PGYTECH MANTISPOD 2.0 (W/O HEAD)
  • PGYTECH MANTISPOD 2.0 (W/O HEAD)

PGYTECH MANTISPOD 2.0 (W/O HEAD)

321416
PGYTECH
17 150 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
19 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

PGYTECH MANTISPOD 2.0 professzionális állvány (1/4 hüvelykes rögzítés)

Az innovatív MantisPod 2.0 állvány elengedhetetlen minden vloggernak! Sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy megvalósítsa bármilyen kreatív találmányát és akadály nélkül felvegye kézben, változtassa meg a szögeket magasról alacsonyra és még sok mást. A Cold Shoe adapter lehetővé teszi további tartozékok rögzítését. A terméknek nincs feje, de 1/4" csavarral van ellátva, és kompatibilis az összes kamerával, videókamerával és telefonnal, amelyek súlya legfeljebb 2 kg. Összecsukható kialakításának köszönhetően a termék utazáshoz nagyszerű, és lehetővé teszi, hogy rögzítsd a különleges pillanatokat!

7.jpg

Ébreszd fel kreativitásod a Mantis móddal

A MantisPod 2.0 állvány elkápráztat a lehetőségek számával, amit kínál. A Mantis mód lehetővé teszi, hogy az állványt elhelyezd a kiválasztott helyen - egy fára, korlátra, kerítésre - szinte bárhová! Ez egyedi felvételi szögbe hozza és szakmai videofelvételeket készít. Aggódsz, hogy a termék nem biztosít elegendő stabilitást a felszerelésednek? Ne légy! Az állvány akár 3 ponton is támaszt ad, a fogantyú pedig szilárd alumíniumötvözetből készült, így nyugodtan felveheted az interjúkat, dinamikus felvételeket és még megannyi mást. Emeld a felvételeid minőségét egy új szintre!

3.jpg

Sokféle felvételi mód

A Mantis mód nem az egyetlen, amit a PGYTECH állvány kínál. Valósítsd meg összes kreatív ötleted a Magas szögű, Alacsony szögű, Kézi és Aktatáska módokkal. Gyakran tartasz élő adásokat? Vagy szeretsz utazási beszámolókat rögzíteni? Vagy szeretnél dicsekedni a közösségi médiában a háziállatod aranyos felvételeivel? A MantisPod 2.0 modellel bármi lehetséges! Váltogasd kényelmesen a módok között, rögzíts akár 120°-os dőlésszögben (ehhez fejjel kell felszerelkezned, hogy a kamerát 360°-ban forgathasd) és hozz létre egyedi tartalmat.

4.jpg

Érj el álmaid kényelmét a felvételkészítés közben

Vegyél fel korlátok nélkül! A PGYTECH terméke a kényelemre lett tervezve, így hatékonyan válthatsz állványról boomról, és fordítva anélkül, hogy be kellene állítanod a kamera szögét. A Cold Shoe rögzítő lehetővé teszi, hogy könnyedén rögzíts további kiegészítőket, mint például a mikrofont vagy a világítást, és a 1/4" lyuk garantálja a széles kompatibilitást. Ahogy látod - minden részletre odafigyeltek!

5.jpg

Egy design, amit imádni fogsz

Biztosítsd felszerelésed legmagasabb szintű biztonságát. A PGYTECH állvány alumíniumötvözetből és nylonból készült, amit üvegszállal erősítettek. A MantisPod 2.0 modell lábai csúszásgátló anyagból készültek. A használt megoldások miatt az állvány magas teherbírású, rendkívül stabil és akár 2 kg terhelést is elvisel. A termék súlya mindössze 220 g, ami összecsukható kialakítással ötvözve lehetővé teszi, hogy becsúsztasd egy táskába vagy hátizsákba, és kényelmes szállítást biztosít. Mindig legyen nálad a MantisPod 2.0 és készíts egyedi anyagokat bárhol!

6.jpg

A csomag tartalma:

  • MantisPod 2.0 állvány x1
  • Felhasználói útmutató x1
Gyártó PGYTECH
Név MantisPod 2.0
Modell P-CG-081
Anyag Alumínium ötvözetek, üvegszál erősítésű nylon
Súly 220 g
Magasság Felállított állvány: 153 mm;
Lecsukott állvány: 75 mm;
Max. terhelhetőség 2 kg
Az összecsukott állvány méretei 205 x 55 x 40 mm
A felület vastagsága, amire az állványt a Mantis módban felakaszthatja Legfeljebb 90 mm
Módok Mantis, Magas szögű, Alacsony szögű, Kézi és Aktatáska
Kompatibilitás Kamerák, kamerák és telefonok, maximális súlyuk 2 kg
Szín Fekete
Termék részletei
PGYTECH
321416
19 db

Megadott referenciák

ean13
6970801338821
MPN (Gyártói cikkszám)
P-CG-081
12 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on