Headphones OneOdio A71 brown
  • Headphones OneOdio A71 brown

Headphones OneOdio A71 brown

528001
OneOdio
10 940 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Oneodio A71 Brown fejhallgatók

Órákig hallgat zenét és értékelik a kényelmet? Az Oneodio A71 fejhallgató tökéletes választás az Ön számára! A termék jól átgondolt tervezéssel rendelkezik, és minden részlet a legmagasabb szintű kényelmet biztosítja. Állítható fejpánt, forgatható és rendkívül puha fülpárnák, valamint a hajtogatási lehetőség - ez csak a előnyök kezdete. A fejhallgatók 40 milliméteres neodímium meghajtókat használnak, amelyek kiváló hangminőséget garantálnak. Az A71-gyel kristálytiszta magas hangokat és mély basszusokat élvezhetsz. Találsz 2 kábelt, amelyek lehetővé teszik a fejhallgatók csatlakoztatását szinte bármilyen zenei forráshoz, és ha vezeték nélküli megoldásokat részesítesz előnyben, használja a Bluetooth technológiát!

 

Kitűnő hang

Az OneOdio A71 fejhallgatók kiváló minőségű hangot garantálnak a 40 milliméteres neodímium meghajtók használatának köszönhetően. Mit jelent ez? Széles frekvenciaválasz, amely lehetővé teszi az éles magashangok hallását, valamint hihetetlenül mozgó basszust, amelyet a hasadásban érezni fogsz. Mindez azt jelenti, hogy a fejhallgatók nemcsak a mindennapi zenehallgatásra, hanem a stúdiómunkára vagy az élő DJ-előadásra is alkalmasak!

 

Gondosan kidolgozott design

Az Oneodio A71 fejhallgatók órákig biztosítanak Önnek kényelmet, és gondosan kidolgozott kialakításukkal ellopják a szíved! Az állítható fejpánttal egyszerűen alkalmazkodhat az Ön igényeihez, és a forgatható fülpárnáknak köszönhetően gyorsan és hatékonyan felfedezheti a fülét, ha szükséges. Mind a fejpánt, mind a fülpárnák rendkívül kellemes és puha anyaggal vannak borítva, így még egy teljes napi használat sem okoz kellemetlenséget.

 

Praktikus kábelek mellékelve

A készletben két kábelt találsz, amelyek megkönnyítik a fejhallgatók használatát. Az 3,5 mm-es jack audio kábel lehetővé teszi a kényelmes használatot például telefonnal vagy táblagéppel, és az beépített mikrofonnak köszönhetően hívásokat is tudsz bonyolítani anélkül, hogy ki kellene húznia a telefonod. Az 6,5 mm-es 3,5 mm-es kábel lehetővé teszi a fejhallgatók csatlakoztatását például egy erősítőhöz.

 

Beleértve

  • Oneodio A71 fejhallgató x 1
  • Mini Jack 3,5 mm-es kábel x 1
  • 3,5 mm - 6,5 mm-es kábel x 1
  • Tároló táska x 1
  • Használati útmutató x 1

 

Gyártó OneOdio
Modell A71
Szín Barna
Transzformátorok 40 mm-es neodímium
Bluetooth technológia Igen
Állítható fejpánt Igen
Forgatható fülpárnák Igen
Termék részletei
OneOdio
528001
20 db

Megadott referenciák

ean13
6974028140168
MPN (Gyártói cikkszám)
A71 brown
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on