Headphones OneOdio Pro10 black
  • Headphones OneOdio Pro10 black

Headphones OneOdio Pro10 black

528581
OneOdio
9 920 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Oneodio Pro10 fejhallgató (fekete)

A Oneodio Pro10 fejhallgató profi hangzást nyújt neked. A 50 mm-es meghajtóegységek kiváló hangminőségért felelnek és megfelelnek a Hi-Res Audio szabványoknak. Az alaposan átgondolt fejhallgató-tervezés egyedülálló kényelmet garantál még hosszú használati órák alatt is. A fejhallgatók 6,35 mm-es és 3,5 mm-es csatlakozóval vannak felszerelve, amelyek széles kompatibilitást biztosítanak. Ezenkívül rendelkeznek egy Shareport funkcióval is. A Pro10 modell kiváló választás azok számára, akik a zenei szakmában dolgoznak.

 

Csodálatos hangzás

A kedvenc dalaid sosem szóltak még ilyen jól. A fejhallgatók nagy, 50 milliméteres meghajtókkal vannak felszerelve, amelyek nagyfelbontású hangzást biztosítanak. Ennek eredményeként kristálytiszta, részleteiben gazdag hangzásban és mély, erőteljes basszusban gyönyörködhetsz.

 

Oszd meg zenédet másokkal

Most már szabadon hallgathatod a zenét a másik felével is. Az eszköz innovatív Shareport technológiát használ. Mit jelent ez? Egyszerűen több fejhallgatót is csatlakoztathatsz egy eszközhöz, különféle elosztók használata nélkül. Csak használd az egyik rendelkezésre álló portot, és csatlakoztasd a fejhallgatókat egymáshoz a mellékelt kábellel.

 

Kényelmes használat

Tapasztald meg, mennyire könnyű a Pro10 fejhallgató használata! A mellékelt 3,5 mm-es audio kábelbe integrált távirányítóval könnyedén vezérelheted. Használd azt, hogy kényelmesen szüneteltetheted és folytathatod a lejátszást, változtathatod a számokat, és fogadhatod, bonthatod és kapcsolhatod le a hívásokat. Ráadásul beépített mikrofonja van, így szabadon beszélgethetsz másokkal.

 

Többféle használat

A Oneodio Pro10 fejhallgatót számos használati forgatókönyvhöz tervezték. Kiválóan működnek a szakmai alkalmazásokban. Használhatod őket többek között rögzítéshez felvételstúdióban, zene keveréséhez, vagy doboláshoz vagy gitározáshoz. Mindennapi használatra is használhatod őket. A fejhallgatók 3,5 mm-es és 6,35 mm-es csatlakozókkal vannak felszerelve, így könnyen csatlakoztathatod őket okostelefonodhoz, laptopodhoz, elektromos gitárodhoz vagy PS konzolodhoz.

 

Egyedülálló kényelem

Még hosszú használati idő alatt is élvezheted a Oneodio Pro10 fejhallgatók egyedülálló kényelmét. A fül köré szorosan illeszkednek, kényelmetlen nyomás és kellemetlenség nélkül. A puha fülpárnák tapintásos anyagból készülnek, ami tovább fokozza a kényelmedet. Ezenkívül szabadon forgathatod őket 90° vagy 180°-ra. Az állítható fejpánt segít a fejhallgatók beállításában az egyéni igények szerint, és a hajtható designnek köszönhetően könnyen beleférnek a hátizsákodba vagy táskádba.

 

Tartalmazza

  • fejhallgató
  • 3,5 mm-es csatlakozóval ellátott audio kábel
  • 6,35 mm / 3,5 mm-es kábel
  • szövetes táska
  • használati útmutató

 

Gyártó Oneodio
Modell Pro10
Szín Fekete
Hanglerő szabályzás 50 mm
Impedancia 32O
Érzékenység 110 dB ± 3 dB
Frekvenciaátvitel 20 Hz-től 20000 Hz-ig
Maximális bemeneti teljesítmény 1600 mW
Csatlakozó 3,5 mm / 6,35 mm
Termék részletei
OneOdio
528581
20 db

Megadott referenciák

ean13
6974028140069
MPN (Gyártói cikkszám)
Pro10 black
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on