Wireless keyboard + mouse set MOFII Bean 2.4G (Pink)
  • Wireless keyboard + mouse set MOFII Bean 2.4G (Pink)

Wireless keyboard + mouse set MOFII Bean 2.4G (Pink)

321210
MOFII
7 780 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

MOFII Bean 2,4G vezeték nélküli billentyűzet + egér készlet (rózsaszín)

Tegye egyszerűbbé a számítógép munkáját. A MOFII Bean vezeték nélküli egér és billentyűzet folyékony működést és kényelmet biztosít, amire álmodozik. Kiemelkednek ergonomikus kialakításuk, hosszú munkaidő és kompakt méretüknél, amely nem fog sok helyet foglalni az íróasztalán és nem okoz gondot az átvitel. Most kényelmesen írhat vagy játszhat játékokat, bárhol is legyen! Az eszközök 2,4 G-s sávon csatlakoznak a számítógépéhez.

 

Kézzelfogható billentyűzet

A készletben található billentyűzet 68 billentyűvel van felszerelve, amelyek rendkívül sima működést és csökkentett válaszidőt biztosítanak. Ezenkívül kompakt kialakítással rendelkezik, hogy ne foglaljon túl sok helyet. Továbbá, ha szükség van rá, könnyen belefér a táskájába, és magával viheti az egyetem könyvtárába vagy kávézóba. A billentyűzet használata is nagyon kényelmes.

 

Univerzális egér

Találni fog egy kis számítógépes egeret is, amely páratlan kényelmet biztosít Önnek használatában, sebességében és pontosságában. Felbontása 1200 DPI, ami azt jelenti, hogy nemcsak munkához vagy rendes internetes használathoz tökéletes, hanem játékhoz is. Ezenkívül a készülék tökéletesen illeszkedik a kézbe, és nem csúszik ki a kezéből. Ne féljen a csuklófájdalomtól vagy a fáradtságtól!

 

Megbízható vezeték nélküli kapcsolat

Az egér és a billentyűzet a számítógéphez 2,4 G-s sávon csatlakoznak - a készletben egy kis USB-vevőt talál. A használt megoldás stabil és megbízható átvitelt biztosít - felejtse el a késleltetéseket és a zavarokat! Azonban ez nem a kényelem vége. Az egérben egy kis rekesz található, amely lehetővé teszi a vevő kényelmes tárolását, amikor nem szükséges. Így elkerülheti az eltévesztést!

 

Hosszú munkaidő

A készülékek elhelyezésére is jellemző a hosszú munkaidő. Az egér működéséhez egyetlen AA elemre van szükség, a billentyűzet működtetéséhez pedig két AAA elemre. Ne féljen a gyakori cseréktől! Továbbá, ha egy ideig nem használja az egeret, az automatikusan készenléti (alvó) üzemmódba kerül az energia megtakarítása érdekében.

 

Átgondolt design

Az egér és a billentyűzet mind az ergonomikus kialakításukkal, amely lehetővé teszi az összehasonlíthatatlan kényelmet a használatban, mind az elegáns, modern designjukkal kitűnnek, amely biztosan sok felhasználónak tetszeni fog. A szemet gyönyörködtető színek fantasztikus dekorációvá teszik az asztalán!

 

A dobozban

  • Egér
  • Billentyűzet
  • USB 2,4G vevő

 

Műszaki adatok

 

Billentyűzet

 

Márka MOFII
Modell SMK-676367AG Pink
Szín Rózsaszín
Kapcsolat Vezeték nélküli
Csatlakozás 2,4G
Billentyűk száma 68
Háttérvilágítás Nem
Tápellátás 2x AAA elem

 

Egér

 

Márka MOFII
Modell SMK-676367AG Pink
Szín Rózsaszín
Gombok száma 3
Kapcsolat Vezeték nélküli
Csatlakozás 2,4G
Felbontás 1200DPI
Tápellátás 1x AA elem

 

 

Termék részletei
MOFII
321210
20 db

Megadott referenciák

ean13
6950125750189
MPN (Gyártói cikkszám)
SMK-676367AG Pink
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on