Techwood planetáris konyhai robotgép (fekete)
  • Techwood planetáris konyhai robotgép (fekete)
  • Techwood planetáris konyhai robotgép (fekete)

Techwood planetáris konyhai robotgép (fekete)

321017
Techwood
39 060 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
6 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Techwood planetáris konyhai robotgép TRO-1056 (fekete)

A Techwood planetáris konyhai robotgéppel gyorsan és kényelmesen elkészítheti még a legbonyolultabb recepteket is. Piskóta, házi tészta, töltelék, püré - a robot kezelni tud mindenféle masszát. Választhat 6 sebesség közül, és a csomagban található 3 adapter alaposan összekeveri az összetevőket. A csomagban talál még egy spatulát az adagoláshoz és egy műanyag fedőt.

1.jpg

3 keverő tartozék

A készlet három keverőt tartalmaz, amelyeket attól függően használhat, hogy milyen típusú keveréket készít. A keverőpisztoly alaposan összekeveri az összetevőket a piskótához, a homokos muffinhoz, a töltelékhez, a püréhez és más ételekhez is. Míg a habverővel tejszínt, habot, soufflé-t, szószt vagy akár házi majonézt is készíthet. Ezenkívül a dagasztókar tökéletes a pizza tészta, a házi tészta, a kenyér vagy a fánk dagasztásához.

4.jpg

Átgondolt kialakítás

A planetáris konyhai robotgép, a hagyományos konyhai keverőkhöz képest, hatékonyabb üzemelésével tűnik ki. A robotkeverők saját tengelyük körül és a tál középpontja körül forognak, alaposan összekeverve az összetevőket. Ami még fontosabb, a Techwood TRO-1056 akár 1000 wattos teljesítményt használ, ami a robot megbízhatóságát jelenti. Emellett a csúszásmentes felület biztosítja a stabilitást és megakadályozza a készülék elmozdulását, például magas sebességnél.

3.jpg

Használati kényelem

A Techwood gondoskodott arról, hogy a TRO-1056 használata egyszerű és kényelmes legyen. A planetáris konyhai robotgép 6 fokozatú sebességszabályzást kínál, így a működést az Ön igényeihez igazíthatja. Ezt a feladatot megkönnyíti az egyszerűen kezelhető nagy tárcsa is. Ami még fontosabb, az 5 literes tál lehetővé teszi nagyobb adag tészta vagy massza elkészítését, és a zárolási lehetőségnek köszönhetően biztonságosan használhatja a készüléket. Egy dedikált gomb lehetővé teszi a kar felemelését - így kényelmesen eltávolíthatja a tálat vagy cserélheti a keverőt. Emellett a mellékelt fedő megakadályozza a fröccsenést, és az apró nyílásos ablak lehetővé teszi a szükséges összetevők egyszerű hozzáadását.

2.jpg

Tartalom

  • planetáris robotgép
  • tál
  • műanyag fedő
  • spatula
  • dagasztókar
  • habverő
  • keverőpisztoly
Gyártó Techwood
Modell TRO-1056
Szín fekete
Anyag rozsdamentes acél (tál)
Tál kapacitása 5 l
Feszültség 220-240V ~ 50/60Hz
Teljesítmény 1000W
Sebességszám 6
Súly 5,7 kg
Méretek 40,5 x 26,8 x 35,6 cm
Termék részletei
Techwood
321017
6 db

Megadott referenciák

ean13
3760115719101
MPN (Gyártói cikkszám)
TRO-1056
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on