Headphones OneOdio Pro10 grey
  • Headphones OneOdio Pro10 grey

Headphones OneOdio Pro10 grey

529154
OneOdio
10 070 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
3 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Oneodio Pro10 fejhallgató (szürke)

A Oneodio Pro10 fejhallgató nagyszerű hangzást biztosít, amit megérdemelsz. 50mm-es illesztőprogramokkal van felszerelve, amelyek felelősek a kiváló hangminőségért és megfelelnek az Hi-Res Audio szabványoknak. Az alaposan átgondolt fejhallgatók tervezése páratlan kényelmet biztosít még az hosszú használat során is. A fejhallgató két csatlakozóval - 6.35 mm és 3.5 mm -, amelyek hozzájárulnak a széleskörű kompatibilitásához. Emellett funkcióként rendelkezik Shareport funkciónyi. Az a Pro10 modell tökéletes választás azoknak, akik szakmailag a zenéhez kapcsolódó tevékenységekben vesznek részt.

Oneodio/Pro10-grey/1

Hangzás, ami elkápráztat

Kedvenc dalaid még sosem szóltak ilyen jól. A fejhallgatók nagy 50mm-es illesztőprogramokkal vannak felszerelve, amelyek magas felbontású hangot biztosítanak. Ennek következtében élvezheti a kristálytiszta, részletgazdag hangzást és a mély, erőteljes basszusokat.

Oneodio/Pro10-grey/2

Oszd meg a zenédet másokkal

Most már szabadon hallgathatsz zenét a társaddal. Az eszköz innovatív Shareport technológiát használ. Mit jelent ez? Kényelmesen csatlakoztathatsz több fejhallgatót egy eszközhöz anélkül, hogy szükség lenne további elosztókra. Csak használj valamelyik elérhető portot és csatlakoztasd a fejhallgatókat egymáshoz a mellékelt kábellel.

Oneodio/Pro10-grey/3

Kényelmes működés

Tapasztald meg, milyen egyszerűen kezelhető a Pro10 fejhallgató! A mellékelt 3,5 mm-es audio kábelben egy integrált távirányító található egyszerű kezeléshez. Használhatod a lejátszás szüneteltetéséhez és folytatásához, a dalok változtatásához és hívások fogadásához, befejezéséhez és felbontásához. Továbbá beépített mikrofonnal is rendelkezik, így szabadon beszélgethetsz másokkal.

Oneodio/Pro10-grey/4

Több céleszközre is használható

A Oneodio Pro10 fejhallgatók különböző felhasználási lehetőségeket kínálnak. Nagyszerűek szakmai alkalmazásokhoz is. Legyen szó stúdióban történő felvételről, zenei keverésről vagy dobon vagy gitáron való játékról, a Oneodio Pro10 tökéletes a szakmai felhasználáshoz. Emellett mindennapi használatra is használhatja. A fejhallgatók 3,5 mm-es és 6,35 mm-es portokkal vannak felszerelve, így könnyedén csatlakoztathatja okostelefonjához, laptopjához, elektromos gitárjához vagy PS konzoljához.

Oneodio/Pro10-grey/5

Páratlan kényelem

Töltse fel kényelemmel akár hosszú időt is használva a Oneodio Pro10 fejhallgatókat. A fejhallgatók szorosan illeszkednek a füled köré anélkül, hogy bármilyen kellemetlen nyomást vagy kellemetlenséget éreznél. A lágy fülpárnák kellemes érintésű anyaggal készültek, ami tovább fokozza a kényelmét. Emellett szabadon elforgathatják őket 90 ° és 180 ° -ra. Az állítható fejpántnak köszönhetően a fejhallgatókat a saját preferenciájához igazíthatja, és a hajtogatható tervezésnek köszönhetően könnyedén beleférnek a hátizsák vagy táskába.

Oneodio/Pro10-grey/6

Tartalom

  • fejhallgató
  • 3,5 mm-es csatlakozó kábel
  • 6,35 mm / 3,5 mm-es kábel
  • textilzsák
  • használati utasítás
Gyártó Oneodio
Modell Pro10
Szín Szürke
Transzdukciók 50 mm
Impedancia 32O
Érzékenység 110 dB ± 3 dB
Frekvenciatartomány 20Hz-20000Hz
Maximum bemeneti teljesítmény 1600 mW
Csatlakozó 3,5 mm / 6,35 mm
Termék részletei
OneOdio
529154
3 db

Megadott referenciák

ean13
6974028140113
MPN (Gyártói cikkszám)
Pro 10 Grey
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on