InFace  CF-07E 4 az 1-ben arcápoló készülék hidromasszázzsal (fehér)
  • InFace  CF-07E 4 az 1-ben arcápoló készülék hidromasszázzsal (fehér)
  • InFace  CF-07E 4 az 1-ben arcápoló készülék hidromasszázzsal (fehér)
  • InFace  CF-07E 4 az 1-ben arcápoló készülék hidromasszázzsal (fehér)
  • InFace  CF-07E 4 az 1-ben arcápoló készülék hidromasszázzsal (fehér)

InFace CF-07E 4 az 1-ben arcápoló készülék hidromasszázzsal (fehér)

308420
InFace
11 910 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
15 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

InFace 4 az 1-ben termikus Aqua Peel arcápoló eszköz hydromasszázzsal (fehér)

Az inFace terméke lehetővé teszi az arc alapos tisztítását. Az eszköz eltávolítja a faggyút és az elhalt bőrsejteket, lehetővé teszi a pórusok kinyitását és javítja az anyagcserét. Ennek eredményeként a bőr ragyogó és hidratált lesz. Az CF-07E 40°C-os hőmérsékletet használ és 2 víztartállyal van ellátva: tiszta és piszkos. Ráadásul hatékony működése kiemelkedő, és lehetővé teszi az előadás testreszabását. Ennek eredményeként különböző bőrtípusokhoz is jól működik.

10.jpg

Készítse elő az arcát a bőrápoló kezelésekre

A megfelelő arcápolás alapos tisztítással kezdődik. Az inFace 4 az 1-ben eszköz mikro-vízrészecskékkel, vákuummal és szívófejjel hatékonyan eltávolítja az izzadságot és mélyen megtisztítja a pórusokat. Emellett segíti a tápanyagok felszívódását.

3.jpg

Lehetővé teszi a pórusok kinyitását

Az inFace CF-07E 40°C-os vizet használ a pórusok kinyitásához és a bőr előkészítéséhez az további bőrápolási lépésekhez. Ráadásul beépített fűtőmodullal rendelkezik, és a vízhőmérsékletet egy különálló kapcsolóval szabályozzák. Tehát nem kell aggódnia az epidermisz károsodása miatt.

7.jpg

2 víztartály

A termék 2 víztartállyal rendelkezik, amely megakadályozza a másodlagos szennyeződést. Mindkettő kapacitása 30 ml. Ráadásul gondos tervezése biztosítja az higiénikus és biztonságos használatot.

9.jpg

Testreszabható működése az igényeihez igazítva

Az inFace eszköz különböző bőrtípusokhoz is jól működik. 3 szinten állítható szívófokozattal rendelkezik, így mindenki találhat magának való megoldást. A legalacsonyabb szint a száraz és érzékeny bőrre való, míg közepes szint a kombinált bőrre való. A legmagasabb szívófokozat pedig az olajos bőrre való, alaposan megtisztítva az arcot. Csak meg kell nyomnia a bekapcsológombot.

6.jpg

3 különféle hegyet tartalmaz

A csomag 3 kímélő anyagból készült hegyet tartalmaz, így nem okoznak irritációt. Az első jól működik az orr és a környező részek tisztításához. Hatékonyan eltávolítja még a legmakacsabb mitesszereket is. A T-zóna fejnek köszönhetően megszabadulhat a felesleges faggyútól és mitesszerektől, míg a kerek hegy nagyobb felületekhez készült. Segítségével eltávolíthatja az eltömődött pórusokat és visszaállíthatja bőre fiatalos megjelenését.

4.jpg

Gondos tervezés

Az eszköz erőteljes motort kapott, ami hatékony munkát eredményez. Az könnyű és kézre álló kialakítás lehetővé teszi a kényelmes használatot és tárolást, míg az újratölthető akkumulátor akár 3600 perc használatot garantál egyetlen feltöltéssel. Ráadásul egy USB-C kábel is tartozik a könnyű töltéshez. Kb. 2 óra után az eszköz készen áll a további munkára.

8.jpg

Mellékelt

  • arcápoló eszköz
  • USB töltőkábel
  • hegyek x3
  • tisztító kefe
  • használati útmutató
Gyártó inFace
Modell CF-07E
Szín fehér
Víztartály kapacitása 30 ml
Súly 260 g
Szívó teljesítménye 60 kPa
Működési idő 3600 perc
Töltési idő 2 óra
Termék részletei
InFace
308420
15 db

Megadott referenciák

ean13
6971308400820
MPN (Gyártói cikkszám)
CF-07E
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on