EarFun UBOOML vezeték nélküli Bluetooth hangszóró
  • EarFun UBOOML vezeték nélküli Bluetooth hangszóró
  • EarFun UBOOML vezeték nélküli Bluetooth hangszóró
  • EarFun UBOOML vezeték nélküli Bluetooth hangszóró

EarFun UBOOML vezeték nélküli Bluetooth hangszóró

307654
Earfun
31 910 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

EarFun UBOOML Bluetooth vezeték nélküli hangszóró

Vigye kedvenc zenéjét bárhová! Az Earfun hangszóró kiváló hangzást nyújt, köszönhetően 55 mm-es hangszóróinak. Az UBOOML emellett megkülönböztető jellemzője a 28 wattos teljesítménykimenet és a stabil Bluetooth 5.0 kapcsolat, valamint az IPX7 vízállóság nagyobb használati szabadságot biztosít. A gombok és a hangasszisztens egyszerű működtetéséért felelnek. Nézze meg, mivel tud még meglepetést szolgálni.

3.jpg

Lenyűgöző hang

Egy kerti parti, egy kirándulás, egy kerékpáros túra, barátokkal való találkozó - ezekben és hasonló helyzetekben az Earfun hangszóró bizonyítja értékét. Az eszköz 55 mm-es hangszórókat és dupla passzív sugárzókat tartalmaz, gazdagon részletezett hangot kínálva. Emellett az előrehaladott digitális jelfeldolgozó (DSP) algoritmusok és összesen 28 watt teljesítmény tovább hozzájárulnak a hangminőséghez. Nem kell aggódnia a torzítás miatt magas hangerőszinteknél sem.

2.jpg

Személyre szabhatja a teljesítményét az igényeinek megfelelően

A hangszóró 3 működési móddal van felszerelve, így testre szabhatja a teljesítményét saját igényei szerint. Az Beltéri móddal gazdag alacsony frekvenciás hangot biztosít, míg az kültéri mód zajos környezetben is jól működik, nagyobb hangerővel és hosszabb akkumulátor-üzemidővel. Használhatja a Videó módot is.

1.jpg

Gondosan átgondolt design

Az Earfun hangszóró nagyobb használati szabadságot biztosító IPX7 vízállósággal rendelkezik. Sikeresen magával viheti tengerparti nyaralásra vagy medencepartira. Ráadásul, ha vízbe ejti, fel fog úszni a felszínen. Emellett a magas minőségű anyagok használata felelős a termék tartósságáért és a por- és cseppekkel szembeni ellenállásért.

6.jpg

Még több lehetőség

Ez nem az Earfun hangszóró előnyeinek vége. Az eszköz beépített mikrofonnal rendelkezik, amellyel kényelmesen telefonálhat. Csatlakoztathat 2 UBOOML hangszórót és még erőteljesebb hangzást élvezhet. Közben a Bluetooth 5.0 verzió gyors és stabil kapcsolatért felel.

5.jpg

Kényelmes működés

Az Earfun hangszóró működtetése nem okoz Önnek problémát. Az eszköz rendelkezik egy vezérlőpanellel, amellyel be- és kikapcsolhatja az UBOOML-t, átugorhat egy dalt vagy beállíthatja a hangerőt. Választhat a 3 működési mód közül is. Emellett a termék kompatibilis az Amazon Alexa, a Siri és a Google Assistant hangasszisztensekkel. Egyszerű hangutasítással testre szabhatja a hangszóró teljesítményét.

4.jpg

Hosszú üzemidő, extra csatlakozók

Aggódik, hogy a hangszóró hirtelen lemerül? Ne legyen! Az eszköznek 5200 mAh akkumulátora van, amely egyetlen töltéssel kb. 16 órányi üzemidőt biztosít. Töltőkábel tartozik a könnyű töltéshez. Speciális mutatók tájékoztatják Önt az akkumulátor töltöttségi szintjéről és a kiválasztott működési módról. Az UBOOML hangszóróhoz USB-C porton kívül 3,5 mm-es AUX bemenet is van, így csatlakoztathat más eszközöket is.

8.jpg

Tartalom

  • hangszóró
  • USB-C kábel
  • használati útmutató
Gyártó Earfun
Modell UBOOML
Szín fekete
Bluetooth verzió 5.0
Frekvencia-válasz 2,402 GHz - 2,480 GHz
Bluetooth-on keresztül továbbított teljesítmény <= 4 dBm
Bluetooth-profilok A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Jeladó hatótávolsága 15m (akadálymentes)
Konvertálók 2 x 55 mm
Kimeneti teljesítmény 2 x 14W
Akkumulátor kapacitás 7,4 V, 2 x 2600 mAh
Töltési idő kb. 4 óra
Használati idő Akár 16 óra (a hangerő és hangszint függvényében)
Bemeneti feszültség 5V / 3A
Méretek 78 mm x 210 mm x 72 mm
Súly 650 g
Termék részletei
Earfun
307654
20 db

Megadott referenciák

ean13
6974173980152
MPN (Gyártói cikkszám)
SP300
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on