Cheerble W1 interaktív labda kutyáknak és macskáknak (kék)
  • Cheerble W1 interaktív labda kutyáknak és macskáknak (kék)
  • Cheerble W1 interaktív labda kutyáknak és macskáknak (kék)
  • Cheerble W1 interaktív labda kutyáknak és macskáknak (kék)

Cheerble W1 interaktív labda kutyáknak és macskáknak (kék)

305851
Cheerble
10 390 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Interaktív labda macskáknak és kutyáknak Cheerble W1 (Ciklon Verzió)

Azért, hogy elkerülje, hogy kedvence unatkozzon távollétében és elkezdje tönkretenni a bútorokat, a Cheerble tervezett egy W1 labdát, amely nagyszerű szórakozást biztosít neki. A játék mozog önmagában, csak érintse meg a macskáját / kutyáját. 3 móddal rendelkezik, így alkalmazkodni tud kedvence igényeihez. Felszerelve egy akadályelkerülő érzékelővel, nem ragad meg résben vagy a kanapé alatt. IP67 vízálló és 8 órás üzemidővel rendelkezik. Emellett van egy speciális lyuk, amelybe snacket vagy macskamentát helyezhet.

7.jpg

3 működési mód

A labda 3 működési módot kapott, így a kedvence igényeihez igazíthatja a hatását. A mód kiválasztásához használja az ehhez rendelt gombot, és a színes háttérvilágítás tájékoztatást nyújt. Emellett a labda bekapcsol 10 percig, majd 30 percig kikapcsol, hogy kedvenc barátja pihenjen.

5.jpg

Gondosan tervezett

Az eszköz felszerelhető egy akadályelkerülő érzékelővel, ami segítségével nem ragad meg a kanapé alatt, és ha valamilyen résbe kerül a bútorok között, magától ki fog jönni belőle. Ráadásul IP67 vízálló, így a kutyájával sétálva sikeresen magával viheti a strandra is.

1.jpg

Hogyan működik?

A labda 2 részből áll, csak le kell csavarnia. Középen van az elem gomb, tartsa nyomva 3 másodpercig a labda bekapcsolásához. Ezután válassza ki a módot az erre rendelt gomb megnyomásával. Forgassa el a labda mindkét részét, majd helyezze a padlóra. A játék elindításához érintse vagy könnyedén rázza meg.

6.jpg

Tartós

A W1 játék tartós akkumulátorral van felszerelve, amely akár 8 órás használatot is kínál. Másrészről a feltöltést mikro-USB csatlakozóval ellátott kábellel történő feltöltővel végezheti. Mindössze körülbelül 1,5 óra szükséges ahhoz, hogy a labda újra használatra kész legyen. Emellett biztonságos kedvencének és az elhasználódás szempontjából ellenálló. Polikarbonát és TPU műanyagból készült. Emellett érdekes, stílusos befejezése szemet gyönyörködtető, és bármikor cserélheti is a tokját egy másikra.

4.jpg
Márka Cheerble
Név Cheerble Ball W1 Cyclone Verzió
Modell C1801-C
Megfelelő macskák, kutyák
Anyag polikarbonát, TPU
Méretek 77 x 85 mm
Súly 250g
Akkumulátor Lítium polimer 3,7 V, 300 mAh
Töltési idő 1 óra
Működési idő akár 8 óra
Szín kék
Működési hőmérséklet 0?C ~ 40?C
Vízállóság IP67
Termék részletei
Cheerble
305851
20 db

Megadott referenciák

ean13
6971883203809
MPN (Gyártói cikkszám)
C1801C
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on