Edifier QD35  hangszóró (fekete)
  • Edifier QD35  hangszóró (fekete)
  • Edifier QD35  hangszóró (fekete)
  • Edifier QD35  hangszóró (fekete)
  • Edifier QD35  hangszóró (fekete)
  • Edifier QD35  hangszóró (fekete)

Edifier QD35 hangszóró (fekete)

528883
Edifier
52 820 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Edifier QD35 hangfal (fekete)

Merülj el a hangzásban az Edifierrel. Az Edifier QD35 hangfal fantasztikus hangminőséget biztosít, amihez a Hi-Res Audio tanúsítvány is hozzájárul. Támogatja a LDAC kodeket és 2 töltőporttal rendelkezik, így akár a telefonod vagy táblagéped is töltheted vele. Az áttetsző tok és a színes háttérvilágítás sok felhasználónak okoz örömet.

Edifier/QD35-black/1

Magas minőségű hang

A 3" középsugárzó alumínium membránja lehetővé teszi a gazdagon részletezett és intenzív középtartomány élvezetét. A 1" selyem-diafragma meghajtó pedig csak a tiszta, tiszta magasokról szól. Az összes kimenő teljesítmény akár 40W RMS is lehet, és akár 50 m2-s szobát is megtölthetsz hanggal. Tegye a zenei élményét az Edifierrel a következő szintre!

Edifier/QD35-black/10

Felejtsd el a torzítást

Aggódsz a torzítás és a rossz hangminőség miatt? Ne tedd! Az előrehaladott TurbMuff Air zajcsökkentő technológia megbízhatóan csökkenti a portokból származó zajt. Ezen kívül digitális DSP chipsetet és TI digitális erősítőt használ. Mindez azt jelenti, hogy kiváló hangminőségben gyönyörködhetsz torzítás nélkül.

Edifier/QD35-black/5

Többféle kapcsolódási mód

Hallgasson zenét úgy, ahogy szeretné, és felejtsd el a korlátozásokat. Az QD35 hangfalat a választott eszközhöz vagy vezetékesen, vagy vezeték nélküli kapcsolaton keresztül csatlakoztathatod. USB-A bemenet és 3,5 mm-es AUX bemenet található rajta, így könnyen csatlakoztathatod a számítógépedhez, többek között. Vezeték nélküli megoldást előnyben részesít? Élvezd az előnyét a Bluetooth 5.3-nak, ami gyors és stabil kapcsolatot garantál. Ráadásul az LDAC technológia a legmagasabb minőségű zenelejátszást biztosítja. Egyszerűen párosítsd a hangfalat okostelefonoddal, és szabadon hallgass kedvenc dalaidat!

Edifier/QD35-black/4

Nem csak a zenehallgatásra

A lehetőségek nem érnek véget az QD35 hangfalnál! A TurboGaN töltési technológiának köszönhetően kényelmesen megújíthatja sok eszköz (például okostelefon vagy táblagép) áramforrását. Két port áll rendelkezésre - USB-C és USB-A, a maximális töltési teljesítmény pedig 35 W. Nem kell aggódnia eszközei biztonsága miatt sem. Az intelligens chip automatikusan beállítja a töltő teljesítményét, ezzel megakadályozza a túltöltést.

Edifier/QD35-black/7

Látványos vizuális hatások

Ragyogj fel a szoba színeivel. A hangfal színes háttérvilágítással rendelkezik, amely csodálatos világítóhatásokkal lep meg. Az áttetsző kialakítás tovább fokozza a vizuális hatást. Ráadásul az Edifier Connect alkalmazással testre szabhatja a háttérvilágítást.

Edifier/QD35-black/8

Több lehetőség az alkalmazással

Több opcióra van szüksége? Telepítse az erre a célra készült Edifier Connect alkalmazást, amelyet megtalál mind a Google Play boltban, mind az App Store-ban. Segítségével szinkronizálhatja az órát, beállíthatja a háttérvilágítást, módosíthatja az EQ beállításokat, és megoszthatja őket barátaival.

Edifier/QD35-black/3

Tartalom

  • hangszóró
  • tápkábel
  • 3,5 mm-es 3,5 mm-es audio kábel
  • USB-A USB-A kábel
  • matricák
  • tisztító kendő
  • Felhasználói kézikönyv
Gyártó Edifier
Modell QD35
Szín Fekete
Bluetooth verzió 5.3
Kimenő teljesítmény (RMS) 25 W (középtartomány) + 15 W (magas)
Átalakítók 3" középsugárzó + 1" kétfékes
Frekvencia reakció 60Hz-40kHz
Jel-zaj viszony >=85 dB (A)
Tanúsítványok Hi-Res Audio / Hi-Res Audio Wireless
Bemeneti érzékenység AUX 600 ± 50 mV; USB-A: 600 ± 50 mV; Bluetooth: 600 ± 50 mFFS
Audio bemenet AUX / USB-A / Bluetooth
Maximális töltési kimeneti teljesítmény 35 W
Méretek 277,8 x 164,8 x 141,7 mm
Súly 2,64 kg
Termék részletei
Edifier
528883
20 db

Megadott referenciák

ean13
6923520269990
MPN (Gyártói cikkszám)
QD35 black
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on