Catlink Pro-X Luxury Okos öntisztító macskatoalett (extra funkciókkal)
  • Catlink Pro-X Luxury Okos öntisztító macskatoalett (extra funkciókkal)
  • Catlink Pro-X Luxury Okos öntisztító macskatoalett (extra funkciókkal)
  • Catlink Pro-X Luxury Okos öntisztító macskatoalett (extra funkciókkal)

Catlink Pro-X Luxury Okos öntisztító macskatoalett (extra funkciókkal)

531476
Catlink
214 880 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Catlink Pro-X Luxury verzió intelligens öntisztító macskavécésdoboz.

Nem kell többé időt pazarolnia macskája után takarítva. A Catlink Pro-X Luxury verzió intelligens macskavécésdoboz pár pillanat alatt automatikusan megtisztítja a vécésdobozt. Lehetővé teszi, hogy 4 módból választhasson, és teljesen biztonságos kedvencének. Rendelkezik egy nagy szennyvíztárolóval, amely akár 13 literes kapacitással is rendelkezik, és egy 3 rétegű szagtalanító és sterilizáló rendszer gondoskodik a tisztaságról. A Catlink alkalmazással távolról is kényelmesen irányíthatja a vécésdobozt, valamint hasznos értesítéseket kaphat vagy hozzáférhet macskája egészségi jelentéseivel.

 

Válasszon a 4 üzemmód közül

Állítsa be a vécésdoboz működését elvárásainak megfelelően. A készülék 4 üzemmódot kínál, amelyeket kényelmesen válthat az alkalmazás vagy a dedikált gomb segítségével. A Manul módban manuálisan indíthatja és állíthatja le a vécésdoboz működését, míg az időzítővel beállíthatja annak működési idejét. Szeretné, ha a vécésdoboz automatikusan megkezdené a tisztítást egy bizonyos ideig macskájának használata után? Válassza az Auto módot, és döntse el maga, hogy mikor kezdődjön a tisztítás (1/3/5/10/30 perc). Az üres mód lehetővé teszi, hogy a szemét helyén lévő tartályt gombnyomásra kiürítse.

 

Kényelmes használatot szem előtt tartva

A terméket gondosan kidolgozott designja jellemzi. A vécésdobozt könnyen használhatják kisebb és nagyobb macskák is - tökéletes 1,5 kg-tól 10 kg-ig terjedő súlyú macskáknak. Emellett világítással is felszerelt, ami segíti az állatokat a készülék éjszakai használatában. Az ürítés rendkívül egyszerű és gyors.

 

Hatékony tisztítás

A készülék lehetővé teszi a gyors és hatékony tisztítást, ami több macska esetén azt jelenti, hogy egyikőjüknek sem kell túl hosszú ideig várnia a sorára. A vécésdoboz fejlett szűrőrendszert használ a szennyeződések hatékony elválasztására. Viszont az intelligens 3 rétegű szagtalanító és sterilizáló rendszer 24 órán át kellemes illatot biztosít. A hulladéktároló kapacitása 13 liter, így akár 2 hetente is könnyedén kiürítheti.

 

Ne aggódjon kisállatának biztonsága miatt

A Catlink Pro-X Luxury verzió intelligens vécésdoboz teljesen biztonságos a kisállatok számára. A többszintű védelmi rendszernek köszönhetően nem kell aggódnia, hogy macskájának bármi baja esne a vécésdoboz használata közben. A precíz szenzorok megbízhatóan érzékelik kisállata jelenlétét. Ez azt jelenti. Ha macskája a tisztítás közben betér a vécésdobozba, annak működése azonnal megszakad. Nem kell aggódnia a vécésdoboz felborulása miatt sem - úgy tervezték, hogy minimalizálja a felborulás kockázatát.

 

Szerezzen több funkciót az alkalmazással

Szeretne hozzáférni még több funkcióhoz? Vegye igénybe a Catlink dedikált alkalmazását! Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy kényelmesen kezelje vécésdobozát okostelefonjáról vagy táblagépéről. Többek között lehetővé teszi a készülék be- és kikapcsolását, az üzemmódok változtatását, valamint a kisállat egészségi jelentéseinek figyelemmel kísérését. Ráadásul az alkalmazásban több felhasználó is megoszthatja a készüléket, így a többi háztartásban élő is távolról kezelheti a vécésdobozt!

 

Értesítést küld, ha újra kell tölteni az alomanyagot.

Aggódik, hogy elfelejti feltölteni az alomanyaggal a vécésdobozt? Ne aggódjon! Az alkalmazás azonnal értesíti, ha alacsony az alom szintje, és hogy mennyire van tele a vécésdoboz. Emellett rögzíti macskája összes használatát a vécésdobozban, feljegyezve annak súlyát és azt az időt, amit arra használ, hogy szükségleteit intézze. Lehetővé teszi, hogy megismerje kisállata szokásait és még jobban gondoskodjon az egészségéről - csak ellenőrizze a 24 órás, 7 napos vagy 12 hónapos jelentést. A vécésdoboz különleges szenzorokkal is felszerelt, amelyek lehetővé teszik a hőmérséklet és a páratartalom monitorozását.

 

Specifikáció:

Gyártó Catlink
Modell CL-08
Névleges feszültség 12V / 2A
Felhasználási cél 1,5~10 kg súlyú macskák
Tartály kapacitása 13 l
Működési módok Kézi, Auto, Timer, Üres
Termék részletei
Catlink
531476
20 db

Megadott referenciák

ean13
6972884750705
MPN (Gyártói cikkszám)
CL-08
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on