Tech Organizer PGYTECH (twilight black)
  • Tech Organizer PGYTECH (twilight black)

Tech Organizer PGYTECH (twilight black)

529163
PGYTECH
16 090 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Elektronikai kiegészítők tárolóeszköze PGYTECH-től (Twilight Black)

Tartsa magát rendezetten, és könnyedén tárolhassa fényképes kiegészítőit és még sok mást. A PGYTECH P-CB-090 tok rengeteg zsebet és rekeszt tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a terület optimális szervezését, és könnyen megtalálhatja azokat az elemeket, amelyekre szüksége van. A termék rendkívül könnyű és hordozható, tartós, vízálló anyagokat alkalmaznak az építéséhez.

1.jpg

Rengeteg zseb és rekesz

Tárolja kényelmesen a kiegészítőit, rendszerezze őket megfelelően, és mindig találja meg, amire szüksége van probléma nélkül. A PGYTECH tok rengeteg rekesz és zseb van, ahol tárolhatja például memóriakártyáit, számítógépes egérét, powerbankjét, óráját és szükséges kábeleit. Külön hely van tolljének és bankkártyáinak, valamint rejtett zseb az AirTag-hez.

4.jpg

Tartós kialakítás

A tok magas minőségű anyagokból készült, ami azt jelenti, hogy nagyon tartós és ellenálló a sérülésekkel szemben. Ne aggódjon, hogy hamar tönkremegy - hosszú ideig jó szolgálatot tesz. Az eset az árnyalatban és az esőben sem fog elijeszteni. Érdemes megjegyezni a kitűnő minőségű cipzárat is, amely rendkívül tartós, és lehetővé teszi az eset legkönnyebb nyitását vagy zárását is.

2.jpg

Kényelmes használat

Élvezze a kiegészítők kényelmes hozzáférését. Ha azt szeretné, kinyithatja az esetet teljesen vagy csak félúton, így könnyen tarthatja egy kézzel. A karryvali szállítását speciális fogantyú könnyíti meg. Továbbá a P-CB-090 oldalain speciális csatokat talál, amellyel további vállpántot csatolhat. Így a tokot egy praktikus táskává alakíthatja!

6.jpg

A dobozban

  • Tok
  • Címkék kártya
  • Promóciós kártya
  • Márka logó matrica
Márka PGYTECH
Név PGYTECH Tech szervező
Modell P-CB-090
Szín Fekete
Anyag Poliészter
Méretek 240 x 140 x 110mm
Súly 340g
Termék részletei
PGYTECH
529163
20 db

Megadott referenciák

ean13
6970801339149
MPN (Gyártói cikkszám)
P-CB-090
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on