Edifier MP230 hangszóró (barna)
  • Edifier MP230 hangszóró (barna)
  • Edifier MP230 hangszóró (barna)
  • Edifier MP230 hangszóró (barna)
  • Edifier MP230 hangszóró (barna)
  • Edifier MP230 hangszóró (barna)
  • Edifier MP230 hangszóró (barna)

Edifier MP230 hangszóró (barna)

306113
Edifier
36 200 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
1 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Edifier MP230 vezeték nélküli hangszóró

Egy sikeres kombináció a modern technológia és a retro stílusa? Az Edifier bizonyítja, hogy lehetséges! Az MP230 hangszóró rendkívül elegánsan néz ki és kiváló hangminőséget garantál a 48 mm-es vezetők és a Class-D erősítőnek köszönhetően. Az erős akkumulátor egyetlen feltöltéssel akár 16 órányi működést biztosít, a Bluetooth 5.0 pedig egy megbízható, vezeték nélküli kapcsolatot biztosít. Az eszköz lehetővé teszi, hogy zenei részleteket játszhasson le egy TF kártyáról vagy egy AUX kábelen keresztül is.

1.jpg

Kellemes hangélmény

Mi teszi ilyen jól játszani az MP230 hangszórót? Sztereó akusztikus rendszere 2, 48 mm-es vezetőből és egy integrált dupla passzív sugárzási rendszerből áll. Mindez tágabb hangmezőt, kristálytiszta magasakat, fokozott basszust és gazdag részleteket biztosít. Ráadásul a DSP technológia és egy fejlett Class-D erősítő kristálytiszta hangot és veszteségmentes minőséget garantál.

11.jpg

Több csatlakozási lehetőség

Szabadon lejátszhat zenét a választott forrásból. Az MP230 hangszóró támogatja a Bluetooth 5.0-át, amely gyors, stabil vezeték nélküli adatátvitelt, hosszabb működési időt és nagyobb ellenállást nyújt az interferenciával szemben. Csatlakoztathatja egy készülékhez is egy AUX kábellel. Lehetőség van zene lejátszására hangkártyáról vagy TF kártyáról is.

6.jpg

Sok órányi zene

Mostantól akár naponta is hallgathat zenét szünet nélkül. A hangszóró felső szintű lítium-polimer akkumulátorral van felszerelve, amelynek kapacitása 2600 mAh, és lehetővé teszi a kedvenc dalok akár 16 órás lejátszását egyetlen feltöltéssel. Ez nem csak otthon, hanem egy kirándulás vagy piknik során is tökéletes választás, lehetővé téve, hogy szinte bárhol hallgasson zenét, podcastokat vagy hangoskönyveket.

2.jpg

Praktikus és elegáns gombok

A hangszóró kényelmes használatát különlegesen tervezett gombok teszik lehetővé, amelyek tökéletes imitációi a zongora gomboknak. Nagyon kellemes tapintásúak és könnyen adnak a gombnyomásnak. Ezzel például bekapcsolhatja vagy kikapcsolhatja az MP230-at, szüneteltetheti vagy folytathatja lejátszást, Bluetooth módot indíthat, dalokat cserélhet vagy állíthatja a hangerőt.

9.jpg

Tökéletes választás a retro rajongóinak

Az 1950-es és az 1960-as évekre emlékeztetve a hangszóró dizájna biztosan elnyeri a retró rajongók tetszését. A fa ház nem csak rendkívül elegánsan néz ki, hanem kellemes érzetet is nyújt a tapintás során és minimalizálja az akusztikus rezonanciát, ami még jobb hangminőséget eredményez. Ráadásul a készülék alsó részén speciális párnák vannak, amelyek leválasztják a nem kívánt rezgéseket és még stabilabbá teszik.

13.jpg

Tartalom

  • Hangszóró
  • USB Type-C kábel adattovábbításhoz
  • Audio kábel
  • Felhasználói kézikönyv
Gyártó Edifier
Model MP230
Kimeneti teljesítmény (torzítási korlátozóval) 10 W + 10 W
Frekvenciamenet 70 Hz - 13 KHz
SNR >=85 dB (A)
Audio bemenet Bluetooth, TF kártya, AUX, hangkártya
Akkumulátor kapacitás 2600 mAh
Lejátszási idő Akár 16 óra
Méretek 162 x 84,5 x 96,5 mm
Súly 0,85 kg
Termék részletei
Edifier
306113
1 db

Megadott referenciák

ean13
6923520269211
MPN (Gyártói cikkszám)
MP230 brown
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on