PGYTECH MANTISPOD 2.0 (Classic Black)
  • PGYTECH MANTISPOD 2.0 (Classic Black)

PGYTECH MANTISPOD 2.0 (Classic Black)

320926
PGYTECH
27 310 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

PGYTECH MantisPod 2.0 Professzionális állvány (Fekete)

Az innovatív MantisPod 2.0 állvány elengedhetetlen minden vlogger számára! Több módjának köszönhetően megvalósíthat bármilyen kreatív ötletet és akadály nélkül rögzíthet kézi felvételeket, átválthat a magas és alacsony szögek között és még sok másra. A hidegcipő adapter lehetővé teszi további kiegészítők felszerelését. Ráadásul a termék kompatibilis minden kamerával, kamerával és telefonnal, amelyek súlya legfeljebb 2 kg. Az 1/4"-os csavar lehetővé teszi a felvételi berendezések kényelmes felszerelését. Összehajtható kialakításának köszönhetően a termék nagyszerű utazáshoz és lehetővé teszi a különleges pillanatok rögzítését!

3.jpg

Ébreszd fel kreativitásod a Mantis móddal

A MantisPod 2.0 állvány lenyűgöz a lehetőségek számával, amelyeket kínál! A Mantis mód lehetővé teszi, hogy az állványt a választott helyen akaszd - egy fán, korláton, kerítésen - szinte bárhol! Ez egyedülálló felvételi szöget biztosít és profi videófelvételeket készít. Aggódik, hogy a termék nem biztosítja elegendő stabilitást a felszereléséhez? Ne aggódj! Az állvány akár 3 ponton is támasztékot nyújt, a fogantyúja pedig szilárd alumínium ötvözetből készült, így interjúkat, dinamikus felvételeket és még sok mást rögzíthet gond nélkül. Emelje feljegyzéseinek minőségét egy új szintre!

1.jpg

Számos felvételi mód

A Mantis mód nem az egyetlen, amit a PGYTECH állvány kínál. Valósítsd meg összes kreatív ötletedet Kiálló, Alacsony szögű, Kézi, Arckép és Aktatáska módban. Gyakran élő közvetítéseket készít? Vagy szereted rögzíteni az utazási beszámolókat? Célod, hogy dinamikus felvételeket készíts, ahol a szögek a magasról alacsonyra változnak? Vagy meg akarod mutatni a kisállatod aranyos felvételeit a közösségi médiában? A MantisPod 2.0-val bármi lehetséges! Kényelmesen válts a módok között és hozz létre egyedi tartalmat.

7.jpg

Érje el álmai kényelmét a felvétel közben

Rögzítse a felvételeket páratlan szabadsággal. A PGYTECH terméke a kényelemre lett tervezve, így hatékonyan válthat az állványról a darura és fordítva anélkül, hogy be kellene állítania a kamera szögét. Ráadásul gyorsan átválthat panorámáról portré módra és számos szögből rögzíthet. És ez még mindig nem minden! A hidegcipő tartó lehetővé teszi, hogy könnyedén telepítsen további kiegészítőket, mint például mikrofont vagy világítást, az Arca-Swiss tartó és a 1/4"-os lyuk pedig széles körű kompatibilitást biztosít. A rögzítőlap helyzetét is gyorsan és biztonságosan megváltoztathatja. Mint láthatja, minden részletre odafigyeltek!

6.jpg

Egy design, ami elbűvöl

Biztosítsa berendezését a legmagasabb szintű biztonsággal. A PGYTECH állvány alumínium ötvözetből és üvegszállal erősített nylonból készül. A MantisPod 2.0 modell lábai csúszásmentes anyagból készültek. A használt megoldásoknak köszönhetően az állvány kiemelkedik erejével, rendkívül stabil és legfeljebb 2 kg terhelést bír el. A termék súlya mindössze 305 g, ami összehajtható kialakításával együtt lehetővé teszi, hogy becsúsztassa egy táskába vagy hátizsákba és kényelmesen szállítsa. Legyen mindig magánál a MantisPod 2.0 és készítsen egyedi anyagokat bárhol!

4.jpg

Tartalmazza:

  • MantisPod 2.0 állvány x1
  • Rögzítőalap x1
  • Felhasználói kézikönyv x1
Gyártó PGYTECH
Név MantisPod 2.0
Modell P-CG-080
Anyag Alumínium ötvözetek, üvegszállal erősített nylon
Súly 305 g
Magasság Felhozott állvány: 210 mm;
Leeresztett állvány: 130 mm;
Max. terhelés 2 kg
Összehajtott állvány méretei 195 x 42 x 115 mm
Az állvány felakasztására szolgáló felület vastagsága Mantis módban Legfeljebb 90 mm
Módok Mantis, Kiálló, Alacsony szögű, Kézi, Aktatáska és Arckép
Kompatibilitás Kamerák, kamera és telefonok, maximum 2 kg súllyal
Szín Fekete
Termék részletei
PGYTECH
320926
20 db

Megadott referenciák

ean13
6970801338814
MPN (Gyártói cikkszám)
P-CG-080
12 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on