Petoneer Fresco Ultra intelligens kutya, macska itató
  • Petoneer Fresco Ultra intelligens kutya, macska itató
  • Petoneer Fresco Ultra intelligens kutya, macska itató
  • Petoneer Fresco Ultra intelligens kutya, macska itató

Petoneer Fresco Ultra intelligens kutya, macska itató

306346
Petoneer
30 330 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 19., csütörtök   -  Foxpost automata

2024. szeptember 19., csütörtök   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 20., péntek   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Petoneer Fresco Ultra Okos Kút

A 2 literes kapacitású Petoneer okos kút segít, hogy többé ne kelljen aggódnia kedvencei számára az ivóvíz tisztasága miatt. A 3-szintű szűrőrendszer, az UV sterilizáció, a cserélhető pumpa és a minőségi érzékelők teljes biztonságot jelentenek kedvencei egészsége számára. Irányítsa a készüléket egy dedikált alkalmazással vagy hangalapú irányítással az Amazon Alexa kompatibilitásnak köszönhetően. Emlékeztetőt is kap az esedékes karbantartásokról.

1.png

A sterilizálatlan víz fogyasztásának veszélyei

A megfelelően sterilizált és tisztított víz sok veszélyes baktériumot tartalmaz. Ezek olyan kellemetlen betegségeket okozhatnak, mint például a cystitis, az urethritis vagy a külső fülgyulladás. Védje meg kedvenceit az ilyen veszélyektől úgy, hogy csak megfelelően tisztított vizet kínál nekik - a Petoneer Fresco Ultra kút beszerez ő gondoskodik erről!

4.jpg

Háromszintű szűrés

A Fresco kút egyedi 3-szintű szűréssel rendelkezik. Az első szint a nagyobb részecskék előszűrése egy speciális hálón keresztül. Ezután az aktivált szén szűrő tisztítja meg a vizet. Végül az eszköz ioncserélő gyantaszűrőn keresztül engedi át a vizet. Ennek eredményeként a kút lehetővé teszi, hogy tisztább vizet adjon kedvenceinek, és csökkenti a betegség kockázatát.

10.png

UV vízsterilizáció

A Fresco Ultra verziójú ivókútnak egy beépített speciális lámpája van, amely lehetővé teszi a víz UV-sugárzással történő sterilizálását. Ez az eszköz teljesen kockázatmentesen hatásosan bontja a DNS-láncot akár a baktériumok 99,7%-ánál is, biztonságos, tiszta ivóvízforrást biztosítva kedvencei számára.

2.png

Vízminőség-ellenőrzés

A beépített rozsdamentes és korrózióálló ezüstszondák precis mérést tesznek lehetővé a TDS - (total dissolved solids) értékének mérésére. Minél alacsonyabb a TDS érték, annál alacsonyabb a vízben oldott összes anyag tartalma, és ennek következtében annál jobb a folyadék minősége. Ez a paraméter tehát kiváló mutatója lehet a víz tisztaságának.

9.png

Praktikus emlékeztetők

Idővel a szűrő kevésbé hatékonyan működik, és a vízminőség romlik. Hogy ezt ne tényezze, a Fresco kút algoritmus előre küld emlékeztetőt telefonjára a vizeselemek bizonyos részeinek tisztítására vagy cseréjére vonatkozóan. Nincs kéznél a smartphone-ja? Nincs probléma! Egy speciális LED-es indikátor jelzi, ha cserélni kell a szűrőt, illetve azt is mutatja, hogy mennyi víz van még a készülékben.

8.png

Távirányítás

A Petoneer applikáció lehetővé teszi, hogy bármikor és bárhol ellenőrizze és irányítsa a kutat. Most már egy egyszerű hangparanccsal is biztosíthatja, hogy négylábú barátai hozzáférhessenek a tiszta vízhez. A Petoneer Fresco Ultra itató kompatibilis az Amazon Alexa asszisztenssel, így az életét sokkal könnyebbé teheti. Csak mondja: "kérd meg a Petoneert, hogy kapcsolja be a kutat". A szőrös családtagjai is élvezhetik az okos megoldások előnyeit!

7.png

Problémamentes tisztítás és biztonságos használat

Az itatókészlet úgy lett kialakítva, hogy ne csak stílusos és modern legyen, hanem a tisztítást is megkönnyítse. Elegendő leszedni a vödröt ahhoz, hogy egyszerűen tisztíthassa meg a bizonyos elemeket. A készülék használata is biztonságos. Amikor felemeli a vödröt, az áram automatikusan megszakad, minimálisra csökkentve a vízzel érintkezésből eredő rövidzárlat kockázatát. Ráadásul a kút pumpakapcsolata IP67 besorolású. Az is könnyen eltávolítható és cserélhető.

6.png

Rendkívül csendes működés

A készülék DC motorja egy speciálisan hozzáigazított szilikon szőnyeggel van felszerelve, amely minimalizálja a zajt. Ennek köszönhetően a Fresco Ultra zajszintje nem haladja meg a 40 dB-t. Tehát nem kell aggódnia a zavaró zaj miatt - az itató rendkívül csendesen működik. Aludjon nyugodtan kedvenceivel - semmi sem zavarhatja a pihenését!

5.png

Kompatibilis a TUYA-val

A Petoneer Fresco Ultra kút a TUYA platformon alapul. Ez azt jelenti, hogy kompatibilis más termékekkel, amelyek a TuyaSmartot használják. A Petoneer alkalmazás a Tuya protokoll alapján lett kifejlesztve, hogy a legjobb felhasználói élményt biztosítsa. Ez teszi azt rendkívül intuitívnak, könnyen használhatóvá és mégis funkciónak, számos további képességet kínálva.

3.jpg

A dobozban

  • Fresco Ultra vízkút
  • USB hálózati kábel
  • Szűrő
  • Cserehuzamos pumpaszűrő matrica
  • 5V 2A Tápegység
  • Cserehab
Márka Petoneer
Modell WF002
Méret 208x198x181 mm
Súly 1,20 kg
Bemenet DC 5V/2A
Kapacitás 2 L
Felület Gomb
Kommunikáció Wi-Fi
Hatótávolság 30 m
Termék részletei
Petoneer
306346
20 db

Megadott referenciák

ean13
6930460007155
MPN (Gyártói cikkszám)
PN-110039
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on