Tech Organizer PGYTECH (moss green)
  • Tech Organizer PGYTECH (moss green)

Tech Organizer PGYTECH (moss green)

528832
PGYTECH
16 040 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
10 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Elektronikai kiegészítők tároló tokja PGYTECH-től (moha zöld)

Tartsa magát rendezetten és könnyen tárolja fotó kiegészítőit és más dolgait. A PGYTECH P-CB-091 tok több zsebbel és rekeszzel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik, hogy optimálisan szervezze a helyet, és könnyen megtalálja azokat az elemeket, amelyekre szüksége van. A termék rendkívül könnyű és hordozható, tartós, vízálló anyagokat használtak annak építéséhez.

1.jpg

Sok zseb és rekesz

Tegye lehetővé kiegészítői tárolását, rendszerezze őket megfelelően, és mindig biztosan találja meg, amire szüksége van. A PGYTECH tok sok zsebbel és rekeszzel van ellátva, ahol tárolhatja például memóriakártyáit, számítógép egérét, powerbankját, óráját és szükséges kábeleit. Külön hely van az íróasztalához és bankkártyáihoz, valamint egy rejtett zseb az AirTag-jéhez.

5.jpg

Tartós kialakítás

A tok magas minőségű anyagokból készül, ami azt jelenti, hogy nagyon tartós és ellenálló a sérülésekkel szemben. Ne aggódjon, hogy gyorsan megsérül - hosszú ideig szolgálja Önt. Ne féljen a véletlen cseppektől vagy az esőtől sem. Ezenkívül érdemes megemlíteni a kiváló minőségű cipzárat, amely rendkívül tartós és lehetővé teszi a tok rendkívül sima nyitását vagy zárását.

2.jpg

Kényelmes használat

Kellemes kiegészítőira való hozzáférés élvezete. Ha szeretné, nyithatja vagy csak részben nyithatja a tokot, így könnyen tarthatja egy kézzel. A speciális fogantyú használatával könnyebb lesz hordozni. Ezenkívül a P-CB-091 oldalain speciális csatlakozók találhatók, amelyek lehetővé teszik egy további vállpánt rögzítését. Ezáltal a tokot egy praktikus táskává alakítja át!

4.jpg

A dobozban

  • tok
  • Tag kártya
  • Promóciós kártya
  • Márka logó matrica
Márka PGYTECH
Név PGYTECH Tech Organizer
Modell P-CB-091
Szín Zöld
Anyag Polieszter
Méretek 240 x 140 x 110mm
Súly 340g
Termék részletei
PGYTECH
528832
10 db

Megadott referenciák

ean13
6970801339156
MPN (Gyártói cikkszám)
P-CB-091
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on