Parking heater HCALORY M98, 8 kW, Diesel (red)
  • Parking heater HCALORY M98, 8 kW, Diesel (red)
  • Parking heater HCALORY M98, 8 kW, Diesel (red)
  • Parking heater HCALORY M98, 8 kW, Diesel (red)

Parking heater HCALORY M98, 8 kW, Diesel (red)

528162
Hcalory
76 060 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
5 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Parkolófűtés, dízel fűtőberendezés Hcalory M98 (piros)

Gyorsan és könnyen szeretné felmelegíteni autóját, lakókocsiját vagy garázsát? Az Hcalory M98 dízel fűtőberendezés tökéletes megoldás lesz! Az eszköz telepítése rendkívül egyszerű és nagyon hatékony - a égési teljesítménye csak kb. 0,1-0,53 l / h. Ezen felül lehetővé teszi az 1-8 kW teljesítmény beállítását is. Kényelmes működését egy távirányító és egy LCD panel teszi lehetővé.

7.jpg

Széles kompatibilitás - különféle alkalmazások

A fűtőberendezés kompatibilis a legtöbb 12V-os járművel. Ezért tökéletes lesz autójához, lakókocsijához, teherautójához, jachtjához és még sok más eszközhöz is! Használhatja garázsban is. Segítségével nemcsak felmelegítheti a kiválasztott teret, de megkönnyítheti az ablakok olvadását is. Ráadásul sikeresen használhatja az eszközt akár 4500m magasan is!

1.jpg

Hatékony és stabil működés

Az eszköz égési technológiát használ - a üzemanyagot először felmelegítik, majd egy kerámia gyújtógyertya által gázba párologtatják. Gyors gyújtást, csendes, stabil működést és alacsony égést is jellemzi. Továbbá biztonságos működését az előrehaladott automatikus vezérlési technológia garantálja szinte minden körülmények között.

3.jpg

Használati biztonság

Élvezze a biztonságos működést. A fűtőberendezés intelligens hőmérséklet-szabályozási technológiával rendelkezik, és hatékony védelmet kapott a túlmelegedés ellen. Az eszköz környezetbarát is - alacsony kibocsátással rendelkezik, és megfelel az európai Euro IV szabványnak. Ezenkívül a dízelüzemanyag használata révén az eszköz kevesebb égést biztosít az átlagos benzinhez képest - így kicsit spórolhat!

5.jpg

Fejlett tervezés

Az eszköz rendkívül könnyen telepíthető és eltávolítható - szükség esetén könnyedén eltávolíthatja autójából, majd egy másik járműbe telepítheti. Ráadásul az eszköz kiváló állapotban tartása rendkívül egyszerű - könnyen karbantartható. Az esetleges szállítását sem okozza nehézséget, hiszen praktikus, kényelmesen használható fogantyúkkal van ellátva.

9.jpg

Egyszerű és kényelmes kezelés

A fűtőberendezést kényelmesen vezérelheti egy távirányítóval és panellel, amelyen LCD képernyő található. Az eszköz akár 4 felhasználói felület nyelvi változatát is kínálja - angol, orosz, német és kínai. Lehetőség van az eszköz teljesítményének az 1-8 kW közötti tartományban történő beállítására is. Így könnyen alkalmazkodhat az igényeinek és a környezet feltételeinek!

6.jpg

A dobozban

  • Fűtőberendezés
  • LCD panel
  • Távirányító
  • Bevezető cső x2
  • Kipufogócső
  • Olajszivattyú csatlakozó x6
  • Olajszivattyú
  • Használati utasítás
Márka Hcalory
Modell M98
Szín Piros
Teljesítmény 1-8 kW
Feszültség 12V
Üzemanyag fogyasztás 0,1-0,53 l / h
Távirányító hatótávolsága Akár 100m
Méretek 41 x 15,5 x 42 cm
Termék részletei
Hcalory
528162
5 db

Megadott referenciák

ean13
5905316141254
MPN (Gyártói cikkszám)
M98
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on