Mini Tech Organizer PGYTECH (smoky grey)
  • Mini Tech Organizer PGYTECH (smoky grey)

Mini Tech Organizer PGYTECH (smoky grey)

528195
PGYTECH
11 990 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
16 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

PGYTECH elektronikai kiegészítők kis tokja (f füstös szürke)

Tartsa magát szervezett és szerezzen képességet fényképezési kiegészítői és más dolgai kényelmes tárolására. A PGYTECH P-CB-095 tok sok zsebbel és rekeszzel van felszerelve, hogy optimálisan szervezze a teret, és könnyen megtalálja azokat az elemeket, amelyekre szüksége van. A termék rendkívül könnyű és hordozható, strapabíró, vízálló anyagokat használtak az előállításához.

1.jpg

Sok zseb és rekesz

Tegye könnyűvé a tartozékainak tárolását, megfelelően szervezze őket, és biztosítsa, hogy mindig könnyen megtalálja, amire szüksége van, problémamentesen. A PGYTECH tok sok rekeszzel és zsebbel van felszerelve, ahol tárolhat memóriakártyákat, számítógépes egereket, powerbankot, órát és szükséges kábeleket, például. Van külön helye a tollának és bankkártyáinak, valamint egy rejtett zsebe van az AirTag-jének.

5.jpg

Strapabíró kialakítás

Az esetet magas minőségű anyagokból készítették, ami azt jelenti, hogy nagyon tartós és ellenálló a sérülésekkel szemben. Ne aggódjon, hogy gyorsan megsérül - hosszú ideig kiszolgálja Önt. Egyáltalán nem riad vissza a véletlen fröccsenésektől vagy az esőtől sem. Érdemes megemlíteni a kitűnő minőségű cipzárat is, amely rendkívül tartós, és lehetővé teszi az eset zökkenőmentes nyitását vagy zárását.

3.jpg

Kényelmes használat

Élvezze a kiegészítői kényelmes hozzáférését. Ha szeretné, kinyithatja az esetet teljesen vagy csak részben, így könnyen tarthatja egy kézzel. A hordozást egy külön fogantyú megkönnyíti Önnek. Továbbá a P-CB-095 oldalain speciális rögzítéseket talál, amelyek lehetővé teszik egy további vállpánt rögzítését. Így egy praktikus táskává alakíthatja az előszobát!

6.jpg

Tartalom

  • Tok
  • Tag kártya
  • Promóciós kártya
  • Márka logó matrica
Gyártó PGYTECH
Név PGYTECH Mini Tech Organizer
Modell P-CB-095
Szín Szürke
Anyag Polieszter
Méretek 190 x 130 x 85 mm
Súly 160 g
Termék részletei
PGYTECH
528195
16 db

Megadott referenciák

ean13
6970801339194
MPN (Gyártói cikkszám)
P-CB-095
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on