Petoneer Cozy Sofa intelligens állatfekhely hőszabályozóval
  • Petoneer Cozy Sofa intelligens állatfekhely hőszabályozóval

Petoneer Cozy Sofa intelligens állatfekhely hőszabályozóval

307330
Petoneer
44 300 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Intelligens ágy hőszabályozással Petoneer Cozy Sofa

Tartsa kedvencét kényelemben. Az ágy rendelkezik hőszabályozó funkcióval, így bekapcsolhatja a fűtést vagy hűtést. Az eszköz halk működése nem zavarja kedvencét, és a gondosan kialakított tervezésnek köszönhetően biztos lehet benne, hogy a bundás barátja kényelmesen fogja érezni magát. Ráadásul az applikáció segítségével irányíthatja az eszközt. Emellett a termék alkalmas akár 15 kg-os állatok számára is.

2.jpg

Hőszabályozó funkció

A Cozy Sofa macskák kényelmére lett tervezve. Nyáron az állatok számára kellemetlen lehet az állandó meleg, míg a külső hőmérséklet csökkenésekor könnyen megfázhatnak. Ezért az ágy hőszabályozó funkcióval van ellátva, hogy mindig optimális hőmérsékletű legyen és alkalmazkodjon a környezeti körülményekhez. A minőségi anyagok használata jó hővezetést biztosít, és az integrált szenzor valós időben figyeli a hőmérsékletet. Emellett lehetősége van a hőmérséklet 9°C (fűtés) vagy 12°C (hűtés) állítására.

4.jpg

Irányítás az applikáció segítségével

Töltse le az applikációt, hogy könnyedén hozzáférjen a praktikus funkciókhoz és irányítsa a kiságyat. Az automatikus hőmérséklet-vezérlő opciót használhatja, vagy kérhet manuális beállítást 20 és 38°C között. Ráadásul lehetőség van időzítő beállítására, amely lehetővé teszi az eszköz az állat alvási szokásainak beállítását - az ágy kikapcsol, amikor macskája felkel, és bekapcsol, amikor lefekszik aludni.

5.jpg

Vezeték nélküli csatlakozás

Az egység vezeték nélküli csatlakozást használ a kényelem érdekében, így irányíthatja az eszközt anélkül, hogy fel kellene kelnie a kanapéról. A Wi-Fi és Bluetooth modul lehetővé teszi a kényelmes beállítást és gyorsabb Bluetooth párosítást a Wi-Fi hitelesítő adatainak átviteléhez.

1.jpg

Halk működés, alacsony energiafogyasztás

Nem kell aggódnia az egység hangos működése miatt, amely zavarja kedvencét. Az légcsatornák speciális kialakítása a turboventilátorral párhuzamosan működik, így a PN-110031-01 <=33 dB-nél működik. Ráadásul az eszköz mindössze 1 kWh-t fogyaszt 4 nap alatt. Tehát nem kell aggódnia a magas áramszámlák miatt.

6.jpg

Mindent átgondolt a termék

Az ágyat úgy tervezték, hogy kedvenc állata minél kényelmesebb legyen. Emellett különleges, víz- és karcolásálló matraccal van bélelve. Emellett kellemes hűtést nyújt meleg napokon. A magas minőségű anyagok garanciát nyújtanak a tartósságra és a hibatűrőségre, míg a minimalistán letisztult design nagyszerűen mutat egy modern belső térben. Ráadásul az LED jelző lámpa fontos információkat nyújt az eszköz működéséről, így mindig naprakész lehet.

8.jpg

Tartalmazza:

  • Barlang kialakítású ágy
  • USB-C kábel (1,2 m)
  • Tápegység 5V / 3A
  • Hűtő matrac
  • Fából készült lábak x4
  • Használati útmutató
Márka Petoneer
Modell PN-110031-01
Anyag PP
Csatlakozás Wi-Fi (2,4 GHz)
Súly kb. 3,1 kg
Méretek 434 x 431 x 296 mm
Teljesítmény DC 5V / 3A
Alkalmas 15 kg-ig terjedő súlyú macskák számára
Termék részletei
Petoneer
307330
20 db

Megadott referenciák

ean13
6930460007148
MPN (Gyártói cikkszám)
PN-110031-01
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on