Dash camera DDPAI X5 Pro GPS 4k
  • Dash camera DDPAI X5 Pro GPS 4k
  • Dash camera DDPAI X5 Pro GPS 4k

Dash camera DDPAI X5 Pro GPS 4k

306484
DDPAI
95 930 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 19., csütörtök   -  Foxpost automata

2024. szeptember 19., csütörtök   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 20., péntek   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

DDPAI X5 Pro autókamera

A DDPAI X5 Pro autókamera kiváló képminőséget biztosít akár 4K felbontásban is, és 1080p/90FPS dinamikus videót képes rögzíteni. Beépített, fejlett navigációs rendszerrel van ellátva és támogatja az 5 GHz-es, nagysebességű Wi-Fi-t is. Egy különleges parkoló üzemmód is kínál, így a nap 24 órájában biztonságban tarthatja autóját. Képes eMMC lemez (32GB) vagy max. 128 GB-os TF memóriakártya (nem tartozék) használatával fájlokat tárolni. Akár 2 kamera is lehetővé teszi az autó előtti és hátuljának rögzítését.

DDPAI/X5-Pro/7

Fantasztikus képminőség

A kamera egy Sony IMX415 érzékelővel van felszerelve, amely 7 lencsével és F1.8-as rekesznyitással együttesen részletgazdag, tiszta, éles képet biztosít. Segítségével 3840x2160p / 30FPS minőségű felvételt készíthet. A Realcube technológia segítségével a felvételek világosak, éles eredményt és természetes, életteli színeket adnak. A készülék éjszaki felvételhez is képes a NightVIS technológia segítségével, amely a gyenge fényviszonyok ellenére is kiváló minőségű képet készít. Valamint 1080p/90FPS felvételt is rögzíthet, ami mozáselmosódás nélküli.

DDPAI/X5-Pro/6

Rögzítés előlről és hátulról

Az X5 Pro képes egyidejűleg előlről és hátulról is videót rögzíteni. Ezzel biztosítja, hogy semmi sem marad ki. Az 2160p 4K felbontású elülső kamera a te magad előtt történő eseményeket rögzíti és tiszta, részletgazdag képeket készít. A 1080p felbontású hátsó kamera hasznos lehet egy hátulról való ütközésnél, vagy parkolón való becsapódásnál. Segít a valószínűleg tettes azonosításában és kártérítés megszerzésében.

DDPAI/X5-Pro/8

2 adattároló megoldás

Nem kell aggódnia a fájl tárhelyen való elfogyás miatt, és fontos felvételt veszítenének el. A videórögzítő 32GB-os eMMC meghajtóval rendelkezik. Ezenkívül kompatibilis a 128GB-os TF kártyával. Ugyanakkor a legfontosabb felvételi anyagokat a meghajtón menti le, függetlenül attól, hogy használja-e az extra memóriát vagy sem. Ezzel a megoldással a kulcsfontosságú felvételek mindig biztonságban vannak!

DDPAI/X5-Pro/3

Fejlett GPS

Az X5 Pro egy fejlett navigációs rendszert kínál, amely a GPS, BDS, GLONASS, és Galileo megoldásokat alkalmazza. A pozícionálás frissítési sebessége eléri az 5+ Hz-t (körülbelül 5-ször másodpercenként). Ez verhetetlen pontosságot biztosít. Mindemellett a készülék beépített 6 tengelyes giroszkóppal, G-szenzorral és GPS-sel együtt spectacularis utazás felvételeket készíthetnek. Érezze magát mint egy rally versenyző!

DDPAI/X5-Pro/4

Parkoló mód

Tartsa autóját 24 órásan biztonságban. A kamera egy speciális parkoló üzemmódot kínál, amely folyamatosan figyeli a gépjármű előtti és hátulját (széles látószögű figyelés, hátsó: 125°, elől: 140°). Amikor az autó parkol, az X5 Pro Timelapse felvételt készít, hogy minél több eseményt rögzítsen. Amennyiben a készülék ütközést észlel, automatikusan menti a felvétel releváns részét. A készüléket alacsony energiafogyasztás jellemzi és az applikáción keresztül az autó akkumulátorának feszültségét is ellenőrizheti. Ezen tulajdonságok garantálják a megbízható működést hosszú időn át.

DDPAI/X5-Pro/2

Egyéb biztonsági funkciók

DDPAI-vel biztonságban részes a közlekedésben. Az X5 Pro autókamera újradfokozott Vezetősegítő rendszert kínál, amely figyeli a forgalmi helyzetet, és értesítést küld, ha ütközés áll fenyegető veszélyben vagy gyalogosok vannak a közelben. A kamera 6-tengelyes G-szenzorral rendelkezik, hogy észlelje a hirtelen növekedést és sokkokat. Amennyiben baleset történne, a készülék automatikusan 10 másodperces filmet rögzít és elmenti azt egy külön mappába. Egy ilyen felvétel később rendkívül hasznos lehet kártérítés vagy biztosítási pénz igénylése esetén.

DDPAI/X5-Pro/5

Beépített kondenzátor

Az X5 Pro egy nagy minőségű kondenzátor segítségével működik, nem pedig akkumulátorral. Ezáltal biztonságosabb használatot biztosít. A kondenzátor jelentősen megnöveli a kamera élettartamát, ugyanis a -20 °C és +65 °C közötti hőmérsékleten is működőképes. Az autókamera nem lesz túlhevült, sőt még jobb, hogy a kondenzátor lehetővé teszi az utolsó 3-4 másodperces felvételt is, miután kikapcsolt a kamera. Ez biztosítja, hogy semmi fontos részlet ne maradjon felvételen kívül!

DDPAI/X5-Pro/9

DDDPAI Applikáció

Töltse le a DDPAI alkalmazást és érjen el még több funkciót. Nem csak távolról módosíthatja a kamera paramétereit, de a rögzített felvételeket is mentheti, szerkesztheti és megoszthatja különböző közösségi média platformokon, mint a Facebook, Instagram vagy TikTok. A rendelkezésre álló szűrők, effektek és zene segítségével a videókat feljavíthatja és különbözővé teheti. Az X5 Pro támogatja a nagysebességű 5G Wi-Fi-t, így garantált a villámgyors letöltés és az alacsony késleltetés.

DDPAI/X5-Pro/1

A dobozban

  • X5 Pro autókamera
  • Tápkábel (elölre)
  • RC1 hátsó kamera
  • Tápkábel (hátrafelé)
  • Elektrosztatikus matricák
  • 3M ragasztó
  • Felhasználói útmutató
Márka DDPAI
Modell X5 Pro
Szín Fekete
Érzékelő Sony IMX415
Bemenet 12V 1A
Méretek 102,8x64,6x33,3mm
Wi-Fi Beépített 5GHz Wi-Fi modul
GPS Igen
Videó felbontás Elöl: 3840x2160p / 30FPS, 1920x1080p / 90FPS;
Hátsó: 1920x1080p / 25FPS;
Lencse Elöl: 7 optikai lencse, 140° látószög, F1.8 rekesz;
Hátsó: 5 optikai lencse, 125° látószög, F2.0 rekesz;
G-szenzor Beépített 6-tengelyes giroszkop, kulcsanyagok felvétele és rögzítése, érzékenység állítható (alkalmazáson keresztül)
Memória Beépített 32GB eMMC lemez, kompatibilis 128GB-os TF kártyával (osztály 10)
Termék részletei
DDPAI
306484
20 db

Megadott referenciák

ean13
6934915202898
MPN (Gyártói cikkszám)
X5 Pro
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on