Headphones OneOdio Pro M
  • Headphones OneOdio Pro M
  • Headphones OneOdio Pro M

Headphones OneOdio Pro M

528831
OneOdio
17 000 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

OneOdio Pro M fejhallgató

Hallgassa zenét, nézzen filmeket vagy játsszon játékokat - biztosítsa szinte bármilyen helyzetben fantasztikus hangminőségét a OneOdio Pro M fejhallgatóval, amely 50 milliméteres meghajtókkal van felszerelve, és vezeték nélkül és vezetékesen is működhet. Az üzemidője egyszeri feltöltéssel eléri a 90 órát, a Bluetooth 5.2 pedig megbízható kapcsolatot garantál. Továbbá talál egy speciális kábelt is egy mikrofonnal ellátva.

 

Kedves 3D körbezáró hang

Fedezzen fel eddig ismeretlen részleteket kedvenc dalairól, és élvezze nagyobb bevonatkozást játék közben. A fejhallgató magas minőségű 50 mm-es meghajtókkal rendelkezik, így fantasztikus 3D körbezáró hangminőséget, lenyűgöző HiFi hangzást és erős, kiemelt basszust szállít. Adjon magának egy felejthetetlen zenei élményt, vagy még jobban merüljön el kedvenc játékának világában!

 

Vezeték nélküli működés

Szabaduljon meg a kábelektől, és szerezzen szinte korlátlan szabadságot. A fejhallgató vezeték nélkül is csatlakoztatható kiválasztott eszközeihez - a Bluetooth 5.2 garantálja a gyors, stabil és megbízható adatátvitelt. Az üzemideje akár 90 óra is lehet - ne aggódjon amiatt, hogy rövid időn belül elakad. A Pro M modell további előnye, hogy beépített mikrofonnal rendelkezik, így kényelmesen beszélgethet telefonon. Ráadásul a CVC 8.0 zajcsökkentési technológia biztosítja, hogy a hívópartnere zavartalanul hallja Önt.

 

Mikrofonnal ellátott kábel mellékelve

A fejhallgató vezetékesen is működhet. A szett tartalmaz egy tartós kábelt, amellyel könnyedén csatlakoztathatja telefonját vagy számítógépét. Tartalmaz továbbá egy mikrofont is, amely tökéletesen rögzíti hangját, miközben csökkenti az álltalános háttérzajt. Ez lehetővé teszi, hogy telefonon beszéljen, értekezleteken vegyen részt, vagy kommunikáljon más játékosokkal. Ráadásul az a távvezérlő, amely az integrált vezetékbe van beépítve, lehetővé teszi a hangerő kényelmes állítását és a lejátszás szüneteltetését, többek között.

 

Vigyáz a kényelmetre

Álomszerű kényelmet élvezhet még a fejhallgató hosszú távú használata közben is. A Pro M modell puha fejpántot és proteinbőrből készült fülpárnákat kínál, amelyek úgy illeszkednek a füle köré, hogy nem nyomják őket. A hajtható kialakításnak és a mellékelt hordtáskának köszönhetően könnyen szállíthatja az eszközt, míg a speciális gombok lehetővé teszik a kényelmes működtetést. Ezenkívül az állítható fejpánt lehetővé teszi a fejhallgató további testreszabását az egyéni igényei szerint.

 

Széleskörű kompatibilitás

Kényelmesen hallgassa a zenét telefonjáról, majd játssza kedvenc játékát a konzolon. A OneOdio fejhallgatók szinte bármilyen helyzetben fantasztikus hangminőséget biztosítanak. Az M Pro modell kompatibilis sok népszerű eszközzel, például okostelefonokkal, laptopokkal, tabletekkel és számítógépekkel. Könnyen csatlakoztathatja a Nintendo Switch konzolhoz, PlayStation 4 / 4 Pro-hoz, vagy az új Xbox One S kontrollerhez is.

 

A dobozban

  • Fejhallgató
  • Töltőkábel (USB-A-micro USB)
  • Dual 3,5 mm-es Y típusú hosszabbítókábel
  • Kábel mikrofonnal és távirányítóval (2m)
  • Használati útmutató
  • Tok

Márka OneOdio
Modell Pro M
Szín Fekete
Bluetooth 5.2
Tartomány Akár 10m
Driver 50mm
Impedancia 32O
Frekvencia válaszidő 20 Hz - 20 kHz
Akkumulátor kapacitás 1000 mAh
Bemenet 5V 480mA
Érzékenység 110 dB ±3 dB
Töltési idő Kb. 2,5 óra
Üzemidő Kb. 90 óra
Üzemmódos üzemidő Kb. 1000 óra
Töltőport Micro USB
Termék részletei
OneOdio
528831
20 db

Megadott referenciák

ean13
6974028140090
MPN (Gyártói cikkszám)
Pro M
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on