Mini Tech Organizer PGYTECH (twilight black)
  • Mini Tech Organizer PGYTECH (twilight black)

Mini Tech Organizer PGYTECH (twilight black)

529165
PGYTECH
12 150 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Kis tok elektronikai kiegészítőkhöz PGYTECH-től (twilight black)

Tartsa rendben dolgait és kényelmesen tárolja fotós kiegészítőit és más dolgait a PGYTECH P-CB-093 tokjában. A termék rendelkezik rengeteg zsebbel és rekesszel, hogy optimálisan rendszerezze a helyet, és könnyen megtalálja azokat az elemeket, amelyekre szüksége van. A termék rendkívül könnyű és hordozható, és strapabíró, vízálló anyagokkal készült.

1.jpg

Rengeteg zseb és rekesz

Könnyedén tárolhatja kiegészítőit, megfelelően szervezheti és mindig megtalálhatja, amire szüksége van, problémamentesen. A PGYTECH tok rengeteg rekesz és zsebbel van felszerelve, ahol tárolhatja például memóriakártyáit, számítógép egérét, powerbankot, óráját és szükséges kábelt. Külön hely van tolla és bankkártyái számára, valamint egy rejtett zseb a AirTag-jéhez.

4.jpg

Strapabíró kialakítás

A tok magas minőségű anyagokból készült, ami azt jelenti, hogy nagyon strapabíró és ellenálló a sérülésekkel szemben. Ne aggódjon amiatt, hogy gyorsan megsérül - hosszú ideig szolgálni fogja Önt. Nem fog megijedni a véletlenszerű fröccsenéstől vagy esőtől sem. Figyelemre méltó az is, hogy nagyon jó minőségű cipzárt használtak, amely rendkívül strapabíró, és lehetővé teszi a tok sima kinyitását vagy zárását.

2.jpg

Kényelmes használat

Kényelmes hozzáférést kínál kiegészítőihez. Ha szeretné, nyissa ki a tokot teljesen vagy csak részben, hogy egy kézzel könnyen tarthassa. Hordozásának speciális fogantyúja könnyebbé teszi az Ön számára. Ráadásul a P-CB-093 oldalain olyan speciális rögzítéseket talál, amelyek lehetővé teszik egy további vállpánt csatlakoztatását. Így praktikus táskává alakíthatja a tokot!

6.jpg

Tartalom

  • Tok
  • Tag kártya
  • Promóciós kártya
  • Márka logó matrica
Gyártó PGYTECH
Név PGYTECH Mini Tech Organizer
Modell P-CB-093
Szín Fekete
Anyag Polieszter
Méretek 190 x 130 x 85 mm
Súly 160 g
Termék részletei
PGYTECH
529165
20 db

Megadott referenciák

ean13
6970801339170
MPN (Gyártói cikkszám)
P-CB-093
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on