InFace CF-05E mitesszer eltávolító kamerával (fekete)
  • InFace CF-05E mitesszer eltávolító kamerával (fekete)
  • InFace CF-05E mitesszer eltávolító kamerával (fekete)

InFace CF-05E mitesszer eltávolító kamerával (fekete)

308419
InFace
21 280 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
1 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

inFace Mitesszer eltávolító kamerával CF-05E (fekete)

Szabadulj meg a hibáktól és helyreállítsd arcbőröd egészséges megjelenését. Az inFace vákuum hatékonyan eltávolítja a mitesszereket és pattanásokat. 3 intenzitási szint közül választhatsz. A készülék meleg kompressziós funkciót és kék fényt is kínál. Beépített kamerával rendelkezik, és az ehhez kifejlesztett alkalmazás segítségével követheted nyomon haladásodat. A csomagban 4 különböző szívófej található.

5.jpg

Meleg kompresszió

Az inFace termék meleg kompressziós funkciót kínál. A vakuum alján található borítást eltávolítva 5-10 percig alkalmazd az arcodra. A 40°C-os hőmérséklet segíti a pórusok kitágulását, és megkönnyíti a mitesszerek eltávolítását. Emellett javítja a vérkeringést, kitágítja az ereket és lágyítja a keratinizált bőrt. Ez megkönnyíti a mitesszerek és pattanások eltávolítását, és nem okoz irritációt.

4.jpg

Kék fény ereje

Ha küzdesz a pattanásokkal és gyulladásokkal, az inFace vakum nagyszerű megoldás lesz számodra. A készülék gátolja a faggyútermelést és antibakteriális, valamint gyulladáscsökkentő hatása van. A 459 nm hullámhosszú kék fény is kiemelkedik nyugtató hatása miatt, és csökkenti a duzzanatot. A fekete pontok eltávolítása után is enyhülést hoz az arcbőrnek.

2.jpg

Testre szabhatod a készülék működését az igényeidnek megfelelően

Az inFace Mitesszer eltávolító kamerával CF-05E 3 szívási szintet kínál a különböző bőrigények kielégítésére. A legkisebb szint kezdő felhasználóknak és érzékeny bőrre alkalmas. Hatékonyan tisztítja a bőrt és eltávolítja az olajfelesleget. A közepes szint kombinált bőrre van kialakítva, és megszabadul a mitesszerektől és pattanásoktól. A legmagasabb szintet a zsíros bőrre javasoljuk, és különösen makacs mitesszerek ellen hatékony.

3.jpg

4 szívófej a készletben

A csomagban 4 szívófejet találsz - mindegyik különböző arc- és bőrtípushoz készült. A kisebbik fej kifejezetten makacs bajuszhoz tervezett, míg a közepes az orr szárnyaihoz hasonló nehezen elérhető területekhez alkalmas. Az ovális hegyű a T-zónához és az arc nagyobb felületeihez lesz megfelelő választás. A szilikonfej viszont kifejezetten érzékeny bőrre javasolt.

9.jpg

Nyomon követheted a haladást

Az inFace Mitesszer eltávolító kamerával CF-05E előnyei azonban nem érnek véget. A termék vezeték nélkül kapcsolódik okostelefonhoz vagy táblagéphez, és stabil kapcsolatot biztosít. Kompatibilis az Android és az iOS rendszerekkel. Beépített kamerával rendelkezik, és lehetővé teszi a fotózást, hogy nyomon követhesse haladásodat. A képet 20-szorosítja, így biztos lehetsz abban, hogy a fekete pontok és pattanások nem kerülik el a figyelmedet. Ezen felül egy időzítő emlékeztetni fog arra, hogy változtasd meg a területet minden 3 másodpercben, hogy elkerüld az irritációt.

6.jpg

Gondosan tervezett

Az inFace Mitesszer eltávolító kamerával CF-05E könnyű és kompakt dizájnnal rendelkezik, így sikeresen magaddal viheted nyaralásra. Emellett az 800 mAh-s akkumulátor akár 60 perc működést biztosít, a töltési idő pedig 120 perc. Az eszközt kábel segítségével töltheted fel akkumulátorral vagy áramforrással.

1.jpg

Tartalom

  • Bajuszporszívó
  • 4 szívófej
Gyártó inFace
Modell CF-05E
Szín fekete
Akkumulátor kapacitása 800 mAh
Működési idő 60 perc
Pixel 5 millió
Töltési idő 120 perc
Súly 120 g
Támogatott rendszerek Android, iOS
Termék részletei
InFace
308419
1 db

Megadott referenciák

ean13
6971308400868
MPN (Gyártói cikkszám)
CF-05Eb
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on