Bi-Direction adapter HDMI Vention, 2-Port HDMI, 4K60Hz
  • Bi-Direction adapter HDMI Vention, 2-Port HDMI, 4K60Hz

Bi-Direction adapter HDMI Vention, 2-Port HDMI, 4K60Hz

530765
VENTION
4 070 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 24., kedd   -  Foxpost automata

2024. szeptember 24., kedd   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 25., szerda   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Vention kéttájékozott HDMI adapter, 2 HDMI port, 4K60Hz

A Vention kéttájékozott HDMI adapter javítja az élményét! A legjobb minőségű anyagokból készült, ezért kiemelkedik tartósságával, kis, stílusos formatervezése pedig biztosítja a kényelmet. Ezen felül az adapter 4K@60Hz felbontást és sima audióátvitelt garantál. Nagy kompatibilitásáról és a különböző csatlakozási forgatókönyvek kialakításának képességéről is ismert.

Vention/AFUH0/1

Kiváló minőség és teljesítmény

A kéttájékozott HDMI adapter, amely Plug&Play technológiával van felszerelve, könnyű használatot biztosít, és késleltetésmentes kapcsolatot garantál. Az adapter lehetővé teszi az audio- és videójelek egyszerre történő átvitelét, ami magas szintű hangminőséget eredményez - tökéletes filmnézéshez, zenéhez vagy játékhoz. A tiszta és részletes képek a 4K@60Hz felbontásnak köszönhetőek, így otthonából sem kell lemondania a mozi minőségű képről.

Vention/AFUH0/2

Kényelmes használat

A kéttájékozott HDMI adapter kis, stílusos formatervével minden környezetbe beleillik. A beépített teljesítményjelző egyszerűvé teszi a működési állapot egy pillantásra történő ellenőrzését. Ezen felül az adapter tartós, nem hagy nyomokat, jól vezeti el a hőt, így hosszú élettartamot garantál. Az indításhez egyszerűen csak meg kell nyomnia a gombot, a kényelem és a könnyű használat érdekében.

Vention/AFUH0/3

Magas kompatibilitás

A Vention HDMI adapter sokoldalú megoldás, kompatibilis különféle eszközökkel, mint például számítógép, laptop, projektor, képernyő vagy TV, valamint PS4/4Pro konzolok. Ez a rugalmas eszköz lehetővé teszi különböző forgatókönyvek kialakítását - csatlakoztathat egy eszközt két képernyőhöz, képernyő megosztását két monitoron, vagy két eszközt egy képernyőhöz, így könnyedén válthat két jelforrás között. Ez az adapter igazodik az Ön igényeihez, így könnyen kezelheti médiaállományát.

Vention/AFUH0/4
Gyártó Vention
Modell AFUH0
Felbontás 4K@60Hz
Portok x 2 HDMI
Anyag alumínium ötvözet
Méretek 46 × 52,2 × 13 mm
Termék részletei
VENTION
530765
20 db

Megadott referenciák

ean13
6922794743731
MPN (Gyártói cikkszám)
AFUH0
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on