InFace CF-03D Ionos arctisztító (sárga)
  • InFace CF-03D Ionos arctisztító (sárga)
  • InFace CF-03D Ionos arctisztító (sárga)

InFace CF-03D Ionos arctisztító (sárga)

308748
InFace
6 390 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

InFace CF-03D arcfiatal-lazító ionizációval (sárga).

Az inFace márka terméke ionokat, kék és piros fényt, valamint termoterápiát alkalmazva alaposan megtisztítja az arcbőrt. Serkenti a kollagén termelődést, antibakteriális hatással bír és növeli a kozmetikumok hatékonyságát. Ráadásul a termék cseppálló (IPX6), és a könnyű és kompakt kialakításának köszönhetően könnyen tárolható. A csomagban egy védőtokot és egy USB töltőkábelt is találsz.

11.jpg%20

Negatív ionos import

Az eszköz olyan módot is kínál, amely negatív ionos importot, rezgést, piros fényt és 42 °C-os hőmérsékletet kombinál. A hő kinyitja a pórusokat, míg a magas frekvenciájú rezgés kisebb molekulákká bontja a tápanyagokat a könnyebb felszívódás érdekében. Emellett a 640 nm hullámhosszúságú piros fény behatol az arcbőr mélyebb rétegeibe, javítja a vérkeringést és serkenti a kollagén termelést. Közben a negatív ionok hatására a kozmetikumok jobban felszívódnak.

9.jpg

Pozitív ionok exportja

Egy másik mód hőt, pozitív ionokat és rezgést használ. Az 42°-os hőmérséklet és az kellemes rezgések javítják a vérkeringést, elősegítik az anyagcserét és helyreállítják a bőr rugalmasságát. Emellett a rezgések a sminkmaradványokat kisebb részecskékre bontják, és a pozitív ionoknak köszönhetően azok eltávolítódnak az arcbőr felületéről - ehhez helyezz egy vattakorongot az eszköz fejére.

7.jpg%20

Az akne elleni küzdelemben társad

A CF-03D 460 nm hullámhosszúságú kék fényt használ, amelynek antibakteriális hatása van. Megszünteti az akne okozta baktériumokat, gyulladásokat és hegesedést. A negatív ionok pedig elősegítik a kozmetikumok felszívódását, és a bőr sima és egészséges hatásúvá válhat.

10.jpg

Cseppálló

Az eszköz IPX6-os cseppállóvédelmet kapott a nagyobb használhatóság érdekében. Így biztonságosan és kényelmesen használhatod anélkül, hogy aggódnál a károsodás miatt. Megjegyzés: ne merítsd a terméket vízbe.

4.jpg

Gondosan tervezett

A termék szokatlan bionikus kialakításával tűnik ki. Emellett sokkal kisebb és könnyebb kialakítással is rendelkezik, mint más hasonló termékek. Csak 75 g-ot nyom, és tökéletesen illeszkedik a kézbe, így használata egyszerű és kényelmes lesz. A szilikon bevonat pedig kellemessé teszi a CF-03D fogását. Tartozéka egy USB kábel is, amellyel könnyen töltheted az eszközt - körülbelül 100 perc töltés után újra készen áll a használatra.

5.jpg

Tartalmazza

  • arcfiatal-lazító ionizációval
  • tok
  • védőtok
  • töltőkábel
  • használati útmutató
Gyártó inFace
Modell CF-03D
Szín sárga
Akkumulátor kapacitása 400 mAh
Névleges feszültség 3,7V
Névleges teljesítmény 3,7 W
Töltési idő kb. 100 perc
Súly kb. 60 g
Termék részletei
InFace
308748
20 db

Megadott referenciák

ean13
6971308400356
MPN (Gyártói cikkszám)
CF-03DSy
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on