fi minőségű hangzást biztosít. Támogatja a Bluetooth 5.2 csatlakozást és akár 110 órás üzemidőt biztosít egyetlen feltöltéssel. Egy 3,5 mm-es kábel is tartozik hozzá, így használható vezetékesen és vezeték nélkül is. A beépített mikrofon segítségével könnyedén telefonálhatsz, az egyszerűen kezelhető gombok pedig kényelmes használatot tesznek lehetővé. A hajtogatható kialakításnak köszönhetően könnyű tárolni és szállítani a fejhallgatót.

 

Érezd az igazi zenei élményt!

A Pro C fejhallgató gazdag részletgazdagsággal és mély basszussal fog meglepni. A 55 mm-es hangszórókkal ellátott fejhallgató Hi-Fi minőségű hangzásban részesít, így bármikor és bárhol úgy érezheted magad, mintha egy zenei fesztiválon lennél.

 

Stabil kapcsolat

Búcsúzz el a kapcsolódási problémáktól! A Pro C támogatja a Bluetooth 5.2-t, amely biztosítja a stabil és megbízható kapcsolatot. Mostantól az élvezetedre tudsz koncentrálni, akadályok nélkül!

 

Szabadon beszélj másokkal

Oneodio fejhallgatók beépített mikrofonnal rendelkeznek, amely pontosan rögzíti a hangodat. Szabadon telefonálhatsz, és biztos lehetsz benne, hogy a hívód mindig hallani fog.

 

Egyszerű használat

Az egyszerű kezelhetőség érdekében a fejhallgató többfunkciós gombokkal van felszerelve. Mostantól könnyedén változtathatod a dalokat. Csak nyomd meg a megfelelő gombot! Próbáld ki, mennyire egyszerű!

 

Letisztult design

A hajtogatható kialakításnak köszönhetően a Pro C tárolása és szállítása nem jelent gondot. A fejhallgató puha és bőrbarát anyagból készült, így kényelmesebb viseletet tesz lehetővé. Az állítható fejpántnak köszönhetően pedig könnyen alkalmazkodik az igényeidhez. Arról nem is beszélve, hogy a fejhallgató súlya nem haladja meg a 260 g-ot, így hosszú használatkor sem érzel kényelmetlenséget.

 

Kétirányú működés

A készlet tartalmaz egy 3,5 mm-es, mikrofonnal ellátott kábelt. Az Oneodio fejhallgatót vezetékesen és vezeték nélkül is használhatod, attól függően, hogy mire van éppen szükséged.

 

Hosszú üzemidő

Ne aggódj amiatt, hogy a Pro C fejhallgatót rosszkor merül le! Az eszköz akár 110 órás működési időt is biztosít egyetlen feltöltéssel. Így akár órákon keresztül is hallgathatod kedvenc zenéidet, nézheted a mozifilmeket vagy játszhatsz a játékaidat! Az energiafelújításról pedig az általunk mellékelt mikro USB kábel gondoskodik.

 

Tartalom:

  • Fejhallgató x1
  • Mikro USB töltőkábel x1
  • 3,5 mm-es audio kábel belső mikrofonnal x1
  • Táska x1
  • Felhasználói kézikönyv x1
Gyártó Oneodio
Modell Pro C
Hangszóró típusa 50 mm
Bluetooth verzió 5.2
Mikrofon Igen, beépített
Üzemidő 110 óra
Tömeg 260 g
Anyag PU
Csatlakozó 3,5 mm Jack
Kábel csatlakozó 3,5 mm
Szín Fekete
Termék részletei
OneOdio
527988
20 db

Megadott referenciák

ean13
6974028140045
MPN (Gyártói cikkszám)
Pro C black
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on