ANLAN 01-ACPJ13-02A Kavitációs peeling fényterápiával (fehér)
  • ANLAN 01-ACPJ13-02A Kavitációs peeling fényterápiával (fehér)
  • ANLAN 01-ACPJ13-02A Kavitációs peeling fényterápiával (fehér)

ANLAN 01-ACPJ13-02A Kavitációs peeling fényterápiával (fehér)

307090
ANLAN
14 570 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Kavitációs Peeling ionizációval és fénnyel ANLAN 01-ACPJ13-02A (fehér)

Szeretné, hogy a bőre mélyen tisztán és egészséges ragyogó legyen? Próbálja ki a ANLAN 01-ACPJ13-02A kavitációs peelinget fénnyel A készülék mélyen tisztítja a pórusokat és ragyogást biztosít a bőrnek. Kék és piros fényterápiát, ionizációt használ, peelingel az bőrt és ultrahangos bőrtisztítást alkalmazza. Működése egyszerű és kényelmes, valamint IPX5 vízálló, lehetővé téve Önnek a zuhany alatt történő használatát is.

1.jpg

Szín terápia

A termék piros és kék színekkel végzett fényterápiát kínál. A piros fény serkenti a sejteket, stimulálja a kollagén termelődést, felgyorsítja a sejt anyagcseréjét, ezzel növelve a bőr rugalmasságát, javítja a bőr hidratáltságát, hogy egészséges ragyogást érjen el. A kék fény a porphyrin stimulálásáért felelős. Hatékonyan segít az akne elleni küzdelemben és antibakteriális hatást fejt ki.

9.jpg

Ultrahangos bőrtisztítás

A 28 000 Hz-es ultrahangos tisztítás, összekapcsolva a kék szín terápiával, igazán hatékonyá teszi a kavitációs peelinget. A dermiszbe hatol, összehúzza a pórusokat, és fiatalos megjelenést kölcsönöz a bőrnek. Ugyanakkor biztonságos és nem irritáló. Előnyös a pozitív ionok felszívódásából, amelyek a bőr mélyebb rétegeibe jutva alaposan megtisztítják azt.

5.jpg

A bőr hidratálása és táplálása

A 01-ACPJ13-02A előnyben részesül a negatív ionok felszívódásából, amelyek összekapcsolódnak a piros fény használatával a bőr táplálására. A bőr mélyebb rétegeibe hatolva, a bőr belső táplálásával javítja annak hidratáltságát - így rendkívüli hidratáló hatás érhető el.

3.jpg

Mikroáramos bőrfeszítés

Az EMS lift növeli a bőr rugalmasságát, serkenti a kollagén termelődést, és felemeli, formálja az arcbőrt, ezzel eltávolítja a ráncokat. Élvezze hosszabb ideig táplált és simább arcát!

2.jpg

Komfort

A készülék IPX5 vízállósággal rendelkezik. Így biztonságosan használhatja a fürdés közben, amely tovább segíti a pórusok megnyitását, és az egész folyamat még alaposabbá válik. Az eszköz beépített időzítéssel rendelkezik, és rendkívül csendesen működik. Búcsút inthet az öreg fájdalmas és drága módszereknek!

4.jpg

Használati kényelem

A használata rendkívül egyszerű. Mielőtt elkezdené, alaposan mossa le és szárítsa meg az arcát, majd 2-3 percig használja az ultrahangos tisztítót. Amikor elkészül, vigyen fel kedvenc hidratálóját, váltson negatív ionokra, amelyek segítségével mélyen hidratálhatja a bőrét. Zárja le az egész kezelést egy lifting masszázzsal, amely alakformáló hatású, és segít a ráncok elleni küzdelemben.

8.jpg

Tartozékok

  • Kavitációs peeling
  • Védőtok
  • Használati utasítás
  • USB kábel
  • Szilikon borítás
Márka Anlan
Modell 01-ACPJ13-02A
Anyag ABS
Vízállóság IPX5
Ultrahangos frekvencia 28 kHz
Méretek 174 x 44 x 19 mm
Súly Kb. 88 g
Módok 4
Szín terápia Piros, Kék
Akku kapacitás 500 mAh
Töltési idő kb. 3 óra
Termék részletei
ANLAN
307090
20 db

Megadott referenciák

ean13
6953156301016
MPN (Gyártói cikkszám)
01-ACPJ13-02A
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on