Pet Travel Backpack PetKit Breezy 2 (Green)
  • Pet Travel Backpack PetKit Breezy 2 (Green)

Pet Travel Backpack PetKit Breezy 2 (Green)

527506
Petkit
35 020 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
1 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

PetKit Breezy 2 háziállat hátizsák (zöld)

Fedezd fel a világot a kedvenceddel! Macskáknak és kis kutyáknak tervezték a PetKit Breezy 2 hátizsákot, melynek nagy ablaka lehetővé teszi a háziállatod részére, hogy minden időben lásson kifelé. Az okos szellőzőrendszer biztosítja, hogy a háziállatod nem kap fülledt levegőt. Az áramlási sebességet is kézileg állíthatod. A termék puha világítást is kínál, melyet igény szerint felkapcsolhatsz. Ugyanakkor a hátizsák rendkívül könnyű és kényelmes, valamint tartós is. Megjegyzés: a megfelelő szellőző- és világítórendszer működéséhez szükséges egy powerbank (nem tartozék).

03PetKit/Breezy-2-G/1

A világra nyíló ablak

Mostantól a kedvenced kényelmesen figyelheti az eseményeket, és tevékenységeidet, miközben együtt látogattok újabb és újabb érdekes helyeket. A Breezy 2 hátizsák nagyméretű beépített ablakot kapott, melyen több állat is kényelmesen kihúzhatja a fejét, hogy szemügyre vegye a világot. A szélvédő megfelelően sötétített, így csökkenti a vakítást, és kényelmesebbé teszi a négylábú kedvenced számára az utazást.

03PetKit/Breezy-2-G/7

A háziállatod számára készült

A PetKit Breezy 2 hátizsák macskáknak és kis kutyáknak 8 font súlyig tervezett. Levehető üléspárnája stabilan tartja a kedvenced, valamint rendkívül kényelmessé teszi a hátizsákot. Oldalsó zsebei lehetőséget nyújtanak apróbb dolgok tárolására - például kedvenced jutalmaira. A hátizsák bővített alja több helyet biztosít kedvencednek, és lehetővé teszi számára a szabadabb mozgást.

03PetKit/Breezy-2-G/6

Korszerű szellőztető rendszer

Nem kell aggódnod, hogy kedvencednek elfogyna a friss levegő. A hátizsák több nyílással, ventilátorral és a Coanda effektív szellőztetőrendszerrel van felszerelve. Kb. 20 másodperc után a kedvenced újra friss levegőhöz jut. A pontos hőérzékelő automatikusan biztosítja az optimális hőmérsékletet. A háziállatod nem fogja kapkodni a levegőt! A légáramlás sebességét is állíthatod. Megjegyzés: a szellőzési rendszer használatához további powerbankra van szükség, ami nem tartozék.

03PetKit/Breezy-2-G/9

Kiegészítő világítás

Éjjel utazol? A Breezy 2 hátizsák a legjobb választás számodra! A termék kicsi fényforrással van felszerelve, amely lehetővé teszi kedvenced világítását bármilyen helyzetben. Lehetővé teszi számodra, hogy szemmel tartsd a kedvencedet még sötétben is. A lámpa bekapcsolása nagyon egyszerű és gyors. Amikor bekapcsolod a lámpát, a hátizsák belső része fokozatosan kivilágosodik, hogy ne riassza meg a pihenő kedvencedet. Az erősségét is könnyedén állíthatod. Megjegyzés: a fény bekapcsolásához a hátizsákot a powerbank-hez kell csatlakoztatni (nem tartozék).

03PetKit/Breezy-2-G/2

Tartós és kényelmes

Ez a rendkívüli hátizsák hosszú időn át szolgálni fogja téged. Kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek rendkívül tartósak és ellenállnak a sérüléseknek. Nem riadnak vissza a kedvenced fogaitól és karmaitól sem! Annak ellenére, hogy ennyire tartós, a hátizsák mégis meglepően kényelmes. Csak kb. 1,4 kg súlyú, és ergonomikus kialakítása miatt kitűnik. A hátulján lévő lélegző hálós szövet és a speciálisan kialakított vállpántok, párásításmentes hordozást biztosítanak. A fém lábak pedig lehetővé teszik a hátizsák stabilan történő elhelyezését a padlón, így nem kell attól tartanod, hogy felborul!

03PetKit/Breezy-2-G/4

Gyártó PetKit
Modell Breezy 2
Szín Zöld
Méretek 33 x 30 x 45 cm
Súly 1,4 kg
Anyag ABS, PC, szövet
Termék részletei
Petkit
527506
1 db

Megadott referenciák

ean13
6973293808629
MPN (Gyártói cikkszám)
Breezy 2-G
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on