Wall charger INVZI GanHub 3x USB-C, 140W, EU/UK/AU/US (black)
  • Wall charger INVZI GanHub 3x USB-C, 140W, EU/UK/AU/US (black)
  • Wall charger INVZI GanHub 3x USB-C, 140W, EU/UK/AU/US (black)

Wall charger INVZI GanHub 3x USB-C, 140W, EU/UK/AU/US (black)

527972
INVZI
31 140 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
5 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

INVZI GanHub 3x USB-C, 140W, EU/UK/AU/US töltő (fekete)

Töltse fel készülékeit gyorsan és kényelmesen! Az AC töltővel rövid idő alatt teljesen feltöltheti eszközeit, mivel 140W-os teljesítményével kiemelkedik a töltők közül. Ráadásul mindenféle eszközzel használhatja. Az utazóadapterek is tartoznak hozzá, ami még kényelmesebbé teszi a töltő használatát.

INVZI/GH14013/7

Gyors töltés

Az INVZI AC töltőn 2 USB-C port van, amelyek lehetővé teszik legfeljebb 65 wattos töltés, illetve egy USB port, amely legfeljebb 140 wattos teljesítménnyel tölt! Ez lehetővé teszi, hogy több eszközt is egyszerre töltsön, így időt spórolhat. Az INVZI-val hamar készen lehet újra a készüléke!

INVZI/GH14013/5

Magas kompatibilitás

A hálózati töltő nagy kompatibilitást kínál. Számos eszközt lehet tölteni vele, beleértve a noteszgépeket, telefonokat, tableteket, fejhallgatókat és még sok mást. Így nem kell aggódnia amiatt, hogy az eszköze kompatibilis-e a töltővel. Ideális azoknak, akik számos elektronikai eszközt birtokolnak, és azokat gyorsan és kényelmesen szeretnék tölteni.

INVZI/GH14013/6

Használati kényelem

Az INVZI AC töltő rendkívül kompakt, ugyanakkor maximális töltőteljesítményt biztosít, így ideális utazáshoz vagy mindennapi használathoz az irodában vagy otthon. Különleges kialakítása révén a töltő kisebb és erősebb lehet, mint egy hagyományos töltő, így kevesebb helyet foglal és könnyebben hordozható.

INVZI/GH14013/2

Biztonság

Az INVZI eszköz számos funkcióval rendelkezik, amelyek védelmet nyújtanak az eszközöknek a károsodástól és a felhasználóknak a veszélyes helyzetektől. Az egyik fő funkció a védelem az áramszivárgás, a túlfeszültség, az overheting és rövidzárlat ellen. Ennek eredményeként, még ha ilyen problémák is felmerülnének, a töltő gyorsan és hatékonyan tud reagálni, hogy megakadályozza az eszköz vagy a felhasználó veszélyeztetését.

INVZI/GH14013/4

További kiegészítők

További EU/UK/AU/US adapterek tartoznak hozzá a különböző földrajzi területeken való eszköztöltéshez, ami különösen hasznos az utazók számára. Ezekkel a kiegészítőkkel a töltő még sokoldalúbb és funkcionálisabb lesz, így különböző eszközöket lehet tölteni és különböző körülmények között használni.

INVZI/GH14013/1
Gyártó INVZI
Model GH14013
Szín Fekete
Teljesítmény 140 W
Utazóadapterek EU/UK/AU/US
Dugalj 3 db USB-C
Termék részletei
INVZI
527972
5 db

Megadott referenciák

ean13
744252199883
MPN (Gyártói cikkszám)
GH14013
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on